reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

joeey pokaz nam sie jak slicznie wygladasz.
swoja droga to pewnie duzy wydatek taki makijazyk co?
my juz ze spacerku,mamy dzis sliczna pogode,sloneczko swieci,cieplutko jest nawet sobie mieszkanko wywietrzylam. ;D

reklama
Witam w słoneczny dzionek z Bydgoszczy

MamaC ty juz po spacerku a ja jeszcze w piżamie ;D

Didi tez kiedys tak miałam jeden cycek dwa razy wiekrzy od lewego ale sie wstapił :D ;D

Pati nie zazdroszce choróbska i zdrówka życzę ;D

A ja mam dzisiaj wolne od obiadku tzn nie musze robic bo mężunio mnie gdzieś zabiera no to skorzystam ;D :D

Witajcie dziewczynki :)
Ja dziś tylko na chwile, ale musiałam się przywitać :)

Patrycjo życzę zdrówka bidulko, trzymaj się kochana, bardzo ciepło Cię pozdrawiam :)

Natalio no narazie odciąganie nic nie pomaga, ale jeszcze próbuje  ::) może to dlatego, że dokarmiam Małego sztucznym, ale jak mam go nie dokarmiać skoro widze, że jest głodny  ::) :(

Pati o widzę, ze juz lepiej się poczułaś :) oby tak dalej :)

OLa mi narazie nie wypadają włosy i nie wypropstowały mi się :) a straszyli mnie, że po porodzie mi się wyprostują (mam kręcone) 8)

Joeey ja nie jestem przekonana co do opinii Twojego fryzjera, mojej koleżance jak karmiła to się włosy wzmocniły ale brała cały ten czas witaminy, więc może jest jakiś ratunek dla nas i nie zostaniemy łyse ;) ;D ;D

Donia ale masz fajnie :) mnie też mój mąż gdzieś by mógł zabrać, a on się nawet nie domyśli jak mu sama nie powiem :p

Didi ja tez mam jeden cycek mniejszy od drugiego, ale narazie sie tym nie martwie, martwie sie tym, że mi mleczko może zaniknąć :(

A u nas dziś okropna pogoda, pochmurno i pada deszcz :( nawet na spacer nie możemy wyjść :( brrrrrrrrrrrrrr
Chyba trzeba pomyśleć o przeprowadzce do Bydgoszczy ;) nie dość że słonko Wam ładnie świeci to jeszcze tyle Was tam jest :)

Haj laeczki i malenstwa kurka nie wiem czemu ale tutaj nie ma polskich literek bo piszę z mojego nowiutkiego kimputerka i jeszcze go nie opanowałam ::)
zaraz mkamy na spacerek bo u nas cudna pogoda i jest wiosennie ciepło ooo polskie literki się znalazły :-) ;D ;D

Paula zapraszam serdecznie do Bydzi będzie nas jeszcze wiecej ;D

A obiadki niedzielne to od czasu jak byłam w ciąży to zazwyczaj jemy gdzieś w restauracj ;D w ciązy zastrajkowałam i powiedziałam ze w niedzielę mam wolne i tak się jakoś przyjęło ;D

paula zapraszamy.im wiecej nas tym weselej.a pogode to my naprawde iscie wiosenna mamy ;D oby bylo coraz cieplej ale niby od wtorku znowu ma przyziebic :(
mi jeszcze wlosy nie zaczely masowo wypadac za to wypadaly w ciazy.teraz oczywiscie tez wypadaja ale nie tak jak w ciazy.

reklama
Nathalie, gdy wrócę do pracy Nadią zajmie się moja mama, więc będzie w najlepszych rękach.

Joeey, zamieść fotę, proszę. Ja też nie ruszam się z domu bez makijażu i może pójdę za Twoim przykładem. Bolało?

Do góry