reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wlasnie wciagnelam sniadanko.:)..teraz ide obierac marchewki..i inne warzywka..na suróweczke do obiadku..:)..i mam nadzieje ze nie zjem jej przed obiadem..:)..

Moskito...:)..jestes kochana..dzieki sekator sie przyda..ale po co mi litrowy sloik..moze sie potluc przeciez..:D

reklama
Ja tylko chcialam odcisnac na forumowym papierze moja obecnosc :) Nic juz nie napisze, bo dzis mam ciezki dzien - zaraz mykam na jakies zakupy (znowu kasiorke wydawac :) ) Ale w przeciwienswie do Joeey wyspalam sie :p hehehe :p
Biedna Joeey - Ty to musisz chyba w dzien nadrabiac drzemkami - ja tak czasem robie jak padnieta jestem bardzo, to w dzien klade sie z mala i z cycem na wierzchu i spimy :)

Dobra, uciekam :)

aha - padla propozycja zeby zrobic taka sama liste jak z numerami gg z numerami telefonow - ale dzis moge nie dac rady - to sie tak mowi, ale to kupa roboty jest :p hehe

Narazie :)

Oj - no to Wandziu załatwiłyście biedną Joeey ;)

Didi - oj słoik też sie sprzyda, zobaczysz ;) a zeby sie nie słukł - to dostaniesz taki ze stali nierdzewnej ;)

czesc

u nas noc spokojna mały wstawał co 4h i spalismy od 21 do 9 ;D

Mój Pysio nie znosi łózeczka w dzien za to w nocy nie ma problemu

ide robic sniadanko a przynajmniej sprobuje je zrobic z dzieckiem spiacym na reku :p

My wczoraj byliśmy na rehabilitacji i rehabilitantka, bardzo fajna dziewczyna, młoda, ale widać, ze się zna na dzieciach :) pokazała nam jak mamy ćwiczyć w domu, dała nam 4 ćwiczenia i teraz codzinnie gimnastyka :) Kacperek wygina się do tyłu i napina a nie powinien, pokazała nam jak mam go nosić (jego pleckami do mojego brzucha i unosić wysoko jego nózki, tak żeby siedział a nie żeby mu zwisały), jak przewijać i karmić tak, zeby nie pozwalać mu się wyginać. Powiedziała, ze na początku będzie protestował, bo do tej pory wyginał się na wszystkie strony ale z czasem się przyzwyczai. Mam nadziję, ze po tych ćwiczeniach będzie poprawa. Musimy duzo sami ćwiczyć w domu, bo rehabilitantka będzie dopiero za miesiąc no i ta impreza kosztuje  ::) Wczoraj na ćwiczeniach Kacperek przez pierwsze 10 minut był grzeczny i nawet mu się podobało, ale potem mu się znudziło i zaczął tak straszne płakać :( że aż mnie serce bolało :( ;( ale lekarz musiała nam pokazac wszystko i z nami poćwiczyć, żebyśmy w domu sami wiedzieli jak to robić.

Dziś idziemy do pediatry, zobaczymy ile Kacper przybrał i ile urósł :) ciekawe czy go zaszczepi dzisiaj, bo neurolog zaleciła szczepienie po ćwiczeniach (a zaczeliśmy dopiero wczoraj) i po usg główki na które idziemy dopiero 2 marca. No zobaczymy co powie pediatra.

cześć forumowiczki ;D
Ja po wsaniale przespanej nocce. Mała jak zasneła o 20 to tak spała, że musiała o 1 w nocy karmic ją przez sen bo myślałam, że mi cyce eksplodują ;D ;D a potem spała dalej ;D
Joeey no to super z tym slubem :D :D :D ja tez w sierpniu brałam slub :D jednak to piękny miesiąc :D
Amelka niegadaj głupot ::) nasza jesteś i już :D

niepamietam co miała jeszcze napisać ::) tyle nastukałyście ;D jak sobie przypomnę to cos naskrobię ;)

Wioluś - współczuje kłopotów z mężem widocznie musicie sie dotrzeć(jak to sie mówi?) - to tak jakbyście dopiero teraz rozpoczeli wspólne zycie - bo z teściami to sie nie liczy ;) życze powodzenia
Paula - daj znać jak wórcisz od lekarza, ciekawe co Ci powie???

Dziewczyny - a teraz mi powiedzcie co myślicie o zamknięciu albumiku - tak zeby był tylko do naszego wglądu (tak jak uczyniły to październikówki i wrześniówki) bardzo jestem ciekawa co o tym myslicie???

Moskito dam znać. I jestem za tym, żeby zamknąć albumik tylko dla nas :) to będzie bezpieczniejsze, po co ktoś ma robić sobie użytek ze zdjęć naszych dzieciaczków, a potem byśmy widziały jak krąży po necie np. jakaś prezentacja z udziałem naszych maluchów!!! To dobry pomysł!!! :)

reklama
Melduje sie na forum :laugh:
kurcze Ola sie budzi.....a wiec do rzeczy....
Moskito Ty to naprawde jestes kobitka z jak to sie mowi z jajami :p poczucie chumoru to Ty masz i to nie male ;D naprawde jestes nasz rozweselacz
Cyprysiowa nie uwierzysz ale snilas mi sie dzis ze pisalas cos na forum a ja Ci odpisywalam wiec czekam  ;D ;D ;D
Wandzia Ty to masz dobrze tylko kase wydawac tez bym tak chciala :D nasze 2 tysiaczki co dostaniemy a raczej juz tysiac dostalismy to maz sobie ubzdural ze odlozymy na gorsze czasy a ja chcialabym cos kupic:)
Gosia dzieki wielkie za numer gg od sab simplex juz sobie zamowila i mysle ze pod koniec tygodnia przyjda DZIEKI WIELKIE

Do góry