reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Babiszonki!!!widze nie próżnujecie - i dobrze ;)
Joeey - ale fajnie ze ślub jeszcze przed Tobą , jakaż to fajna imprezka - a sierpień to idealny miesiąc na takie przyjemności ;D mi w tymże miesiącu minie druga rocznica słodkiej niewoli ;D

A w głowie pustka
zmieszanie_.gif

reklama
Hejka!

Wymioty się nie powtórzyły, więc czekam spokojnie. Oczywiście zadzwoniłam do pediatry i kazał obserwować... ::)

Joeey - ja podaje nutramigen (wcześniej było bebiko, potem bebilon pH 5,7, potem bebilon zwykły, potem bebilon pepti)...także uzbierała się cała kolekcja! Mikołaj nie ma jakiejś ewidentnej alergii, ale po zwykłym mleku strasznie go brzuszek bolał i gazów miał co nie miara! Normalnie non stop nam płakał! A tak w ogóle to super, że jeszcze ślub Ciebie czeka! Kurcze, u nas w tym roku juz piąta rocznica bedzie...Jak to dawno było! ;D

Patrycja - historia normalnie jak z bajki! Świetnie, że na siebie trafiliście po tylu latach! Uwielbiam słuchać takich opowiesci... ;D Tylko wiesz co...nie zazdroszcze Twojemu byłemu chłopakowi! ;D

Potwierdzam:) sierpień to jest super miesiąc żeby "wstąpić do towarzystwa ornitologicznego"
:)
my też mamy rocznicę w sierpniu

Beatka - my tez piata, w sierpniu oczywiscie ;D ;D ;D

Robie liste nr gg - ale mala mi nie daje no - wyjatkowo dzis marudna !!

Mój tez dzisiaj marudny chyba to ta pogoda ::) GDZIE JEST WIOSNA???

Filipek waży 6 kilo - klocuszek mały ;D

Ja w tym roku obchodzę 10 rocznicę weteranka ze mnie

Beatka czy twoja dzidzia moze ulewała mocno po bebilonie pepti bo ja dzisiaj próbowałam podawac ale wszystko sie ulewa z małego

no moj Adus wykapany i w lozeczku z nowym smoczusiem co mu cycusia przypomina i tak pieknie odplywa, a spala dzis caly dzien wiec jestem w lekkim szoku  ;)
no slub to piekna sprawa ach juz nie moge sie doczeka, a przypominam, ze wciaz czekam na pierscionek, a wszystkim mowimy, ze odbedzie sie w sierpniu  ;) :laugh: :laugh:  to najpopularniejszy mesiac na sluby ostatnimi czasy  :) fajny bo ciepelko i w lato ludzie sa weselsi chyba dzieki sloncu  ;) no i nie badzcie zdziwione jak bede Was zanudzac przygotowaniami do tej uroczystosci i ciagle sie doradzac, jeszcze bedziecie mialy wrazenie, ze mnie wydajecie za maz  :laugh: :laugh:
Steffi towarzystwo ornitologiczne  :laugh: :laugh: :laugh:
Wandzik no nie obrazilam sie  ;D ;D i fajne zes zdjatko zamiescila - odrazu zauwazylam  ;D ;D ;D
Beatko no niezla kolekcja mleczna, ja karmie Nanem i pediatra nie pozwolila zmienic jesli Ada dobrze toleruje, a chcialam przejsc na Bebilon bo sycacy aby dluzej spala w nocy ale wybito mi ten pomysl z glowy spiochowi wstretnemu  ;D

Joeey - ja Cie chętnie wydam za mąż ;D ;D ;D i uwielbiam doradzać w takich sprawach - więc juz sie zgłaszam do pomocy ;) ;D

reklama
jejciu alescie płodne no nie moge
ja tam nie mam aż tyle czasu bo jak poświęcę czas żeby tu zagladnąc to już nic innego nie zrobię takam niezorganizowana ::)
maleństwo mi właśnie udaję się do karainy snów to sobie tu wpadłam bo mojemu chłopu zepsuło się autko slużbowe zresztą i nie wiadomo kiedy go ściągną ale może mu nowe dadzą hihi ;D idę sobie conieco poczytać na innych wątkach bo grudnia nie nadrobię za nic w świecie ::)

Do góry