reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

na zwiekszenie produkcji mleka polecam piwo KARMI (hihih w sumie taka nazwa pasujaca)
myslalam ze po tym piwie to mi cycki eksploduja ;D ale dzidzia dzielnie wszystko sciagneła
pomoczylam oczywscie całą bluzke

reklama
polozna mowila ze moga sie zdarzyc kryzysy w laktacji i wtedy lepiej nie dokarmiac tylko nawet przeglodzic dziecko 2-3 dni
i potem sie wszystko unormuje .. podobnoo

bo straszyla ze jak sie zacznie dokarmiac to moze sie laktacja zmniejszyc
a tak jak bebe bedzie glodne to sie mocniej przyssa i zwiekszy sie produkcja

ps. piwo karmi naprawde działa!

Hej Dziewczynki!

Wpadam na chwile z okazji karmienia. Poprzednie karmienie robilam z chorej piersi i efekt taki, ze Maly juz po 2h sie obudzil zamias ladnie spac jak na noc przystalo... ::)

Dziekuje wszystkim ogromnie za dobre slowa! Antybiotyk juz musial zaczac dzialac bo czuje sie nieco lepiej. :laugh:

Joeey - wyszlam jak totalny forumocholik! 40st goraczki a ja stukam! he he... 40 to ja mialam u lekarza i faktycznie ledwo stalam tak mi sie w glowie krecilo. Dali mi z miejsca 2 panadole i antybiotyk wiec jak juz przyszlam do domu to mialam "tylko" 38. Ostatnio sie wycwanilam i karmie Malca z laptopem pod wolna reka, stad moj rozgoraczkowany wpis na forum. ;D

No wlasnie czy ktos wie jak to jest z ta szkodliwoscia promieniowania ekranu w przypadku laptopow??

Cyprysiowa karmie naturalnie Mój Pysio walnął dzis dwie zielone kupki pierwsza wodnista a drugo jak guma do żucia poprostu zrolowała się z pampersa ??? Zaczynam świrować Też idę jutro do lekarza daj znać co ci twój powiedział

Joeey a ile płaciłaś?bolało?na jak długo to starcza (na zawsze? ;D) Bo moim siwym brewką i niewidocznym rzeską też by się przydało a nie ciągle henna :p ;D

Idę spać

Patrycja - ojejku jak mi Ciebie zal :( mam nadzieje ze smsek pocieszajacy doszedl :)
A tak w ogole napisalam tez do Goni, ale poki co zero ozdewu :(

Magdamaj - nie odpowiedzialas mi chyba na pytanie dotyczace bohaterow LOSt ;D ;D ;D Sorka ze ja tak tuaj hehe :) Ktorego najbardziej lubisz ??? No i faktycznie ten 13-ty odcinek swietny poprostu !!!!!!

widze, ze temat makijazu pernamentnego Was zaciekawil, ogladam zloto dla zuchwalych ale w miedzyczasie cos sklece tutaj, a wiec pomysl na to przynioslo samo zycie  ;) wiele z moich kolezanek sie na to zdecydowalo juz dawno i bardzo sa zadowolone stad moje zainteresowanie i decyzja, niestety minusem jest cena, oczywiscie co miasto to cennik inny ale u mnie to wyglada nastepujaco: brewki 800, usta 500, a z wypelnieniem 1000, kreski gorne oczu 650, a dolne 350  :( takze strasznie droga ta impreza ale ja pitolilam mojemu Arturowi cala ciaze, ze chce zrobic sobie twarz  :laugh: i gdy spytal, co chcialabym dostac na urodziny moja mina powiedziala mu wszystko  :laugh:l

a teraz troche z ulotki  ;)
fachowo makijaz nazywa sie Conture Make-up, polega na wprowadzeniu barwnika do trzeciej warstwy naskorka,
makijaz ten utrzymuje sie 3-5 lat, w tym czasie dochodzi do stopniowego rozjasnienia barwnika, raz w roku mozna zrobic korekte (koszt 100)
polecany jest osobom, ktore rano i wieczorem wygladaja blado, malo wyrazicie  ::) uprawiajacych sporty wodne, osob zapracowanych: skraca znacznie czas wykonywania porannego makijazu, starszych, majacych problemy ze wzrokiem, planujacych pobyt w szpitalu, cierpiacych z powodu niedoskonalosci urody w postaci nierownych konturow, braku symetrii, posiadajacych potrzebe retuszu blizn, przebarwien i tatuazy

i na koniec dla wyczerpania tematu: NIE BOLALO !!!! uff chociaz po porodzie juz nic by mnie nie zdziwilo  :laugh:

Wandzia a więęęc w Lostach najbardziej lubie:
Locka bo sie nie boi i wogole jest twardziel
Saida zwłaszcza po ostatnim odcinku czyli 14tym

fajny jest hurley-hugo
niezle teksty ma sawyer no i moskito oczywiscie ;)

lubię tez claire ze wzgledu na posiadanie bobaska - czemu nie ma jej na BBoom :)
a Ty??

reklama
Do góry