reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
co do nr gg to ja bym sie bala umieszczac w watku, nie chcialabym byc pozniej zaczepiana przypadkiem ::) wiec zgadzam sie z Wandzikem !!
napisalam do naszej moderator w sprawie usuniecia tych nieszczesnych watkow ale narazie zero odzewu :)
ketsa jestem w szoku bo my robimy w katedrze i tam jest tak strasznie restrykcyjnie, z bierzmowaniem problem ::) ja nie mam ::) wiec zapisalam sie na spotkania, zajmie mi to 3 miesiace i spotkania uwaga !! w sobote o 19 super pora na kosciol !! :laugh: :laugh: no bo my planujemy slub w tym roku !! moze Was wszystkie zaprosze ;D ;D dokladnie sierpien :laugh: :laugh:
Agnes az strach pomyslec ile paczkow w siebie wladuje a uwielbiam!!!! ;) ;D ;D ;D

Joeey no to dobrze zes sie w koncu przyznała kobito no to fajnie bedziesz miec imprezke.........a potem bedziesz miec co wspominac... mnie juz tylko to pozostało.....;)
A Astuś oczywiście tez nie miał bierzmowania i świetnie to u nas wyglądało bo było organizowane grupowe w kosciele mariackim masa osob zadne egzaminy ani spotkania wczesniej nie byly wymagane a sakramentu udzielał pijany biskup tak ze zabawa była przednia ::)

m.Cyprysia - Wy z Didi decydujcie co i jak, bo ja sie dostosuje - jestem zmotoryzowana wiec tak czy siak moge dojechac, czy do hypernovej i na spacer czy do galerii... No i w zaleznosci od miejsc wezme odpowiedni wozek, bo jak w galerii to wezme parasolke, bo mniejsza i poreczniejsza, a na plasko da sie zrobic :)

Joeey - no to super ze sie zgadzasz w kwestii numerow gg :) A co do slubu - sierpien to najlepszy miesiac ;D a wiesz ze ja nie wiedzialam ze Ty nie mezatka ??? Bylam przekonana ze jestescie malzenstwem :)

Joee to możecie zrobić za jednym zamachem ślub i chrzciny byłam już na takiej uroczystości fajnie było bo najpierw była przysięga ślubna a po przysiędze wymiana świadków na chrzestnych i chrzest jedno szykowanie jedna impreza i z głowy  ;D ( a nawiasem mówiąc właśnie na tej imprezie poznałam swojego męża i nawet wtedy mi przez myśl nie przeszło że będe się z nim spotykać a co dopiero że zostanie moim mężem ;) )
a co do gg to jak się Wanda oferuje że nam porozsyła to myśle że to będzie lepsze :)

zdanka no mi wlasnie takie polaczone imprezy sie nie bardzo podobaja, tzn ja bym tak nie chciala, a tak 2 imprezy czyl o jedna wicej do popicia ;) :laugh: :laugh:
Wandzik no wiesz co ??? nie wiedzialas, przeciez ja kilka razy tu wspominalam, ze czekam na pierscionek ;) ::) ::)
i nigdy nie pisze maz tylko np moj Artur wlasnie z tego wzgledu :laugh: :laugh:

Joeey - no to proponuje ze usune to co napisalam wczesniej i udawajmy ze o wszystkim wiedzialam :p hehehe no zauwazylam ze nie piszesz maz, ale kurcze myslalam ze tylko Didi czekala na pierscionek :)

reklama
napisalam do moderatorki w sprawie wywalenia tych watkow jowy i odpisala:

wątki zostaną usunięte jak tylko admin znajdzie troszkę czasu
bądzcie cierpliwe
pozdrawiam,
Magda

no to czekamy cierpliwie :)

Do góry