reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia - no wlasnie mykam do lozeczka. Roland dal mi pospac w dzien - mogl sie dzis zajac Malym troche, wiec teraz buszuje. Zreszta wciaz chora jestem i jak stoje to mi sie we lbie kreci, wiec muse siedziec! ;D ;D

Jeszcze tylko chcialam sie Wam pozalic, ze Maly dzis mojego cyca nie chcial... :( :( :( Chyba mu nie smakuje mleko z antybiotykiem. Skonczylo mi sie juz zamrozone mleko i dzis Maly po raz pierwszy dostal sztuczne! No i wychleptal prawie cale zdrajca jeden! ;) Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie chcial moje cyce!!! Nie wiem jak dlugo pospi po tym sztucznym, mam nadzieje, ze mi cycow mleko nie rozwali... ::)

reklama
Pati - no to dobranoc :) A z Atreiiu to wcale sie nie dziwie ze nie chcial mleka z antybiotykiem - bo to niedobre strasznie jest - tzn antybiotyk, zeby bylo jasne ;) No i mam nadzieje ze uda Ci sie utrzymac pokarm jakby nie chcial dluzej pic !!! Trzymam kciuki !!! A cyca na pewno bedzie chcial, jak tylko przejdzie smak antybiotyku :)

Hej meldujemy sie

Własnie wrócilismy od lekarza i tak jak przypuszczałam mały nie tolerujr mleka stad te krostki i wysypka :( ::)

Zmieniliśmy mleko na bebilon pepti i pani doktor zapisała jakąś maść robioną no i mam nadzieję że to pomoże i to cholerstwo zginie

Agnes Krostki na szyji dekolcie czasami za uszami to właśnie sa objawy alergii

No to przeczytałam pobieżnie coście napłodziły - i juz nic nie pamiętam :(
Paaricia - piękna Wasza historia - ewidentnie byliście sobie przeznaczni ;) No i śpij dobrze - a jutro masz być zdrowa,ok???hehe
Wandzia - ty pieronico - mówisz,że masz chody tam na górze?????hehehe

Heh :) no nie, od razu diablica no :p hehehe :p Ale Ty jestes :p hehehe
Nie nie, na dole wcale nie chce miec wtykow :p na co mi to :p

reklama
Do góry