reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

steffi moja tez o dziwo spi  ::) nie wiem co jej sie stalo, podejrzewam, ze za duzo zjadla jak na nia i same jej sie oczy zamknely  :) i juz czekam az sie obudzi bo na spacer trzeba, a w domu juz wszystko zrobione  ;)
Pati to historia rodem z Hollywood !!  ;D ;D ale numer  :) rozumiem Cie doskonale co do kontaktow z rodzinka, sama cierpie na i ch brak, coprawda to nie Australia ale mama z bratem w Anglii, a tata w Niemczech i nie mam rodzinki na miejscu, a brakuje mi takiego swojego miejsca, do ktorego przynaleze, dobrze, ze chociaz dom tesciow jest ciepluchny ale to nie to samo  :-[ to sie pozalilam...
zdanka ja po karmieniu biore w pion, a jak widze, ze ksiezniczka nie odbija sobie to dawaj ja na brzuch klade  :laugh: a spotkac sie mamy ale narazie sa ''rozmowy w toku''  :laugh:
Beatka a czy nie tak sie objawia nietolerancja na mleczko ??? mialam juz Cie dawno zapytac, jakie podajesz Mikiemu ???

reklama
czesc mamuski
ja tylko na chwilkę bo od dziś mam zamiar wiecej czasu poświęcac małemu

mój Pysio to leń i wcale nie chce unosic główki a gdy lezy na brzuchu to jest bardzo niezadowolony ale jak piszecie ze tak trzeba to od dzis musi ;) ;D

Dziewczynki zgadalam sie wstepnie z Rolandem na temat dat. On chcialby z Polski wyjechac w polowie stycznia, a ja bym zostala jeszcze do konca lutego! Ale mi wesolo!! ;D ;D Kiedy sie sesje na uniwerkach koncza? Kurcze juz zapomnialam jak to bylo! I jakos wcale mi nie szkoda! he he...

Pati - no to super, to by mozna wtedy zrobic pod koniec lutego, np. w weekend 17-18 lub 24-25 luty 2007, to juz powinno byc po sesjach - no i chyba lepiej mimo wszystko bo moze juz cieplej bedzie :) Zreszta jak juz ustalimy jakis termin to ja sie zajme zamawianiem u szefa pogoda ;D ;D ;D

Witajcie :)
My dzisiaj znów tylko na chwile, kurcze nie mam ostatnio czasu, żeby z Wami posiedzieć i pogadać :(

Wczoraj byliśmy u ortopedy, zbadał Kacperka i powiedział, że wszystko jest w porządku :) dał nam jeszcze skierowanie na usg bioderek (kurcze myślałam, że od razu nam to zrobią) a potem z wynikiem znów do ortopedy. Naszczęście usg bioderek zbiega nam się z usg główki, więc zrobimy to za jednym zamachem :). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Dzisiaj jedziemy na ćwiczenia, bo neurolog skierowała nas na rehabilitacje, ze względu na lekkie napięcie mięśniowe z jednej strony i musismy to wyćwiczyć. Ciekawe jak Kacperek będzie się zachowywał na takiej gimnastyce.

A jutro idziemy na kontrol do pediatry, także codziennie coś ::)

Uciekam, naszykować się póki Mały śpi, bo potem mi nie da.

Pozdrawiamy. :-* :-* :-*

Izabelka - mam nadzieje, ze palec Ci pomoze, mi uratowal sutki! ;) Tylko moja mama ze zgroza patrzyla, ze dziecko glodze, palec zamiast cyca. Tylko ze jakos byl zadowolony! No i jednak nie zawsze zasypial, czasem sie poprostu uspokajal, chyba zalezy jak bardzo byl zmeczony.

Wandziu - no to klasa! Tym sposobem moze uda sie znalezc date optymalna dla wszystkich...? :D Ale juz sie ciesze!!! ;D ;D ;D

Pati - no byloby super :) No i tez juz sie nie moge doczekac :) A Ty jeszcze nie spisz ??? Tez nocny marek jestes :) no nie moge, Ty za pol godziny bedziesz juz miala srode, a my jeszcze tak dlugo taki brzydki wtorek :p

wstawilam sobie swoje zdjecie :) sama zrobilam - no i czekam nieskromnie na pochwaly :) hehehe ;D ;D ;D

a gdzie planujecie to spotkanko???już sie ciesze ;D tyle dzidzilków bedzie które właśnie zaczna chodzić ;D super wyobrażacie sobie to???

reklama
Do góry