reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no a ja mam teraz weczor z nieletnim..:D :D..Al spal 4 godny...teraz jest wykapany..najedzony i nie mysli nawet o tym aby zasnac..:)...namawiam go aby obejrzal sobie meczyk bo gra ulubiona druzyna tatusia( Barcelona),....ale on woli swoje grzechotki..:)...no a ja bynajmiej wiem co robi moj Piotr..hehehe..oglada mecz..:D

Martula - no to git ;D ;D ;D ale wiecej smiesznych tektow nie wymysle. musisz poczekac na Moskito - ona jest lepsza w te klocki :D

Didi - a moj Pawel tez ten mecz obstawil nawet - oczywiscie na Barce :) Tez jego ulubiony klub, za to Chelsee nieznosi :) o wlasnie - tez se wlacze, zebym wiedziala jak mu dosrac bo obstawil na jednym kuponie ze Barca wygra a na drugim remis i wygrana Barcy - na moje w Londynie nie dadza rady, no ale zobaczymy :)

wanda..no to nasze chlopy maja to wspolne lubia te same kluby i nie lubia tez tego samego :D :D.... ide do mlodego bo juz mu lampa sie znudzila bo nie chce z nim gadac :D

reklama
Magdamaj - wesolych swiat ??? ??? czy cos Ci sie nie pomylilo :p hehehehe

Didi - ano widzisz, bo Pawel to Abramowicza nie lubi - twierdzi ze se koles ma fortune i ciagle kogos kupuje i sie wkurza na Chelsee ze to zespol bez historii, bez duszy itp :) W przeciwienstwie do Barcy :)
Ooo..przerwa - no to moge dzwonic do chlopa :)

Do góry