reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wioluś - dzięki :laugh:, co mi pozostało w dzisiejszych okrutnych czasach - tylko poczucie humoru ;) czyli powiadacie - taki forumowy błazen jestem???hehehe ;D ;D żart

Z tego co podczytałam - trzeba wysłać do moderatora liste osób które będą miały dostęp do albumiku, i nie znajduje sie on pod grudniem - tylko będzie na stronie głównej - gdzies chyba pod Związkami rodzinnymi czy jakoś tak????ale tylko my będziemy go widziały (o ile dobrze zrozumiałam)

wpadłam sie tylko przywitać bo zaraz szykujemy się na spacerek ;)
maleńka sauper noc przespała po za tym że wieczorami ma problem z zaśnięciem
zasneła na dobre o 23,00 ale za to spała do 4,30 potem do 7,30 potem do 9,30 i do 11,30 ;D a ja razem z nią ;D

Wiolus trzymam mocno za was kciuki

wpadlam sie przywitac jednoeka jestem ;)
wandzia fajnie jak zrobisz liste z telefonami to potem może jeszcze z mailami ??? cio ?? ;D
do nas dzisiaj zima wróciła a jeszcze wczoraj wiosna była ::) i nie idziemy na spacer nie jest zimno ale śniegiem sypie co jakiś czas i nie chce mi się specjalnie :(

jakie czadowe zdjęcia dzieciaczków no nie moge się oprzeć żeby znowu nie powiedzieć że dzieciaczki grudniowe 2005 to najcudowniej dzieciaczki na kuli ziemskiej ;D

witam

Mały dzisiaj pobił swój rekord wczoraj zasnął o 20 a dzisiaj obudził sie o 7 , nie mogłam w to uwierzyc 11 godzin non stop ;D ja sie obudziłam o 5 i poszłam zobaczyc co z nim a on spał wiec ja też wróciłam do wyrka o 7 przyniosłam go do sypialni i przy cycku sobie spał do 10 ;D

Jestem jak najbardziej za zamknięciem naszego albumiku :)

To co , dzisiaj spotkanko w Bydgoszczy się nie odbyło??

Zdanka masz rację nasze dzieciaczki są najpiękniejsze!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

My zaraz będziemy się szykować, bo na 15 do lekarza jedziemy. Pogoda okropna, znowu nas zasypało ale może jakoś uda nam się przejechać wózkiem ::) dobrze, że mamy duże koła :)

Wiolus - powodzenia zycze :) a co do becikowego to mi juz oba tysiaczki przyszly, ale oba zablokowalismy - trza oszczedzac :)

Kurcze poszłabym na spacerek z małą, tak ładnie słoneczko świeci :) ale przez zepsuta budę od wózka nigdzie niewyjdziemy przez najbliższy tydzień :mad: kurna cholera by wzieła noo :mad:
Wandzia my czekamy na ten tysiączek jeszcze :D

reklama
Cześć dziewuszki.
Ja już jestem odsprzątana.Dziś muszę gotować sama bo babcia w mieście więc rozmrażam mięsko, a serwuję dzisiaj mimry z mamrami i kozią dupe z chrzanem  :p;D ;D ;D.
Jak najbardziej jestem za zamknięciem galerii.
Pisałam niedawno że Julka nie podnosi głowy...no więc już podnosi pięknie.Zapraszam na galerie.
A u nas pogoda taka że nawet przez okno nie chce się patrzeć.

Do góry