reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dobra dziewczynki ja juz tez wymiękam

Wandzia nie wiem czy dzis pójdzie bo mi tez strasznie zamula, jak sie nie uda to spróbuje rano

dobranoc wszystkim

Moskito a moze na Wanda_64 ;D ;D ;D

reklama
Didi - no wlasnie Barca strzelila 2 gola i prowadzi z Chelsee - Ty wiesz jak nasze chlopy przed chwila musieli sie drzec ;D ;D ;D hehehe :)

Gochna - na Wanda_64 to nie dojdzie - bynajmniej nie do mnie :p hehehe :) Nie ma sprawy, moze byc jutro :)

Wanda..:D..wyobrazam to sobie...a 5 minut przed 1 bramka dostalam smska z wiadomoscia ze oglada meczyc...hmm./...a ja juz to wiedzialam jak mecz sie zaczal..:D...i nie musial mi mowic ..:D..

ok..ja zmykam..:)...Al ..jeszcze nie spi..wydziwia ..a spac nie chce a oczy ledwo co ma otwarte...

papa...dobrej i spokojnej nocy..kolorowych snow

Gabi i Gochna, dzięki za pocieszanie. :) Moskito, dzięki za wierszyk. ;D I dzięki wszystkim za życzenia.   ;D ;D ;D
Niestety, wcale mi nie jest do śmiechu dzisiaj.  :(

Gochna- mysle ze jak wyślesz na Wanda 90-60-90 - dojdzie na pewno :laugh: ;)

Ps, mam wsopaniała wiadomość, hehehe, mozemy zamknąć albumik tylko mam wysłać liste osób które mają miec dostęp - więc myśle zeby przepisac wszystkie babeczki z pierwszej strony ;) chyba tam wszystkie jesteśmy???w razie czego zawsze mozna kogos dopisać

Moskito - na Wanda 90-60-90 dojdzie bankowo :p :p :p hehehehe

No nie jestem pewna czy jestesmy wszystkie, ale luzik, jak kogos nie ma to sie dopisze :) Pewnie ze tak :)

reklama
Do góry