reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito - jesli jest mozliwosc takiego prywatnego albumu grudniowek to ja tez jestem za :) chociaz starczyloby zamknac go tylko na jeden miesiac :p zgadnijcie jaki ??? hehehe

Donia - ano nie odbylo sie - chociaz pogoda poprawila sie znacznie w porownaniu do wczoraj :)

reklama
Moskito - to napiszesz do moderatora czy administratora z zapytaniem jak to dokladnie zrobic ??? Bo ja teraz musze brykac po Wiktorka do przedszkola :( i nie dam rady tego zrobic, a pozniej zwalilyscie mi na glowe numery telefonow :p hehehe :)

A co do maili - to wydaje mi sie ze ta lista jest zbyteczna - mailem ida przeciez privy jak je piszemy, wiec po co ??? No chyba ze ktos ma wiecej skrzynek jak np ja - wanda_22 wanda_23 i wanda_24 :p

Hej Mamusie! Ja wcześniej mialam więcej czasu i mogłam być z Wami częściej, a teraz ledwie mi starcza czasu na czytanie o pielęgnacji i o zdrowiu :) Emilka coraz więcej czasu spędza na zabawie z Mamusią, więc czasami nie wiem w co ręce włożyć. Robię wszystko jakbym miała motorek w ... :)
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!!!!!!!

ale syf-pogoda znowu bleee no ale coz zaraz sie dzielnie zbieramy na spacerek
aha bede sie chwalic: kochalismy sie z mezem i wszystko ok - nie potrzebnie sie balam ze cos bedzie bolec czy ta moja peknieta szyjka do reszty peknie
nic nie bolalo i wogole ;D ;D

hej hej mamusie i dzidziusie ;D
ja zaraz uciekam na spacerek bo piekne slonko u Nas na polnocy :laugh:
malutka zasnela po 9 wic ja razem z nia takze 2 godzinki kimnelam i juz nie jestem tak zmeczona ;) jakos zyje :laugh:
musialam niestety isc dzis do dentysty, nie mam ani jednej dziurki z zebie po ciazy :o ale za to zapalenie dziasel :-[
albumik oczywiscie zamykamy ;D nie wiedzialam nawet, ze jest taka mozliwosc super !!

Hejka dziewczynki!

Chyba większość z Was poszla na spacerek. A ja własnie wróciłam z zajec do domu...Ledwo żyje! 8)

Paula - mamy podobny problem z wyginaniem sie do tyłu...Opisz prosze jak mozesz wszystkie cztery ćwiczenia. Proszę! ;D

Moskito - ja tez jestem za blokadą alumiku. Powiem Wam szczerze, że obawa przed trafieniem zdjec w niepowołane ręce jest drugim, oprócz braku czasu, powodem tego, że nie zamieszczam zdjęć! :p

A w ogóle to tak bardzo sie zdenerwowałam, że koszmar. Nie wiem co robic. Jestem w kropce i ryczec mi sie chce. Otóz idealnie zgrywał nam sie plan zajec, mój i mojego meza. Az dzisiaj prowadzący seminaria (zarazem mój promotor i dziekan wydzialu) przelożył je dokładnie na godzine, na którą ma seminaria mój mąż...Kazdy z nas koniecznie musi chodzic na te zajecia i nie ma mozliwosci odrobienia, bo jest tylko jedna grupa. Kurde, nikogo z rodziny tu nie mamy. Opiekunki na zaledwie 3 godziny napewno nie znajdziemy...I co tu robic?! Pomóżcie dziewczyny...Moze macie jakies pomysły ?! :-[

jestem jak njbardziej za pomysłem zamknięcia naszego albumiku, wogóle to chciałam napisać że jak tak oglądam te zdjęcia to stwierdzam że nasze dzieciaczki są

NAJPIĘKNIEJSZE NA ŚWIECIE
00000002.gif

a ja sobie dzisiaj włączyłam turbo i zrobiłam przemeblowanie w pokoju...tak że teraz mam dostęp do łóżeczka z dwóch stron
hihi.gif

jeździłam łóżeczkiem w te i we w te a mały spał w nim w najlepsze, chyba mu się spodobała ta jazda
00000008.gif

Beata a nie możesz zabrać malucha ze sobą? Często msz te zajęcia? Gdy studiowałam to czasami laski przychodziły z dziećmi

mój mały ma dzis dzień spania chyba wyczuł że jak wstanie to będie musiał poleżeć na brzuszku czego nie lubi ;D

reklama
Dziewczęta moje kochane - wiem,ze nie każda sie wypowiedziała na temat zamknięcia albumiku - jednak wątpię zeby którakolwiek miała coś przeciwko - pozwoliłam sobie więc napisać do Administratora z prośbą o zajęcie się tą sprawą - jak tylko uzyskam jakąś odpowiedź dam znać ;)

Steffi - no to zaszalałaś,kurcze - też chetnie przemeblowałabym u siebie - no ale możliwości wyczerpane - pokoik mamy duży - ale przez sskosy baaardzo nieustawny ze tak powiem :)

Magdamaj - pogratulowac ;) ;D

Do góry