reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gochna - ale mam nadzieje ze liste kontaktow gg dostalas ???

A dziewczyny, czy myslicie ze na zaliczenie tez moge isc z mloda ??? bo mam jedna poprawke i akurat w niedziele mniej wiecej tak samo jak Pawel !!! Idzie sie wkurzyc - na zaliczenia caly weekend a nam dowalili w tym samym czasie !!! Poza tym kurde dopiero dzis (a jest sroda) napisali nam w dziekanacie ze mamy poprawke w niedziele - niby troche pozno, ale ja pewnie znowu bede miala do tylu, bo nie umiem kuc na pamiec - a to niestety taki przedmiot jest i taka baba - pieprzona ukrainka !!!!! Bo jest z ukrainy tak w ogole i zaciaga dziwnym akcentem - a jest taka dokladna ze nie pytajcie w ogole !!! straszna !!!

Dobra, ja lece, bo musze sie dziecmi zajac :)

Jutro tesciowa wpieprzyla sie do mnie na tlusty czwartek - ale jestem szczesliwa !!!
Bydgoszczanki - a taka ladna pogoda sie dzis zrobila - trza bylo sie spotkac jednak ;D

reklama
buuu..moj..Al dzisaj jakis spokojniusi bardzo,,,po wczorajszej kolce dzisiaj robi jakas kupe wodnista od rana i ciagle chce sie tulic..no i zasypia tylko na raczkach jak jest bujany  i tulony a jak go odkladam to zarazsie budzi...bo nie zuje mnie i  w ryk....hmm..niepokoji mnie ta kupka...a w piatek idziemy na szczepienie

Didi - daj malutkiemu lakcid albo cos w tym stylu powinno pomoc na pewno przejdzie moja malutka tez tak miala..

oo ja tez sie piszee na te cwiczenia co polecil doktor - moze najlepiej wrzucic je na watek o zdrowiu!!

Kobietki dzięki za rady odnośnie rozwiązania mojego problemu związanego z zajęciami! ;D

Ale to nic w porównaniu do tego co teraz czuje. Jestem mega zdołowana i niestety siedzę sama w domu (bo mój mąż dzisiaj z samego rana pojechał na tydzien do pracy za granice), nie mam sie komu wyżalic i pozostałyscie tylko WY!
Tak jak Wam wczoraj pisałam Miki nie chce mi jesc, wczoraj zwymiotował, dzis zrobil bardzo rzadką kupke (a przypominam, ze ja karmie sztucznie, wiec kupki z reguly powinny byc geste!). A poza tym plakał mi dzisiaj i podkurczał nóżki....Teraz zasnął z wyczerpania i tak brzydko śpi z rączkami bezwładnie opuszczonymi wzdłuz tułowia! Dzwoniłam do lekarza i mi powiedział żeby podac smekte i lacidofil. Jak sie pogorszy to przyjsc jutro do lekarza. Jestem tak zestresowana, że szok. On tak kiepsko wygląda... :mad: A do tego sama w domu i nawet nikogo w Olsztynie nie mam. Normalnie ryczec mi się chce. Co chwile latam zobaczyc czy on oddycha. Przepraszam za tak smutny post, ale jestem przerażona...

Beatka ja mam podobnie z Alem..:(..tylko ze ja karmie cycem...i wydaje mi sie ze u mnie to moja wina ..:(..a raczej tego co zjadlam..:(ale zobaczysz bedzie dobrze..:)..Miki  bedzie spal..a jak dzidzia spi to szybko wraca do zdrowia..:)moj Al spi caly dzien z malymi przerwami na jedzonko

wiolus kurcze ale ty masz sny.hehe.milo mi ze to akurat ja ci sie snilam.ale najsmieszniesze jest to ze my chyba nigdy na bb ze soba nie gadalysmy,tylko swoje posty czytamy. ;D
a o czym w snie pisalam??moze ze w totka wygralam??oby sie spelnilo ;D

wanda, didi no moglysmy sie spotkac,rzeczywiscie.
a ja dzis siedzialam od 7.30 z moim cyprysiem i jego kuzynka Amelka ,ktora jest o 2 tyg.mlodsza od niego bo jej mama musiala wyjsc.jak ja nosilam to cyprys sie tak patrzyl jak by chcial sie zaraz na nia rzucic i wydrapac oczy za to ze mamusia go nie chce nosic a obca nosi ;D

Kamila..moj Al..dzisiaj nie byl nawet w formie na spotkania towarzyskie..:(..wstretna mama zjadla za duzo wupki wazywnej ktora samam zrobila i musialo malemu zaszkodzic bo wczoraj dopadla go mega wielka kolka( tak mi sie wydaje ze przez moja zupe)....no i dzisiaj jeszcze moj krolewicz jest jeszcze nie w formie...

reklama
Moskito tak jak obiecałam piszę jak było u lekarza.
Kacperek dostał szczepionkę acelularną zalecaną przez neurologa właśnie z powodu wyginania się do tyłu i napinania się.
Dostał 2 ukłócia i strasznie płakał :( :( :( jeszcze nie wiedziałam, żeby tak płakał :( aż łezki mu leciały :( Tak było mi go szkoda, że sama o mało się nie rozpłakałam. Musieliśmy zapłacić za tą szczepionkę 60 zł.
Następne szczepienie za 6 tygodni. Poza tym jest zdrowy i dobrze przybiera na wadze, waży 5310 :)

Do góry