reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dla mnie tez posag:D ja tez jeszcze przed slubem:D

ok a teraz do rzeczy...Ala ..dopadla kolka...polozylam go brzuszkiem na kolanach i zasnal..teraz polozylam go do lozka...i spi na brzuszku..moje maluskie biedactwo mam nadzieje ze bedzie juz spal i mu szybko przejdzie...dosyc ze jest zmeczony bo nic nie spal od 15 to jeszzce ta paskudna kolka sie przyplatala...tak spi az chrapulka..:).jak ja nie nawidze tego strasznego placzu serce mi peka tak jak kazdej z nas..:(...a moj tata az wyszedl z psem jak maly tak ryczal..mama blada ..lzy w oczach...ale caleszczescie ze nikt mi nie zaslabl...

reklama
Melduje ze lista zrobiona i wyslana jak juz czesc z Was zauwazyla na pewno...
Wklejam teraz nicki osob ktore mam na gg, jesli kogos nie mam, to niech napisze do mnie na gg (959163) albo na priva

agamarkam
Agnes.kol
Amelka22
aOla
Beata23
Didi
Donia
Fuczak
Gabi
gochnaR
(h)anka
Joeey
ketsa
klucha
Magi - podam pozniej
mamaCyprysia
Martula
Moskito
Nathalie
Paaricia
Steffi
Wanda
Zdanka  
Ziemzia

mialam tez numer Bartys, ale kurcze Wiktor znowu mi go usunal, takze Bartys albo podaj tutaj albo napisz do mnie, bo ten moj maly piorun jest niemozliwy !!! Juz raz mi usunal Ciebie, teraz drugi raz, raz juz usunal agamarkam i Ziemzie :) hehe

Zdanka dzieki wielkie zaraz sie zorientuje czy mogla by mi sprzedac ;D
A tak to mloda spi jak narazie ale czeka nas jeszcze kapiel, tez dzis jest strasznie marudna no i ja sie caly dzien kluce z mezem koszmar !!! Co do slubu to ja bede miec rocznice we wrzesniu ale obecnie to jestesmy w separacji wiec moze roku nawet nie dotrzymamy :( a szkoda bo ja go nadal kocham ale niestety nie musze kochac tesciowa a tak najlepiej by chcial moj mezus :mad: :mad: :mad: ach to sie wyzalilam....
Wandzia wysylam Ci na priva moj numer gg
Kurcze ale Wam zazdroszcze tych spotkan ja to mieszkam na zadupiu i zadna z Was nie jest z moich okolic :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

biedna Wiolus chyba dzisiaj dzien taki wszyscy sa marudni.. włączając mnie we wroclawiu caly dzien pogoda taka syfiasta ze nic tylko isc do baru i sie upic
ech biedna ja karmiaca nawet ta radosc została mi odebrana..

Cześć Mamuśki
Ja jak zwykle pisze wieczorową porą i rzadko a to dlatego że Wy jesteście tu tak zaprzyjaźnione,a ja po trosze czuję się jak alien :p.
Ale do żeczy.
Beatko pytałaś o trilac.Podaję go raz dziennie w jedzeniu albo w herbacie.Całą kapsułkę.Nutramigen powinno się stopniowo dawkować,jeśli dobrze pamiętam to w pierwszy dzień do wcześniej podawanego mleka daje się jedną łopatkę czyli 30 ml w drugi dzień 60 ml itd.
Nutramigen jest niedobry w smaku i dziecko rzadko go przyswaja od razu.Wiem to z tąd że podawałam go kiedyś Julce i miałam całą książeczkę o tym mleku od pediatry.Julka i tak nie tolerowała tego mleka.
No a my z Radkiem urodziliśmy się w tym samym szpitalu,jest pomiędzy nami dwa dni różnicy,nasze mamy się tam poznały no a my umówiliśmy się na randke za piętnaście lat.
Joeey gratulacje.Czekaj na pierścionek i pamiętaj wszystkie kobiety zasługują na brylanty.
Wanda dzieki za liste.

Amelka22 pisze:
Cześć Mamuśki
Ja jak zwykle pisze wieczorową porą i rzadko a to dlatego że Wy jesteście tu tak zaprzyjaźnione,a ja po trosze czuję się jak alien :p.

Wanda dzieki za liste.

Amelka - nie ma za co ;D ;D ;D
a co do reszty - w ogole zabraniam Ci tak pisac :p

reklama
ucze malego zasypiac samemu w lozeczku zaraz po kapieli i karmieniu tak jak to mi radzila Joeey i Donia i wiecie ze dzis 40 minut placzu i spal ;D Dzieki radom Joeey oczywiscie ;)

Do góry