reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mam propozycje wklejmy na którymś wątku nasze nr na gg zeby w razie czego nie trzeba było długo szukać no albo stwórzmy wątek tylko z nr (tzn jedno pod drugim żeby to zrobiła jedna osoba do której bysmy wysłały na priva swoje nr wtedy będzie szybko i bez bałaganu)

miałam dzis poświęcic dzień na zabawe z pysiem ale on cały dzień śpi :p ;D

szkoda że Warszawa droga bo nigdy tam nie byłam (az wstyd ;D)

reklama
Witam podczas nocnego karmienia! ;D Maly znow ciagnie cyca!! ;D ;D Moze dlatego ze jest pelniutki, co w tej chorobie jest rarytasem no i jestem wlasnie przed kolejna dawka antybiotyku, wiec moze mleczko smakuje jeszcze w miare normalnie. Bardzo sie ciesze!! ;D ;D

aOla - dobry pomysl z tymi numerami gg

Ola - mi sie wydaje ze mam chyba wszystkie numery gg, a jestem przeciwna zeby tworzyc watek tylko z numerami - w koncu to jest forum otwarte, no nie :) Moze lepiej niech jest w takim balaganie, a jakbys Ty albo ktokolwiek chcial czyjs nr gg a nie mial go, to niech wali do mnie - mam rowniez chyba kazdej numer telefonu, ale tez wydaje mi sie ze lepiej tak w kupie wszystkich nr nie podawac, ani gg ani telefonu :) Takie jest moje zdanie :)

A tak odnosnie W-wy, to mam dowcip :)
W szpitalu urodzilo sie troje dzieci: Murzyniatko, krakowiak i warszawiak. Niestety pielegniarki pomieszaly dzieci i gdy przyszedl pierwszy tatus, facet z Krakowa, mowia mu ze nie potrafia ustalic ich tozsamosci.
-Nie ma innego wyjscia, musi pan wybierac.
Facet po krotkim namysle decyduje sie na Murzyniatko.
Pielegniarki - Jest pan pewien?
Na to koles: - Przeciez nie bede ryzykowal warszawiaka ;D ;D ;D

Skasowało mi to co Wam nasmarowałam, to teraz napiszę tylko że jesteśmy po 2 ciężkich i marudnych dniach i nocach... właśnie poszła kupka (ech... jaka kupka... kupsko) i teraz jest git, Mały śpi na mnie bo jest jeszcze rozdrażniony i jak go odkładam to się od razu budzi i jest marudny, a tak choć trochę pośpi!

Nie będę nadrabiała wszystkiego bo jesteście bardzo produktywne... a co do spotkania to nie muszę chyba pisać że jestem ZAAA!

Zmykam na dobrą kawę w odrobinie spokoju z Kacprem na rękach  ;) :p

jeszcze jeden dowcip:

Rozgniewany maz wraca z wywiadowki syna i wrzeszczy do zony:
To wlasnie cala Ty! Wysylasz mnie na wywiadowke i nie informujesz ile lat ma nasz syn i do ktorej klasy chodzi!

hej laseczki..
my juz po spcerku bardzo dlugim zreszta ;) zalatwialam do konca chrzciny, niestety my bez slubu to nie dostalismy karteczek do spowiedzi tacy grzeszni ;D ;D i zesmy z chrzestna Ady kupili jej ubranko na ta okazje, taki sliczny plaszczyk i komplecik wszystko z delikatnego polarku i nie takie typowe wiec bedzie mogla ubrac jeszcze wiele razy ;) zreszta wkleje na zakupach tak mi sie podoba i nie oparlam sie zeby nie kupic smoczusia..takie one ladne sa, wzielam z Nuby w ksztalcie cycusia ale smieszny :laugh:
a teraz sobie nadrobie co naskrobalyscie :)

czesc mamuski!!!
dawno mnie nie było, chyba nie dam rady nadrobic wszystkiego, zbyt produktywne jestescie.

ja tez oczywiscie jestem za spotkaniem

Wanda moglabys mi podeslac na priva numery gg ??? bo wszystkich na pewno nie mam a nie chce mi sie szukac :laugh:

czesc cipuchny..:)

dzisiaj jestem malo aktywna bo mam swiecie w domku..:)..rano bylam u dentysty i mam spokoj jak narazie na miesiac..:)po drodze zrobilam zakupy..pokupowalam ogrom przypraw slodycze i gazety i bede mojemu Pepe wysylala maczke za ktora zaplace prawoie 100...bo do 2 kg..ale coz jakos trzeba dogadzac chlopu w potrzebie..:)..dzisiaj mowi mi tak..wczoraj spiewali mi sto lat ..i spalismy wszycy w liwinroomie( czy jak to sie tam pisze)...spalem kolo takiej laski ale o dziwo nic nie bylo...czy cos w tym stulu a jak ja zeczelam mu mowic noo ladnie moze jeszcze czegos sie dowiem to on..jaka dziwna przeciez ja zartowalem..>:D>.i jak takiego nie udusic ,...powiedzialby chyba wszystko aby usluuszec zazdrosc w moim glosie..>:D

aOla wydaje mi sie ze pomysł z nr gg jest dobry ......
Wańdzia czego ty sie obawiasz ....przeciez rownie dobrze ktos niepowolany moze wpasc na twoj numerek szukajac sobie w katalogu publicznym......ja tam nawet mam gg wpisane w swoim profilu.
Ale jesli faktycznie tak wolisz to moze porozsyłaj nam wszystkim gotowa liste (jesli ci sie tylko chce) i juz i wtedy tam mozna tez i telefony popodawac czy maile, jesli ktos bedzie chciał

Joeey to ja ci zazdroszcze ze mniej zawracania głowy bedziesz miec przy chrzcie ten kościół nasz to dla mnie jest parodia...........
Powiem ci ze jak my bralismy slub to moj genialny Astus poszedł do konfesjonału i powiedzial ze chce zeby mu kartke podbili bo spowiadac sie nie chce i tak w ogole to on niewierzacy jest, wiec pogadali sobie z ksiedzem o innych  bzdurach........

reklama
dobra, zrobie liste i Wam porozsylam najlepiej przez gg od razu - bo mam Was chyba wszystkie juz ;) Albo na privie - jeszcze pomysle :) Ale zrobie to wieczorkiem :)

Do góry