reklama
MARTULA SKARBIE WSZYSTKIEGO NAJ!!!
hej hej, moja juz spi slodo, ja tez sie niedlugo poloze bo chatowac chyba dzis nie bedziemy
wypilam sobie kakao mniam mniam i mysle co by tu jeszcze zjesc :
Donia ja jestem w wielkim szoku ile ten twoj syncio spal to ile on zjadl przed tym ???
Beatko nie martw sie i glowka do gory, jak sie Mikiemu nie poprawi to pojdziesz jutro do pediatry i wspolnie cos zaradzicie...napewno bedzie zdrowy, moz to przez to nowe mleko, ze znowu nie pasuje i bedzie trzeba probowac jeszcze innego :-[ kurcze, jak bym mieszkala w Olku to chetnie bym wziela malego na te 3 h raz w tyg aby sie z moja Ada pobawili w lekarza :laugh: :laugh:
Cyprysiowa jak tam syncio ??? dzis tez walka ??? a dedykacja na ubranku dla babuni koniecznie :laugh: :laugh:
reszty nie pamietam.......................................
hej hej, moja juz spi slodo, ja tez sie niedlugo poloze bo chatowac chyba dzis nie bedziemy
wypilam sobie kakao mniam mniam i mysle co by tu jeszcze zjesc :
Donia ja jestem w wielkim szoku ile ten twoj syncio spal to ile on zjadl przed tym ???
Beatko nie martw sie i glowka do gory, jak sie Mikiemu nie poprawi to pojdziesz jutro do pediatry i wspolnie cos zaradzicie...napewno bedzie zdrowy, moz to przez to nowe mleko, ze znowu nie pasuje i bedzie trzeba probowac jeszcze innego :-[ kurcze, jak bym mieszkala w Olku to chetnie bym wziela malego na te 3 h raz w tyg aby sie z moja Ada pobawili w lekarza :laugh: :laugh:
Cyprysiowa jak tam syncio ??? dzis tez walka ??? a dedykacja na ubranku dla babuni koniecznie :laugh: :laugh:
reszty nie pamietam.......................................
zdanka
Fanka BB :)
fajne informacje
http://wiadomosci.onet.pl/1314049,242,kioskart.html
http://wiadomosci.onet.pl/1314049,242,kioskart.html
mamaCyprysia
co dzisiaj wszyscy tacy bez humorku?ja tez nie mam za bardzo bo spalam dzis tylko do 3.30 wiec to z niewyspania ale coraz bardziej mi sie poprawia bo jestem coraz blizej blogiego snu :
a w ogole chyba jakos tak smutno bez Moskito
MOSKITO WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
a w ogole chyba jakos tak smutno bez Moskito
MOSKITO WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
mamaCyprysia
JOEEY NO WLASNIE CHCIALAM SIE DO CIEBIE NA GADU ZARAZ ODZYWAC BO MALY KONCZY JESC JESZCZE TYLKO ODBIJAMY I DO LOZKA WALCZYC ;D
och napisalo mi sie duzymi,sorki
och napisalo mi sie duzymi,sorki
reklama
martula ja tez miewam takie dni..szczegolnie jak chlopa mi brakuje a ostatnio niestety ciagle sama bywam...i smutno troche a nawet bardzo, do 13 potrafie w pizamie chodzic taka niemrawa i blada... :
Gabi juz pytalam Ciebie wczesniej ale nie nadrabialas grudnia to nie wiesz gdzie mieszka twoja mama, ze bilety chcialas jej kupowac..ja tak z ciekawosci jak zawsze bo jak wiesz moja tez nie w Polsce mieszka niestety, aha i i powtorze, ze im blizej lot tym drozej takze na promocje nie ma co liczyc :-[
Gabi juz pytalam Ciebie wczesniej ale nie nadrabialas grudnia to nie wiesz gdzie mieszka twoja mama, ze bilety chcialas jej kupowac..ja tak z ciekawosci jak zawsze bo jak wiesz moja tez nie w Polsce mieszka niestety, aha i i powtorze, ze im blizej lot tym drozej takze na promocje nie ma co liczyc :-[
Podziel się: