reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Aaaaaaa! Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro montujemy spotkanko. ;D Agnes, Ziemzia i ja wraz z naszymi Maleństwami wybieramy się na wspólny spacerek i potem herbatka i ciacho u cioci Natalki. :laugh: Już się nie mogę doczekać!

reklama
Nathalie - odjazd z ta Twoja tescowa! Przynajmniej masz wesolo! ;D Takie teksty warte sa uwiecznienia, moze powinnas je zapisywac? A juz napewno dzielic sie z nami! ;D

Magdamaj - bardzo wspolczuje i trzymam mocno kciuki, zeby bylo dobrze! :laugh:

Wiolus - tak trzymac! Nie ma to jak mieszkac osobno.

Madziu - no ja tez wspolczuje :( Trzymam kciuki zeby bylo dobrze !!!

Natalia - no fajno macie z tym spacerkiem :)

A kiedy my, bydgoszczanki sie umowimy ??? moze w przyszlym tygodniu, np we wtorek, pasowaloby Wam ??? Albo na gg sie zgadamy ???

Podoba mi się ten Komarek zabawkowy, chyba kupie Nadzi podobiznę ciotki Moskito. Ja byłam u gina w ten poniedziałek, po 10 tyg. od porodu. Powiedział, że wszystko zagoiło się jak na psie.  Mam tylko małą bliznę, a szwów bylo sporo.  Nathalie, życzę miłego spotkania. Pozdrów dziewczyny.  

Hej Grudniowe Mamusie i Grudnioowe Maleństwa. Mam trzy tygodnie zaległości w czytaniu forum i widze ze nie nadrobie. POchorowałam sie dosyc poważnie i przeniosłam się do rodziców, bo sama nie dawałam sobie rady z Gabrysią jak Bartek był w pracy. Najpierw zrobił mi się zastój w piersi, potem zapalenie, a na koniec ropien. Przez tydzień miałam goraczkę prawie 39, a piers zrobiła się fioletowa i napuchnięta. Nie pomógł antybiotyk i w końcu mi przecieli tego ropnia w pełnej narkozie. Mam teraz dziure w piersi , ale było mi wszystko jedno bo ból był niesamowity. Zaczełam tez dokarmiac GAbrysie, bo przez zastój mało przybierała. Ale wczoraj po kontroli w poradni laktacyjnej, okazało się ze jest juz ok i mam stopniowo zmniejszasc ilosc sztucznego. Tylko teraz boje sie ze historia moze sie powtórzyć, bo jeden z lekarzy stwierdził ze takie mam skłonności (do zastojów, bo ten był 3). Ale ciesze się ze wróciłam i bede mogła znów Was czytac, bo teskniam za forum. Za to Gabrysia jest fantastyczna, zrobiła się z niej mała "gadułka", nawet "mówi" sama do siebie, a najbardziej jest szczęśliwa kiedy dziadek jej śpiewa. A za to jej "agu" to mozna ją schrupać.
Pozdrawiam i miłego dnia.
aha Pamciaw miałam napisac jak byłam ostatnio ze tez mam wózek Emaljunge tylko Smart Duo i jestem zadowolona.

Klucha - o rany, straszne to co przeszlas !!! Wspolczuje ogromnie i mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy !!! Okropienstwa :( Ale dobrze ze juz po wszystkim !!!

Paaricia - ale super ten Twoj synus - przesliczny !!! No i jaka swietna minka na zdjeciu Zadumiony ;D ;D ;D Aaaa...i chyba ma takie same skarpetki jak Paulinka - biale z jaskrawo zielonkimi pietkami i paluszkami i sa bardzo obcisle - jedyne ktore jej nie spadaja... Byly tez na nich (na tych Paylunkowych) naklejone misie takie mieciutkie, ale niestety w praniu odpadly :(

A my juz po zawiezieniu Wiktorka :) Ubralam dzis Paulinke w inny rozowy polarek - zreszta strzelilam jej przed chwilka fotke, wiec zaraz jak ja zgram to wkleje ;D Dzis jest znowu strasznie zimno - ja sie na takie zimne spacery dlugie nie nadaje, bo straszny zmarzlak ze mnie, ale jak tylko wrocilismy z przedszkola, to otworzylam balkon i polozylam Paulinke tam - niech chociaz ona sie przewietrzy ;D ;D ;D Ale jestem leniuch :) Moze i tak, ale szczerze mowiac to naprawde ciezko mi jezdzic z Wiktorkiem i Paulinka dwa razy dziennie i jeszcze na spacer smigac - zwlaszcza jak jest zimno... Poczekam az troszke cieplej sie zrobi... no a wietrzenie mieszkania tez sie przyda, wiec chyba nic straconego co ???

nathalie rozwalilas mnie z tym piernikiem,nie moglam przestac sie smiac jak sobie wyobrazilam ze jej odpowiadasz "piernik"hehe

reklama
Witam całe grudniowe towarzystwo- przyznam,że aż bałam się tu wchodzić ::) wyobrażałam sobie 100 stron do nadrobienia-ale widze dziewczyny pomyslała i na czata sie udały ;) ;D szkoda, że nie udało mi sie wczoraj wlecieć ;D ;D ;D

Nathalie
- teściowa git, piernik wie skąd ona takie teksty bierze ;D ;D ;D pstrykajcie fotki na spotkaniu - ale fajjjnieee ;D
Neon - hahahaha, spokojnie - Sydo kiedyś przeważy kota- ciekawe co na to sekretarka?????
Martula - wyrazy szacunku - twarda sztuka jesteś ;)
Klucha - witaj spowrotem - szkoda ze musiałaś przez to wszystko przejść (a dziecko i tak będzie pyskować pewnie w wieku dojrzewania ::) ) życzę - abyś nie musiała nigdy więcej tego przeżywać)
Magdamaj - hehehehe ;D ;D ;D ty chłolero jedna ;D ;D ;D ;Daleś cudo wyszperała
Martula - kupuj,niech się Nadia z ciotką opatrzy ;D ;D ;D

A ja mam ziazi na główce :( :( :( zderzyłam się głową z męzem - oberwałam z bani w łuk brwiowy - aaałlłłłłłł :p

No i to na razie tyle ;D słyszę Karola za plecami - pilnuje mnie skubaniec ;)

Do góry