reklama
zdanka
Fanka BB :)
a może ja też mam jakąś sąsiadke tylko o tym jeszcze nie wiem ja jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego a może któraś z tych okolic jeszcze jest a może z Warszawy z mojej strony ;D to jest Tarchomin i te okolice ??
podam jeszcze mój numer gg 9228666
podam jeszcze mój numer gg 9228666
Zdanka - stolica droga, a poza tym chyba lepiej gdzies na swiezym powietrzu pochodzic, np po lasach czy cos takiego - no i jesli zima bedzie laskawa, ciepla (tzn nie -20 stopnie ;D ;D ;D ) ale sniezna, to mozna jakis kulig z dzieciaczkami, ognisko czy cos takiego
mamaCyprysia
magdamaj moja babcia ukonczyla wszystkie te kursy ze szczegolnym wyroznieniem ;D
wanda didi co robimy??taka nam pogode zeslano!! wkurzylam sie strasznie.
moskito no naprawde musial szorowac az iskry szly. zlamac szczoteczke to jest wyczyn hehehe
wanda didi co robimy??taka nam pogode zeslano!! wkurzylam sie strasznie.
moskito no naprawde musial szorowac az iskry szly. zlamac szczoteczke to jest wyczyn hehehe
Czesc, kurcze znowu nie nadrobie watkow tak mi glupio z tego powodu, nie mam czasu na nic a jak Ola juz zasnie to trza sprzatac itd a wieczorem to juz normalnie nie mam sily na nic!!!ale postaram sie czesciej zagladac obiecuje !!!
Olcia wczoraj skonczyla 3 miesiace ;D ;D ;D ale niestety kolki jej sie nie skonczyly a przecietnie sa do 3 miesiaca : : : znajac moje szczescie to bedzie je miala bardzo dlugoooooo
Do tego jestem wiecznie chora nie umie wyleczyc sie z grypy.....
Olcia wczoraj skonczyla 3 miesiace ;D ;D ;D ale niestety kolki jej sie nie skonczyly a przecietnie sa do 3 miesiaca : : : znajac moje szczescie to bedzie je miala bardzo dlugoooooo
Do tego jestem wiecznie chora nie umie wyleczyc sie z grypy.....
agnes.kol
Paaricia ale romantyczna historia prawie jak zadawnych czasów dy dzieci były swatane juz od niemowlaka, z tym że wy sami się wyswataliście
Ale się dziś wkurzyłam, ponieważ w budce od wózka coś pękło i nieszło a ani zamknąć porządnie, ani otworzyć no szlak by trafił Wózek ma dopiero 2 m-ce i juz coś się walneło Pojechaliśmy zawieźć do reklamacji i dopiero za tydzień odbiór bo muszą tę część sprowadzić : Najgorsze że mała niebędzie mogła na spacerki wychodzić
Jeden plus z tego że małej przy okazji kupiłam taki nadmuchiwany, kolorowy walec w którym są brzęczące piłeczki i mała ma na czym ćwiczyć strasznie jej sie to podoba, bo nieleży płasko na brzuszku tylko się buja
Ale się dziś wkurzyłam, ponieważ w budce od wózka coś pękło i nieszło a ani zamknąć porządnie, ani otworzyć no szlak by trafił Wózek ma dopiero 2 m-ce i juz coś się walneło Pojechaliśmy zawieźć do reklamacji i dopiero za tydzień odbiór bo muszą tę część sprowadzić : Najgorsze że mała niebędzie mogła na spacerki wychodzić
Jeden plus z tego że małej przy okazji kupiłam taki nadmuchiwany, kolorowy walec w którym są brzęczące piłeczki i mała ma na czym ćwiczyć strasznie jej sie to podoba, bo nieleży płasko na brzuszku tylko się buja
m.Cyprysia - tez jestem zla na ta pogode, no ale nie moge ot tak sobie wykorzystywac tego u gory do wybierania sobie pogody jaka chce bez wyprzedzenia ;D no najwyzej jak Bydgoszcz zasypie to trzeba zmienic termin spotkanie
reklama
zdanka
Wiola ja zamawiałam w zeszłym tygdniu od babeczki na gg podam Ci nume 7323137 mam go od doni zamówiłam we wtorek póżnym wieczorkiem a w czwartek był juz u mnie z tym że nie wpłacałam pieniążków na konto tylko "za pobraniem" zapłaciłam 29zł. a jak wplacasz na konto to 25 tylko dłużej czekasz
Podziel się: