reklama
didi
Fanka BB :)
no a ja mam teraz weczor z nieletnim.. ..Al spal 4 godny...teraz jest wykapany..najedzony i nie mysli nawet o tym aby zasnac.....namawiam go aby obejrzal sobie meczyk bo gra ulubiona druzyna tatusia( Barcelona),....ale on woli swoje grzechotki.....no a ja bynajmiej wiem co robi moj Piotr..hehehe..oglada mecz..
Martula - no to git ;D ;D ;D ale wiecej smiesznych tektow nie wymysle. musisz poczekac na Moskito - ona jest lepsza w te klocki
Didi - a moj Pawel tez ten mecz obstawil nawet - oczywiscie na Barce Tez jego ulubiony klub, za to Chelsee nieznosi o wlasnie - tez se wlacze, zebym wiedziala jak mu dosrac bo obstawil na jednym kuponie ze Barca wygra a na drugim remis i wygrana Barcy - na moje w Londynie nie dadza rady, no ale zobaczymy
Didi - a moj Pawel tez ten mecz obstawil nawet - oczywiscie na Barce Tez jego ulubiony klub, za to Chelsee nieznosi o wlasnie - tez se wlacze, zebym wiedziala jak mu dosrac bo obstawil na jednym kuponie ze Barca wygra a na drugim remis i wygrana Barcy - na moje w Londynie nie dadza rady, no ale zobaczymy
didi
Fanka BB :)
wanda..no to nasze chlopy maja to wspolne lubia te same kluby i nie lubia tez tego samego .... ide do mlodego bo juz mu lampa sie znudzila bo nie chce z nim gadac
reklama
Magdamaj - wesolych swiat ??? ??? czy cos Ci sie nie pomylilo hehehehe
Didi - ano widzisz, bo Pawel to Abramowicza nie lubi - twierdzi ze se koles ma fortune i ciagle kogos kupuje i sie wkurza na Chelsee ze to zespol bez historii, bez duszy itp W przeciwienstwie do Barcy
Ooo..przerwa - no to moge dzwonic do chlopa
Didi - ano widzisz, bo Pawel to Abramowicza nie lubi - twierdzi ze se koles ma fortune i ciagle kogos kupuje i sie wkurza na Chelsee ze to zespol bez historii, bez duszy itp W przeciwienstwie do Barcy
Ooo..przerwa - no to moge dzwonic do chlopa
Podziel się: