reklama
paaricia
Fanka BB :)
No dziewczynki ja tez rycze jak sobie przypominam porod. ;D Jak zobaczylam Moskita Kruszynke w postaci kropeczki tez mnie wzielo...
Ojej, ale sie ciesze, ze tyle entuzjazmu na temat naszego spotkania!!! ;D ;D Super! Ja tak jak Joeey dostosuje sie! Skoru juz z drugiego konca swiata lece to zadna odleglosc w Polsce dla mnie nie straszna! ;D ;D
Wanda - osrodki wygladaja super! Dzieki ze juz sie rozgladasz! Ja to wiedzialam, ze Ty to kobieta czynu jestes! ;D Najlepsze to, ze zarazasz entuzjazmem! ;D
Ojej, ale sie ciesze, ze tyle entuzjazmu na temat naszego spotkania!!! ;D ;D Super! Ja tak jak Joeey dostosuje sie! Skoru juz z drugiego konca swiata lece to zadna odleglosc w Polsce dla mnie nie straszna! ;D ;D
Wanda - osrodki wygladaja super! Dzieki ze juz sie rozgladasz! Ja to wiedzialam, ze Ty to kobieta czynu jestes! ;D Najlepsze to, ze zarazasz entuzjazmem! ;D
Patrycja - no tak, Ty to i tak z drugiego konca swiata przyfrunisz, wiec Ty pewnie nawet do Bydgoszczy bys przyjechala ;D ;D ;D
No rozgladam sie troszke, bo mysle ze skoro wesela sie organizuje na rok wczesniej to moze taki zlot tez trzeba szybciej zorganizowac ;D A czy Ty wiesz juz dokladnie kiedy przylecisz i na ile ???
No rozgladam sie troszke, bo mysle ze skoro wesela sie organizuje na rok wczesniej to moze taki zlot tez trzeba szybciej zorganizowac ;D A czy Ty wiesz juz dokladnie kiedy przylecisz i na ile ???
magdamaj
jej Pati - poród to jednak wielkie i piękne przezycie
ja najmilej wspominam jak mi ja polozyli na brzuszku - tak sobie spokojnie lezała ale niestety na krotko zaraz ja potem zabrali do kacika niemowlaka
i zaczeli pobierac krew pepowinowa hihihi i ta krew chlusnela na polozna i wygladała jak rzeznik
Majeczka zaczela przesypiac cale noce!! hurra (no przynajmniej 2 noce z rzedu) w nocy kolo 3 karmie ja na spiocha bo mi cyc lewy zwykle az bulgocze od nadmiaru mleczka i potem spi do 7-8 Jeeeee!!
a moje eksperymenty kulinarne zakonczyly sie tym ze mala ma bulgoczące pieniste zelowate kupki na szczescie zolte
tylko co jej zaszkodziło?? zurek? nabiał? smazona cebulka... ? kluski sląskie? jablko? banan?
mamoCyprysia co powiedział pediatra??
ja najmilej wspominam jak mi ja polozyli na brzuszku - tak sobie spokojnie lezała ale niestety na krotko zaraz ja potem zabrali do kacika niemowlaka
i zaczeli pobierac krew pepowinowa hihihi i ta krew chlusnela na polozna i wygladała jak rzeznik
Majeczka zaczela przesypiac cale noce!! hurra (no przynajmniej 2 noce z rzedu) w nocy kolo 3 karmie ja na spiocha bo mi cyc lewy zwykle az bulgocze od nadmiaru mleczka i potem spi do 7-8 Jeeeee!!
a moje eksperymenty kulinarne zakonczyly sie tym ze mala ma bulgoczące pieniste zelowate kupki na szczescie zolte
tylko co jej zaszkodziło?? zurek? nabiał? smazona cebulka... ? kluski sląskie? jablko? banan?
mamoCyprysia co powiedział pediatra??
paaricia
Wanda - no wlasnie dzis mnie o to tesc meczyl, bo po drodze do Polski "wpadamy" do nich do Chile. Bo jak to sie wyrazil "do nas to ludzie wala drzwiami i oknami i musimy wczesniej wiedziec, zeby sobie dla was jakis czas zarezerwowac". Hm... Twierdzi, ze juz sie tanie oferty koncza na bilety dookola swiata... On to uwielbia pierdoly wciskac, wiec sie nie przejelam, ale teraz moj szwagierek mi napisal, ze on jak bookowal bilet dookola swiata na grudzien ten co byl, to robil to w kwietniu i juz byl na liscie oczekujacej!! No wiec musze sie rozejrzec i fucktycznie juz cos bookowac. Wstepny plan jest taki, ze lecielibysmy do Chile na poczatku grudnia, a potem do Polski juz na same swieta i Roland by szybko wracal a ja bym zostala dluzej. Tyle, ze nie wiem ile dluzej ale co najmniej do konca stycznia. Jesli spotkanie pasowaloby lepiej na poczatek lutego to bym zostala troche dluzej.
paaricia
Ach no i tak mi sie pomyslalo, ze w porownaniu do odleglosci australijskich to te polskie to pestka. Samo Melbourne i Sydney sa odlegle od siebie o 1000km. Praktycznie najsensowniej to przemieszczac sie samolotem. No i taka ciekawostka - bilety lotnicze sa tansze niz kolejowe! Ha! Oczywiscie nie te kupione na ostatnia chwile - te to drogie, ale kupic juz nawet z tygodniowym wyprzedzeniem bilet to taniej wychodzi samolot! Mowie to na przykladzie Sydney - Melbourne. Niezle, co! No koniec swiata totalny... :
magdamaj
ja jako podsekcja grudniowych wielbicieli Lost mam propozycje to moze na jakiejs wyspie?? .. Australia?? wiem wiem to nie wyspa..
deklaruje dopasowanie sie
no zmykamy na spacerek tylko najpierw musze sie ubrac bo ciagle w pizamie biegam!
deklaruje dopasowanie sie
no zmykamy na spacerek tylko najpierw musze sie ubrac bo ciagle w pizamie biegam!
Patyrcja - leee no to bedziemy miec kupe czasu skoro na caly styczen przyjezdzasz !!!!! No i wydaje mi sie ze to bylby najlepszy termin - bo juz po Swietach i po Nowym Roku, a jeszcze przed feriami - takze latwiej cos zarezerwowac ;D
paaricia
Gdzies w tym styczniu bede musiala chlopa na lotnisko odwiezdz mam nadzieje, ze nie pokryje sie to z naszym spotkaniem! Ale sie juz ciesze na to spotkanie! Zreszta skoro tak ta sytuacja z biletami wyglada, dokladniejszy plan bede znala szybciej niz mi sie wydawalo. ;D Bardzo sie ciesze, bo bede mogla juz odliczac dni do wyjazdu do POLSKI!! Juhu!!! ;'))
A teraz spadam do lozeczka. Dobranoc Mamusie a raczej milego dnia!! Pewnie wskocze do Was i tak w trakcie nocnego karmienia.
A teraz spadam do lozeczka. Dobranoc Mamusie a raczej milego dnia!! Pewnie wskocze do Was i tak w trakcie nocnego karmienia.
reklama
Pati Ty wstretny forumoholiku :laugh: wpadnie podczas podczas nocnego karmienia :laugh: :laugh: ale super masz, ze zobaczysz Chile to brzmi tak egzotycznie
no i chcialam Wam podziekowac, pokazalam brwi, a dostaly mi sie komplementa za twarz ;D ;D
no i chcialam Wam podziekowac, pokazalam brwi, a dostaly mi sie komplementa za twarz ;D ;D
Podziel się: