reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia dostałam, nawet wysłalam Ci buziaczka w podziękowaniu ;D tak ze mozesz mnie juz śmiało zaczepiać ;D ;D

u mnie chłop coś zmierzły, nic tylko sie pochlastać :( dobrze ze Was chociaż mam

za to Iduni juz przechodzą zielone kupki i chyba dziś odsypia poprzednie trzy dni, byłyśmy w odwiedzinach u koleżanki z lipca to nawet jej nie zobaczyła bo spała jak zabita, zjadła i dalej śpi, nawet o kąpanie sie nie upomniała, musiałam ją budzić na siłe ???

reklama
Ale mi znowu komp zamula :(

Gochna - no to fajnie ze dostalas i nie zignorowalas :p hehe :p

Dzis w stanach leci 16 odcinek LOST - trzeba jutro sciagnac zeby miec co w piatek ogladac :) hehe :)

A co do humorku, to pewnie dlatego zesmy sie dzis nie spotkaly jednak Cyprysiowa - a jakis inny termin masz do zarzucenia ???

Tak jest, smutno tu bez Moskito :( Zyrafa nie wyskakuje ;D ;D ;D

No to ja ide sie kapac :p

Hehehe - ściągnełyście na siebie komara ;)

Martulku happy imienins day ;D - a to wierszyk dla Ciebie -
dziś imieninki Martulinki
co do forumowej należy rodzinki
wiec najlepsze życzenia składamy
Choc prezentu Ci dziś nie damy
bo nie każda becikowe dostała
i za co kupić podarku nie miała
Więc uśmiech przesyłamy
a po prezent idź do mamy :p

A KUKU - jak to czata nie będzie???? co tu się do jasnej cholery dzieje?????o nie - chorować nie mogę więcej ;D ;D ;D specjalnie dla was żyrafka

Joeey moja mieszka w Rzymie ale już kupiłam bilet w innych liniach taniutko  :p tylko ze już na 22 marca a co niech posiedzi se troche tutaj  ;D zresztą nie ma wyjścia bo już zapłaciłam  :p
no to jeszcze raz na poprawę  ;)
01.jpg

Siedziala i myślala- az wymyślala - tylko za ten czas dostukałyście milion postów i nie wiem o czym pisałyście - może ja nie w temacie????? zrobiłam mężusiowi pyszne kanapeczki i mnie puścił do komp - więc Joeey - pierdziutko skasuj opis i wybij sobie z głowy to - wcześniej do łózia, hehehe

reklama
Nooo - Gabi zdjęcia zajeb - piiiiii -
Wandzia - ta żyrafa espeszyli for ju

Gochna - podobał sie klapsik????moźże jeszcze????hehehe

Do góry