Ola - akurat te niepasujące mi zajęcia mam we wtorek od 10,15 do 12,30. Czyli trwają 2 godziny i 15 minut bez przerwy. Mamy je w takiej malej sali i jest nas 18 osób. Pewnie dziekan by się nie zgodził na przyprowadzenie tak małego dziecka. Kurcze... :-[
reklama
no ja się nie wypowiedziałam ale jestem zzzaaa of kors po co mają mam tutaj zaglądać i oglądać nasze cudne skarby
Beatka no faktycznie nie lada prolem : najlepsza wydaje mi się propozycja komarzycy ona to jest łebska dziewucha koleżankę poproś jakąś najlepszą i zaufaną napewno Ci nie odmówi no chyba że coś akuarat w tym czasie ma tak jak Ty
jej tylko włączyłam o mój maly facet już chce do mamy :
Beatka no faktycznie nie lada prolem : najlepsza wydaje mi się propozycja komarzycy ona to jest łebska dziewucha koleżankę poproś jakąś najlepszą i zaufaną napewno Ci nie odmówi no chyba że coś akuarat w tym czasie ma tak jak Ty
jej tylko włączyłam o mój maly facet już chce do mamy :
Gabi ;D ;D ;D łebska i z jajami
Beatka - przyjdź na zajęcia z młodym i jak dziekan nie wyrazi na to zgody - zostaw mu dziecko pod opieką myśle ze pójdzie Ci na ręke!!!
faktycznie pogadaj z gościem - wkońcu to też człowiek i moze ma serce :
Beatka - przyjdź na zajęcia z młodym i jak dziekan nie wyrazi na to zgody - zostaw mu dziecko pod opieką myśle ze pójdzie Ci na ręke!!!
faktycznie pogadaj z gościem - wkońcu to też człowiek i moze ma serce :
przyszłam sie przywitac i pokazac ze jestem chociaz mnie nie widać ;D
Amelka ja tez sie czułam jak alien jakiiś czas temu ale przestałam sie tym przejmować tak ze przestań też pinkolić goopoty
jestem oczywiscie tez za zamknieciem albumiku
Wandzia sorki ze Cie wczoraj zignorowałam na gg ale nie miałam Cie wpisanej a z zasady nie odpowiadam na zaczepki nieznajomych ;D
Amelka ja tez sie czułam jak alien jakiiś czas temu ale przestałam sie tym przejmować tak ze przestań też pinkolić goopoty
jestem oczywiscie tez za zamknieciem albumiku
Wandzia sorki ze Cie wczoraj zignorowałam na gg ale nie miałam Cie wpisanej a z zasady nie odpowiadam na zaczepki nieznajomych ;D
reklama
Podziel się: