reklama
Didi - no wlasnie Barca strzelila 2 gola i prowadzi z Chelsee - Ty wiesz jak nasze chlopy przed chwila musieli sie drzec ;D ;D ;D hehehe
Gochna - na Wanda_64 to nie dojdzie - bynajmniej nie do mnie hehehe Nie ma sprawy, moze byc jutro
Gochna - na Wanda_64 to nie dojdzie - bynajmniej nie do mnie hehehe Nie ma sprawy, moze byc jutro
didi
Fanka BB :)
Wanda....wyobrazam to sobie...a 5 minut przed 1 bramka dostalam smska z wiadomoscia ze oglada meczyc...hmm./...a ja juz to wiedzialam jak mecz sie zaczal.....i nie musial mi mowic ....
ok..ja zmykam.....Al ..jeszcze nie spi..wydziwia ..a spac nie chce a oczy ledwo co ma otwarte...
papa...dobrej i spokojnej nocy..kolorowych snow
ok..ja zmykam.....Al ..jeszcze nie spi..wydziwia ..a spac nie chce a oczy ledwo co ma otwarte...
papa...dobrej i spokojnej nocy..kolorowych snow
Gochna- mysle ze jak wyślesz na Wanda 90-60-90 - dojdzie na pewno :laugh:
Ps, mam wsopaniała wiadomość, hehehe, mozemy zamknąć albumik tylko mam wysłać liste osób które mają miec dostęp - więc myśle zeby przepisac wszystkie babeczki z pierwszej strony chyba tam wszystkie jesteśmy???w razie czego zawsze mozna kogos dopisać
Ps, mam wsopaniała wiadomość, hehehe, mozemy zamknąć albumik tylko mam wysłać liste osób które mają miec dostęp - więc myśle zeby przepisac wszystkie babeczki z pierwszej strony chyba tam wszystkie jesteśmy???w razie czego zawsze mozna kogos dopisać
reklama
Podziel się: