reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula, napisz coś więcej o tym wyginaniu się do tyłu. Moja córa czasami napręża się tak ,że wygina się do tyłu w literkę c. Czy powinnam się martwic ??

reklama
m.Cyprysia - no moglysmy moglysmy... a tak to tylko pojechalam do tesco i kupilam ciuchy nastepne -fajne sa te ciuszki cheroke czy jak to tam sie pisze - dobre gatunkowo i w miare przystepna cena...

No ja tez sie z checia dowiem o wyginaniu sie - moja Paulinka codziennie rano jak sie budzi to sie wygina do tylu troche !!

didi - sukienka szałowa - licytuje!!

jej Maja tez ma tendencje do wyginania sie w literke C
dawac mi tu tez cwiczenia!!

aco do takich body to mozna samemu zrobic: all you need is: folia specjalna a raczej kartka (mozna kupic np w media markt lub dowolnym kompu

Didi - fajne fajne :) takie od razu ze spiochami ;D

Dziewczyny - sorki ze Was zawalam ciagle nowymi numerami gg, ale no ciagle pojawiaja sie nowe :) no a liste telefonow zrobie w przyszlym tygodniu, bo teraz bede musiala sie pouczyc do tej poprawki cholerka no... jak juz znajde notatki, bo chyba gdzies zgubilam :(

reklama
jakos mi sie dziwnie wuyslalalo

a wiec ta folia kupujemy ja w komputerowym sklepie
piszemy - projektujemy cos na komputerku moze byc w programie word
drukujemy na tej folii
naprasowywujemy

i mamy  ;D

ja tak zrobilam mezusiowi prezent na walentynki w zeszlym roku napisalam jakies smieszne napisy
hmm chyba nie byly takie smieszne bo nie nosi tej podkoszulki  ;D ;D

Do góry