reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

24.jpg
na poprawę humoru póki Moskito nie przyleci

reklama
MARTULA SKARBIE WSZYSTKIEGO NAJ!!!
hej hej, moja juz spi slodo, ja tez sie niedlugo poloze bo chatowac chyba dzis nie bedziemy  :)
wypilam sobie kakao mniam mniam i mysle co by tu jeszcze zjesc  ::)
Donia ja jestem w wielkim szoku ile ten twoj syncio spal  :o to ile on zjadl przed tym ???
Beatko nie martw sie i glowka do gory, jak sie Mikiemu nie poprawi to pojdziesz jutro do pediatry i wspolnie cos zaradzicie...napewno bedzie zdrowy, moz to przez to nowe mleko, ze znowu nie pasuje i bedzie trzeba probowac jeszcze innego  :-[ kurcze, jak bym mieszkala w Olku to chetnie bym wziela malego na te 3 h raz w tyg aby sie z moja Ada pobawili  ;) w lekarza  :laugh: :laugh:
Cyprysiowa jak tam syncio ??? dzis tez walka ??? a dedykacja na ubranku dla babuni koniecznie  :laugh: :laugh:
reszty nie pamietam.......................................

co dzisiaj wszyscy tacy bez humorku?ja tez nie mam za bardzo bo spalam dzis tylko do 3.30 wiec to z niewyspania ale coraz bardziej mi sie poprawia bo jestem coraz blizej blogiego snu ::)    
a w ogole chyba jakos tak smutno bez Moskito    
MOSKITO WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

JOEEY NO WLASNIE CHCIALAM SIE DO CIEBIE NA GADU ZARAZ ODZYWAC BO MALY KONCZY JESC JESZCZE TYLKO ODBIJAMY I DO LOZKA WALCZYC ;D
och napisalo mi sie duzymi,sorki

reklama
martula ja tez miewam takie dni..szczegolnie jak chlopa mi brakuje  :( a ostatnio niestety ciagle sama bywam...i smutno troche a nawet bardzo, do 13 potrafie w pizamie chodzic taka niemrawa i blada...  ::)
Gabi juz pytalam Ciebie wczesniej ale nie nadrabialas grudnia to nie wiesz  ;) gdzie mieszka twoja mama, ze bilety chcialas jej kupowac..ja tak z ciekawosci jak zawsze bo jak wiesz moja tez nie w Polsce  mieszka niestety, aha i i powtorze, ze im blizej lot tym drozej takze na promocje nie ma co liczyc  :-[

Do góry