reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Widzę, że chyba wszystkie podałyście na forum swój numer gg, więc i ja nie będę gorsza 2025351 ;D zazwyczaj jestem dostępna ale niewidoczna ;D ukrywam się ;D ;D ;D

Joeey no to super :D, jeszcze w tym roku zostaniesz mężatką ;D ;D wreszcie się doczekałaś :D GRATULUJE!!! :D

reklama
czesc mamuski

my nie spimy od 7....maly spal ladnie ...naewt w nocy sie nie budzil tylko o 3 amku dostal i a jakos nie moglam spac ..teraz spi mi na rece....ostatnio jest jakis ciezki do spania..widac ze spiacy ale ryczy i nei da sie przez jakis czas uspic...

ok..odkladam mlodego i ide robic sniadanko

hej laseczki!!!
jestem pełna podziwu że tak buszujecie do późnych godzin nocnych, mnie to się sporadycznie zdarza żeby jeszcze o 22 być w miare kumata... po "Na wspólnej" kąpanko i padam na ryjek...oczywiście jak mi mały pozwoli, a wczoraj wieczorem był taki marudny że myslałam że oszaleje (chyba niepotrzebnie go rano pochwaliłam)... nie płakał ale cały czas kwękał.... i znów się bawił w tą swoją zabawę... "ja wypluwam smoczek potem się drę a Ty przychodź i mi go wsadzaj spowrotem" ... no skubaniec jest taki cfaniak że jak się przy nim stoi to ciągnie smoka aż miło a jak się na chwilę odejdzie to od razu słychać jak smoczek ląduje obok a on zaczyna piszczeć, no wariacji można wtedy dostać...

Wiolus trzymaj się Słonko, może wszystko się jeszcze ułoży, przecież w końcu teraz macie najważniejsza osóbkę na świecie Olunie :) Ściskam Cię mocno Kochana :)
Ja też mieszkam na zadu...u mimo, że niedaleko W-wy to jednak mam do niej 40km  :p, ale może kiedyś przeprowadzimy się do Ustki :)

Amelka nie ma znaczenia, że jestesmy już zaprzyjaźnione, przecież Ty też należysz do naszej rodziny :) więc wpadaj do nas kochana jak najczęściej :) Ja też nie mam tyle czasu, zeby cały czas siedzieć na forum, ale już się przekonałam, że nawet jak rzadko bywam to jestem, mile widziana :) więc zapraszamy :) :) :)

Bzzzzz
Ło rany - ja nie mam jeszcze 500 postów a juz jestem Waszą fanką - Amelka - ty pierdółko - jaka Alien????ja Ci dam!!!!!!!
Dziewzcyny - jak ja żałuje ze nie mogę buszować(przepraszam czatować) z Wami po nocach - ale poczekajcie troszke ;) jeszcze będziecie mnie przeklinać, hehehe (a moze juz sie tak dzieje????hehehe)

Joeey
- no ode mnie w posagu dostaniesz sznur do bielizny i grabie
Didi - ty otrzymasz sekator i litrowy słoik ,ok??????

Moskito Ty to jak zwykle :) jak cos powiesz to mozna sikać ze śmiechu :laugh: :laugh: :laugh: Jesteś taki nasz rozweselacz największy :laugh: ;)

Kacperk ładnie sobie spał w leżaczku, więc zdążyłam co nieco poczytać, ale już sie obudził i się rozgląda tymi swoimi dużymi ślepkami na wszystkie strony :)

Paula -
zawstydzony_.gif

no tylko opatrzcie..:)..komary zazwyczaj zima spia..albo hibernuja a ten nasz taki zywotny ze hoho..no ale w koncu takie sa komary ..:0..ze sa takie aktywne w swoim bzyczeniu..:)

reklama
Do góry