reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nadrabianie rozpoczęłam od strony 834 ;D
Didi - mój Bzyk jest duży, a czy nie gryzie????????potrafi ::) a ja kąśliwa???absolutnie nie ;) ;D A jak bluzeczka podobała sie???? Aha i wszystkiego najlepszego dla Ala z okazji imieninek ;D
Jooey - wyglądasz cudnie - i juz sie nie mogę doczekać tej utraty ok 30%włosów - przekonam się jak wyglądam na łyso :)
Donia - ale masz szczęscie z tymi niedzielnymi obiadkami ::)
Wandziu - dziękuje ze zmieniłas mnie na Moskito
Nathalie- super,że wkońcu udało się załatwić ten chrzest, zobaczysz jaką po całej ceremonii poczujesz ulgę
Paaricia - trzymaj się mocno kobitko

no i popisałam, Karol mi na więcej w tej chwili nie pozwoli

reklama
Dzieki Wam wszystkim za dobre slowa. Kochane jestescie! :D

Klucha - nie przejmuj sie tak tym karmieniem. Nam mowili, ze kazdy tydzien wykarmiony piersia jest sukcesem i jesli z jakis powodow dalej juz nie wychodzi nie powinnysmy miec wyrzutow sumienia. W Twojej sytuacji skoro tak Ci pod gore szlo od samego poczatku, teraz jeszcze ten ropien to naprawde jestes extra dzielna, ze az tyle wytrzymalas! :)

dzien dobry z ranca !!
didi jak ja Ci zazdroszcze ciaglosci spania....
moja Ada jak idzie spac o 20 to wtedy spi najdluzej a od 3 to co 2 godziny wola jesc i to takim niespokojnym snem juz spi, ze ciagle ja slysze i kreci glowka ciagle no jakby ja cos meczylo no ale spi czy to normalne ???
co do spotkania to Natalia ma racje - srodek Polski zeby kazdy mial rowne szanse, nawet nie chodzi mi juz o finanse ale podroz z malym dzieckiem z Elblaga do Krakowa to bylby koszmar dla mojego malenstwa !!  :p :-[
Cyprysiowa no daj znac, a moze jak polaczenie rozwolnienia z wymiotami to nietolerancja mleczka ???
Pati trzymaj sie tam dzielnie i nie daj sie chorobsku, w sprawie piersi nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia...
klucha rozumiem Cie doskonale, przechodzilam przez to no prawie wszystko co Ty ale w koncu sie poddalam bo te kolko macieju powodowalo, ze bylam strasznie rozdrazniona, nerwowa, stresowalam sie i bylam po prostu nieszczesliwa co przekladalo sie niestety na moja coreczke  :-[ aha, moja Adunia nie sypia z regulyj w dzien, jedynie na spacerach i czasem sie zdarzy, ze robi jedna az 3h drzemke  ;) a noc najczesciej od 20 do 7 wiec  malo spi w ogole...
ja mam dzis zadanie zlapania moczu Ady, nie jest to latwe  :p

Witajcie dziewczynki :)

Troszkę humorku z rana:

_579815_n.jpg

Zdaje się, że w wątku zakupowym któraś z Was podawała linka do body, na którym można umieścić dowolny napis i zastanawiałyście się co można tam napisać... ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Moskito>:D..jaka bluzeczka chyba wspomnienie po bluzeczce>:D...jak juz przyjechalam to nie bylo o niej ani slowa..ale tesciowka zrobila mniam torcik..wciagnelam 3 kawalki a jak wrocilam do domku to wypuscilam na swiat wielkiego ptaszka co zowie sie paw..:D..czyzby to byl zamach ma moje cenne zycie i mialam zostac otruta..:D :D

Joeey..:)..Al ..spi ale jak jest glodny to nawet z lenistwa nie otwiera oczu aby wolac o amku..tylko mlaszcze ..i zazwyczajk jest to o 3  a pozniej ok 6..:)mlaszcze tak dlugo az dostanie cycka do buzi albi sie kreci i steka jak jakis niedzwiadek..:)

ok..ja zmykam na jakis czas ide nakarmic mojego mlaskacza bo juz sie buzi i idziemy kupic tatusiowi prezencik bo ma dzisiaj urodzinki a pozniej bedziemy wysylac paczke ..wiec bede jak wroce..:)papapa

Witam z rana :)
My dopiero wstalysmy :) Dzis juz tata zawozil Wiktorka do przedszkola, wiec tylko wstalam go ubrac i spalam do teraz ;D ;D ;D no i w ogole wstac mi sie nie chcialo i nic mi sie nie chce - bo jak spojrze przez okno to nie widze wiezowca obok i z tego mojego 10 petra ledwo ziemie widze !!! Okropna pogoda - zwlaszcza po dwoch ostatnich slicznych dzionkach ;D

mamaCyprysia - no i jednak wymioty sie pojawily... takie same objawy wszystkie jak ja mialam z Wiktorkiem jak byl malutki (polroczny) - okazalo sie ze nie tolerowal mleka bebiko !!! mogl pic tylko NAN albo Gerbera... Ciekawe co Ci pediatra powie ???
Moskito - nie ma sprawy ;D
Pati - ale numer z tymi smskami - normalnie jestem w szoku :) w zyciu nie zwrocilabym na to uwagi, tylko ze mialam telefon na milczy ustawiony i chcialam sie dowiedziec o ktorej mi go wyslalas, bo dopiero wted odczytalam, no i sie dowiedzialam ze o 7:51 ;D ;D ;D hehehe

Nathalie - ale sie usmialam z tej koszulki!! he he... Gdzie mozna taka zaliczyc? ;D ;D

Wanda - no wlasnie czy to zalezy od komury, czy od sieci? Wydaje mi sie, ze moja poprzednia komura pokazywala zawsze tylko czas kraju w ktorym jestem. :laugh:

Ach no i dziewczynki wzielam sie za opis porodu wreszcie. Jest koszmarnie dlugi, wiec nie czujcie sie zobowiazane czytac, wybaczam! ;) ;) Zaraz go wkleje.

hej kobitki:)
wstałam dzisiaj z mocnym postanowieniem że troszkę poćwiczę, no i świczę....paluszki na klawiaturze. Ale mnie lenistwo ogarnęło, na dodatek szkrabik dzisiaj w nocy straszliwie stękał i się prężył. Tak to jest jak się rodzinka zwali a na stole same pyszności, chyba za dużo namieszałam ...
Joeey - brwi super, i nie pamiętam czy już Ci kiedyś pisałam a jak tak to powtórzę, masz b. ładnykolor oczu:)
Paula - bardzo dziękuję za kołysanki:) (dostałam 1,2,7,8,9 )
Nathalie - koszulka bajera

reklama
babeczki - u mnie cudne słoneczko i wogóle - i tym sposobem jestem uziemiona w domu - jest taka chlapa ze nie da rady wózkiem wyjechac - pozostaje mi tylko balkon - a taką miałam ochote na spacerek :(

A tak poza tym - przyznać sie - która mnie zaraziła??????łamie mnie w kościach i katarzysko mam takie ze masakra- przyznawać sie natychmiast :p

Steffi - to juz krok na przód, samo postanowienie ;)

Do góry