reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mięczaki! Ja tu wchodzę na czata a Was już nie ma!  ::)

Gabi jak sobie zainstalujesz Incredimaila to daj cynk czy Ci też literki zamienia. Zawsze miałam Incredimaila i wszystko było ok, a teraz takie jaja!  :mad: Zamienia mi "z" i "y" i wszystkie znaki są pokręcone, a "@" nie ma wcale.

Wanda i Steffi mi się za to przypomniała moja teściowa bo ona zamiast "nie wiem" zawsze mówi "piernik wie", a że wielu rzeczy nie wie słyszę "piernik wie" średnio trzy razy na godzinę.  ;) Raz zamiast "piernik wie" powiedziała "a kto to wie?" już chciałam jej powiedzieć "piernik" ale się ugryzłam w język.  :p Ona w ogóle strasznie śmiesznie mówi. Leję z niej co chwila.  :laugh: Na przykład nie mówi "zimniutko" tylko "zimko", zamiast "cichutko" mówi "ciszko", "jest zajęte" (w telefonie) - "jest zajętość", "w weekend" - "w weekendzie" itd itp. Można by tu mnożyć przykłady!  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Wanda, odwiedziłam Twoja stronkę. :)

Nathalie, ja byłam na czacie i nikogo nie zastałam. Cytuj nam czasem Twoją teściową, bo to dobre jest... ;D

Wioluś super, że jesteś zadowolona z przeprowadzki! No i fajnie, że do nas wróciłaś! ;D

Magdamaj jestem w szoku z tą szyjką macicy! To chyba wina szpitala, w którym rodziłaś. Powinni Ci ją zszyć, albo przynajmniej poinformować Cię, że coś takiego Ci się przytrafiło. Co za...  :mad:

Magdamaj, Nathalie ma rację. Pewnie nie sprawdzili dokładnie po porodzie i stąd ta "awaria". Współczuję. Napewno bedzie dobrze, nie martw się. :)

No będę Wam cytować z przyjemnością, bo nie mam się z kim ta moją radością podzielić.  :D Czasem nie wiem co do mnie ta kobieta mówi. Raz do mnie wyjechała z tekstem "No i dzień na boku" a ja konsternacja. Domyśliłam się, że chodzi jej o to, że już się skończył (chociaż była dopiero 4). Ale raz to aż się musiałam zapytać co ona do mnie gada!  :laugh:

A na czaciku byłam i jak zobaczyłam, że nikogo nie ma to se poszłam.  ;)

a bylysmy na czaciku - cala Bydgoszcz i Amelka :p hehe :) Ale juz sie wszystkie zmywalysmy - no i one se pewnie teraz smacznie spia, a ja znowu tu no :p

reklama
Do góry