reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
a ja Wam nie pisalam, ze okazalo sie, ze Adula ma imieniny 10 stycznia czyli w moje urodziny :o :o nie mialam pojecia, a po hebrajsku jej imie tlumaczone jest: stroic sie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Witam Was po przerwie.
Pooglądałam Wazse bobaski - śliczniutkie!!!!

Agnesa, Joeey  cudnie ubieracie swoje maleństwa!
Jeey - to imię bardzo pasuje Twojej strojnisi.

magdamaj - no to juz byl 14-ty odcinek a ja pisalam ze 13-ty ale chodzilo mi wlasnie o 14 :)
No ja uwielbiam Locka - wlasnie za to samo i za to ze ma minke delfina - wiecznie wyglada jakby byl zadowolony - i teksty tez ma niezle ;D ;D ;D
Saida - zawsze go lubilam a po ostatnim odcinku duuuzo bardziej :)
Sawer - najlepsze teksty ma zdecydowanie - no i najprzystojniejszy jak dla mnie ;D
Claire - za akcent - no uwielbiam jej akcent, tak samo jak akcent Hugo, ktory jest tez swietny :)
Ana Lucia - po jej historii doskonale ja rozumiem a w oczach az mi sie zaszklilo jak zrobila to co zrobila !!! Bardzo ja lubie, twarda babka - i chyba bedzie romansik z Jackiem cos tak czuje :)
Eko tez jest swietny :) hehe

Wlasciwie to wszystkich lubie - nie lubie ostatnio Jacka !!! Po wycieczce z Sawerem i Lockiem - wkurzyl mnie - na moje mogl sie lepiej dogadac !!!
No i w ogole o wiele lepiej sie oglada z napisami a nie w tlumaczeniu, bo wlasnie lepiej ich glosy slychac :)
Ale sie rozpisalam nie na grudniowy temacik - sorka :)

Witajcie
My już po urodzinach brata, wykąpani i Kacperek grzecznie śpi w łożeczku :)
Tatuś troszkę dziś wypił i jeszcze po kąpieli poszedł do teścia na kielicha ;D ::)
Wszyscy byli zachwyceni Kacperkiem :) a on był bardzo grzeczny w gościach, ale chyba to był dla niego męczący dzień, bo od razu po jedzeniu zasnął, a ja miałam chwilkę, żeby wejść na forum :)

Jestem za spotkaniem grudniówek tylko trzeba wybrać najbardziej optymalne miejsce :) ale będzie fajnie :), jesli miałoby to być dopiero w grudniu to mam nadzieję, że wszytskie do tego czasu wytrwamy i będziemy wtedy już jak jedna wielka rodzina :D

Joeey super wyglądasz :) fajna sprawa taki makijaż tylko strasznie drogo ::), mi to się marzy depilacja laserowa, bo niecierpię się golić :p

Wandzia nic dodac nic ując!!! a nastepny odcinek o Claire bo mały Aaron zachoruje... tez mi było przykro w zwiazku z Ana lucia
no a Jack to wymoczek

a ja i moj maz tez jestesmy grudniowe dzieci - on 13tego a ja 18tego grudnia :)

a wogole grudniowe dzieci sa super bo to strzelce !! najlepszy znak
nasza Majeczka juz sie nie załapała i jest Koziorozcem - znacznie spokojniejszy znak od Strzelca, ale ja rozruszamy ;D

Witam
Ja jak zwykle póżnym wieczorkiem.
Paarcia współczuje wszystko na raz Ci się przypelętało 3maj się kobitko.
aOla Julka robiła kupki w kolorach tęczy począwszy od zielonego o konsystencji plasteliny po kupę z krwią po nutramigenie (mleko początkowe na receptę) pomógł jej trilac, to specyfik o zbliżonym składzie do lacidofilu teraz kupki są żułciutkie jak jajecznica.
Jooey ty to nawet bez brwi jesteś śliczniucha.
I teraz najważniejsze.Jeśli byście chciały się spotkać w Krakowie...i tu cytuję Wandzię  - trzeba tylko poszukac odpowiedniego miejsca - jak sie zamawia tak duzo noclegow naraz to daja duze upusty, wiec to tez duzy plus, no i zeby miejsce bylo atrakcyjne - np zeby bylo co robic z dziecmi.
Teściowie prowadzą hotel w centrum Krakowa,jeśli byście chciały się spotkać właśnie w tym mieście to zapraszam.Grudzień tego roku byłby idealny bo nie ma obłożenia.
www.hotel-rubens.pl lub http://firmyweselne.pl/vzt/rubens/

reklama
Amelko wszystko super, ale ceny są powalające jak dla mnie. 159 zł za pokój dwuosobowy to na moją kieszeń zdecydowanie za dużo, a jak jeszcze sobie policzę koszt paliwa to...  :/ Poza tym na 1 dzień nie opłacałoby mi się tam jechać, min. na 3, a wtedy koszt robi się ogromny. W ogóle to Kraków to dla mnie trochę za daleko, myślę, że powinnyśmy wybrać miejsce na środku, tak, żeby nie było za daleko dla żadnej z nas (oprócz Paarici  ;) ).

Ingusia miała dziś okropny ból brzuszka.  :-[ Tak biedactwo płakała... Cała się spinała i wierzgała nóżkami i machała rączkami. Ma straszne rozwolnienie.  :-[ :-[ :-[ Dałam jej smectę i lakcid, mam nadzieję, że pomogą. Teraz słodziutko zasnęła przy cycusiu, biedactwo moje kochane...  :-[

Do góry