reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hejka :)

o ja pier.... ale naskrobalyscie przez weekend - ale dzielnie nadrobilam - po lebkach oczywiscie ;D ;D ;D ;D ;D
No to teraz krotko bo zaraz kapu-kapu ;D

Pati - ogromnie wspolczuje i chorobska i zastoju !!!!!!!! Oby nie bylo juz gorzej tylko coraz lepiej, bo nadrabiajac zauwazylam ze to takie stopniowe bylo !!! No ale jak juz jest antybiotyk, to juz chyba bedzie lepiej !!!!
Moskito - juz zmieniam Cie na Moskito :p
m.Cyprysia, Didi - proponuje wieczorkiem zrobic konferencje na GG w sprawie spotkania - aha, Donia - spotkasz sie z nami w srode ??? Zapraszamy ;D

A teraz lece kapac i bede wieczorkiem :)

reklama
ja juz w domku, wszystko przygotowane do kapu kapu wiec szybko napisze i lece ;)

wkleilam Wam fotke, a mialam cicha nadzieje, ze zapomnicie i nie bede musiala bo wygladam dzis porazka a samym brwiom nie dalo rady zrobic :p :laugh: :laugh:
Paula no ten moj fryzjer to naprawde dobry specjalista i zna sie na rzeczy i mowil to z taka pewnoscia siebie, ze nietrudno bylo mu uwierzyc...no ale widocznie niektorym sie wzmacniaja a innym wypadaja :p
iowe wejdz na swoja wypowiedz, edytuj ja i tam bedziesz miala usun watek ! ;) witamy Cie serdecznie ! my tu mamy taki porzadeczek i tak lubimy stad nasza reakcja ;) no bo jak nie usuniesz bedziemy prosily moderatora :p

Cześć laseczki :laugh:

W końcu załatwiłam chrzest! :laugh: Mamy 11 marca o 16.00.

Co do Jowy i jej postów to chyba ich nie może skasować bo pisała je jako "gość", czyli bez logowania. Tak mi się wydaje. ::)

Teściowie przyjechali dziś o 12.00 i znowu się poczułam jak nie u siebie w domu. :( Cóż, trudno, tak musi być, bez teściowej sobie nie poradzę. Pies mnie zdradził, w ogóle ma mnie w dupie, prawie się ze mną nie przywitała, za to za moim teściem najchętniej to i do kibla by poszła. Pięknie, przez trzy tygodnie mi ją tak rozpuścili, codziennie gotowane obiadki, nie jakieś tam suche kulki, i spacerki do lasu. No i jak ona ma się cieszyć, że do domku wróciła? :-[ Za to Ingusia wierna córeczka - na rączkach u dziadków płacze a u mamusi się uspokaja! ;D ;D ;D

Okazało się, że bardzo dobrze, że teściowa została u siebie bo jeszcze do czwartku męczyła ją ta grypa żołądkowa.

Natalko - juz Cie gonie :p ale nie dam rady, bo chcialam cos dluzszego walnac :)

No ale najpierw napisze jeszcze tylko ze jestem jak najbardziej ZA spotkaniem grudniowek i uwazam ze jest to jak najbardziej realne i do zrobienia - oczywiscie nie moze to byc kiedy indziej jak tylko w przyszlym grudniu, co by Patrycja miala okazje sie z nami spotkac !!! No i dla chcacego nic trudnego - trzeba tylko poszukac odpowiedniego miejsca - jak sie zamawia tak duzo noclegow naraz to daja duze upusty, wiec to tez duzy plus, no i zeby miejsce bylo atrakcyjne - np zeby bylo co robic z dziecmi ;D ;D ;D No ale fotek takich jak Ingusi, Misi i Weroniki wszystkich naszych malenstw nie zlapiemy, bo juz beda roczne ;D Ale pomysl rewelacja !!!!!!!!! Mam nadzieje ze przez ten rok damy rade nadal sie tu spotykac i ze spotkanie w realu dojdzie do skutku :) No i trza przemyslec czy facetow na spotkanie brac hehehehe ;D ;D ;D

WANDA jak tam w koncu ze spotkaniem?? jak chcesz na gadu to juz wolna jestem.
joeey super brewki ;) napisz cos wiecej o zabiegu.

No a teraz po krotce chcialam opisac swoj weekend, ale wlasnie doszlam do wniosku ze w sumie komu sie bedzie chcialo to wszystko czytac jak juz wysmole dlugasnego posta :p
W kazdym badz razie sobote mielismy taka atrakcyjna ze szok !!! Caly prawie dzien na dworzu :) Najpierw rano bylismy na spacerku godzinnym polaczonym przy okazji z krotkimi zakupami, potem chwilke w domku - obiad troszke odpoczelismy i pojechalismy sobie do Myslecinka (taki kompleks lesny Bydgoszczy - cos jak poznanska Malta - tylko slabiej zagospodarowane - ale wlasnie to zmieniam w swojej pracy mgr - tzn zamierzam ;D ;D ;D ) no i spacerek trwal tez godzinke, potem bylismy u tesciowej na urodzinkach - ach ten luty, normalnie bankrut, no a potem jeszcze pojechalismy na zakupy do marketu - mielismy kupic dla mnie buty i dla Wiktorka spodnie i bluze, i koldre i dwie poduszki (dla Wikiego), no a skonczylo sie na tym ze Pawel ma nowy plaszcz !!! hehehe :) No ale nic, koldre i poduchy kupie w tym tygodniu a buty - hmmm no cholernie ciezko mi cokolwiek wybrac dla siebie - chiclabym buty zeby pasowaly i do jeansow i do kantow ale zeby byly na plaskim a nie na obcasie, bo sie mecze - no i co ja mam kupic ???

no dobra, nie przynudzam juz, czekam az ktoras z Was sie pojawi - np Moskito :p hehehe

reklama
ola moj Cyprys juz drugi dzien meczy zilone kupki,ale takie az nie naturalne,idziemy jutro do lekarza.karmisz naturalnie?

a co do mojej laktacji to chyba sie troszeczke poprawia.dzis rano obudzilam sie z wielkimi cyckowymi baniami a zwykle byly flaki. ;D

Do góry