reklama
magdamaj
Fanka BB :)
polozna mowila ze moga sie zdarzyc kryzysy w laktacji i wtedy lepiej nie dokarmiac tylko nawet przeglodzic dziecko 2-3 dni
i potem sie wszystko unormuje .. podobnoo
bo straszyla ze jak sie zacznie dokarmiac to moze sie laktacja zmniejszyc
a tak jak bebe bedzie glodne to sie mocniej przyssa i zwiekszy sie produkcja
ps. piwo karmi naprawde działa!
i potem sie wszystko unormuje .. podobnoo
bo straszyla ze jak sie zacznie dokarmiac to moze sie laktacja zmniejszyc
a tak jak bebe bedzie glodne to sie mocniej przyssa i zwiekszy sie produkcja
ps. piwo karmi naprawde działa!
paaricia
Hej Dziewczynki!
Wpadam na chwile z okazji karmienia. Poprzednie karmienie robilam z chorej piersi i efekt taki, ze Maly juz po 2h sie obudzil zamias ladnie spac jak na noc przystalo... :
Dziekuje wszystkim ogromnie za dobre slowa! Antybiotyk juz musial zaczac dzialac bo czuje sie nieco lepiej. :laugh:
Joeey - wyszlam jak totalny forumocholik! 40st goraczki a ja stukam! he he... 40 to ja mialam u lekarza i faktycznie ledwo stalam tak mi sie w glowie krecilo. Dali mi z miejsca 2 panadole i antybiotyk wiec jak juz przyszlam do domu to mialam "tylko" 38. Ostatnio sie wycwanilam i karmie Malca z laptopem pod wolna reka, stad moj rozgoraczkowany wpis na forum. ;D
No wlasnie czy ktos wie jak to jest z ta szkodliwoscia promieniowania ekranu w przypadku laptopow??
Wpadam na chwile z okazji karmienia. Poprzednie karmienie robilam z chorej piersi i efekt taki, ze Maly juz po 2h sie obudzil zamias ladnie spac jak na noc przystalo... :
Dziekuje wszystkim ogromnie za dobre slowa! Antybiotyk juz musial zaczac dzialac bo czuje sie nieco lepiej. :laugh:
Joeey - wyszlam jak totalny forumocholik! 40st goraczki a ja stukam! he he... 40 to ja mialam u lekarza i faktycznie ledwo stalam tak mi sie w glowie krecilo. Dali mi z miejsca 2 panadole i antybiotyk wiec jak juz przyszlam do domu to mialam "tylko" 38. Ostatnio sie wycwanilam i karmie Malca z laptopem pod wolna reka, stad moj rozgoraczkowany wpis na forum. ;D
No wlasnie czy ktos wie jak to jest z ta szkodliwoscia promieniowania ekranu w przypadku laptopow??
A
aOLA
Gość
Cyprysiowa karmie naturalnie Mój Pysio walnął dzis dwie zielone kupki pierwsza wodnista a drugo jak guma do żucia poprostu zrolowała się z pampersa ??? Zaczynam świrować Też idę jutro do lekarza daj znać co ci twój powiedział
Joeey a ile płaciłaś?bolało?na jak długo to starcza (na zawsze? ;D) Bo moim siwym brewką i niewidocznym rzeską też by się przydało a nie ciągle henna ;D
Idę spać
Joeey a ile płaciłaś?bolało?na jak długo to starcza (na zawsze? ;D) Bo moim siwym brewką i niewidocznym rzeską też by się przydało a nie ciągle henna ;D
Idę spać
Patrycja - ojejku jak mi Ciebie zal mam nadzieje ze smsek pocieszajacy doszedl
A tak w ogole napisalam tez do Goni, ale poki co zero ozdewu
Magdamaj - nie odpowiedzialas mi chyba na pytanie dotyczace bohaterow LOSt ;D ;D ;D Sorka ze ja tak tuaj hehe Ktorego najbardziej lubisz ??? No i faktycznie ten 13-ty odcinek swietny poprostu !!!!!!
A tak w ogole napisalam tez do Goni, ale poki co zero ozdewu
Magdamaj - nie odpowiedzialas mi chyba na pytanie dotyczace bohaterow LOSt ;D ;D ;D Sorka ze ja tak tuaj hehe Ktorego najbardziej lubisz ??? No i faktycznie ten 13-ty odcinek swietny poprostu !!!!!!
donia31
donia31 pisze:
Juz nawet sie tam wypowiedzialam ;D ;D ;D
Donia - spotykasz sie z nami w srode ???
widze, ze temat makijazu pernamentnego Was zaciekawil, ogladam zloto dla zuchwalych ale w miedzyczasie cos sklece tutaj, a wiec pomysl na to przynioslo samo zycie wiele z moich kolezanek sie na to zdecydowalo juz dawno i bardzo sa zadowolone stad moje zainteresowanie i decyzja, niestety minusem jest cena, oczywiscie co miasto to cennik inny ale u mnie to wyglada nastepujaco: brewki 800, usta 500, a z wypelnieniem 1000, kreski gorne oczu 650, a dolne 350 takze strasznie droga ta impreza ale ja pitolilam mojemu Arturowi cala ciaze, ze chce zrobic sobie twarz :laugh: i gdy spytal, co chcialabym dostac na urodziny moja mina powiedziala mu wszystko :laugh:l
a teraz troche z ulotki
fachowo makijaz nazywa sie Conture Make-up, polega na wprowadzeniu barwnika do trzeciej warstwy naskorka,
makijaz ten utrzymuje sie 3-5 lat, w tym czasie dochodzi do stopniowego rozjasnienia barwnika, raz w roku mozna zrobic korekte (koszt 100)
polecany jest osobom, ktore rano i wieczorem wygladaja blado, malo wyrazicie : uprawiajacych sporty wodne, osob zapracowanych: skraca znacznie czas wykonywania porannego makijazu, starszych, majacych problemy ze wzrokiem, planujacych pobyt w szpitalu, cierpiacych z powodu niedoskonalosci urody w postaci nierownych konturow, braku symetrii, posiadajacych potrzebe retuszu blizn, przebarwien i tatuazy
i na koniec dla wyczerpania tematu: NIE BOLALO !!!! uff chociaz po porodzie juz nic by mnie nie zdziwilo :laugh:
a teraz troche z ulotki
fachowo makijaz nazywa sie Conture Make-up, polega na wprowadzeniu barwnika do trzeciej warstwy naskorka,
makijaz ten utrzymuje sie 3-5 lat, w tym czasie dochodzi do stopniowego rozjasnienia barwnika, raz w roku mozna zrobic korekte (koszt 100)
polecany jest osobom, ktore rano i wieczorem wygladaja blado, malo wyrazicie : uprawiajacych sporty wodne, osob zapracowanych: skraca znacznie czas wykonywania porannego makijazu, starszych, majacych problemy ze wzrokiem, planujacych pobyt w szpitalu, cierpiacych z powodu niedoskonalosci urody w postaci nierownych konturow, braku symetrii, posiadajacych potrzebe retuszu blizn, przebarwien i tatuazy
i na koniec dla wyczerpania tematu: NIE BOLALO !!!! uff chociaz po porodzie juz nic by mnie nie zdziwilo :laugh:
magdamaj
Wandzia a więęęc w Lostach najbardziej lubie:
Locka bo sie nie boi i wogole jest twardziel
Saida zwłaszcza po ostatnim odcinku czyli 14tym
fajny jest hurley-hugo
niezle teksty ma sawyer no i moskito oczywiscie
lubię tez claire ze wzgledu na posiadanie bobaska - czemu nie ma jej na BBoom
a Ty??
Locka bo sie nie boi i wogole jest twardziel
Saida zwłaszcza po ostatnim odcinku czyli 14tym
fajny jest hurley-hugo
niezle teksty ma sawyer no i moskito oczywiscie
lubię tez claire ze wzgledu na posiadanie bobaska - czemu nie ma jej na BBoom
a Ty??
reklama
didi
a wiecie ze moj Alusiek mial wczoraj imieninki....a moj Piotrek ma jutro urodzinki..
Podziel się: