reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
MamoCyprysia, jestem porywcza, ale nie agresywna. Agresywność 1. Laseczki, na czacik wskoczę jak uśpię dzidziola i zjem kolację, bo mi żołądek przysycha do krędgosłupa.

Czesc Dziewczynki,

malo mnie tutaj ostatnio ale dni mamy z Lena wypelnione po brzegi...zaczelysmy chodzic na joge na zajecia "mama i ja", zalatwiamy formalnosci zeby mozna bylo domek zaczac latem budowac, odwiedzamy znajomych i jutro znowu krecimy z TVN style. Jak bede wiedziala kiedy i w jakim programie mozecie nas ogladac to na pewno dam znac. Na razie nie wiem nawet jak sie programy nazywaja.
A w przyszlym tygodniu mamy sesje zdjeciowa do gazety Dziecko, ale nie wiem do ktorego numeru. pewnie kwietniowego....No jednym slowem z Leny gwiazda rosnei ze hej, ale ona charakter domatora ma a nie gwiazdy. Jak po tulaczce calodniowej wracamy do domu kiedy ona juz jest mocno marudna to w domu jak tylko klade ja na przewijaku zeby ja rozebrac - ma usmiech od ucha do ucha. Lubi swoj pokoik. Wcale jej sie nie dziwie bo ladny jest ;)

Czasu mam malo ale sobie wchodze na forum wieczorkiem i z rozrzewnieniem wspominajac nasz wspolny czas ciazy ogladam zdjecia dzieciaczkow ktore sa ABSOLUTNIE CIUDOWNE!!!!

buziaki dla wszystkich

Pamciu - czekamy na wiesci kiedy i gdzie mozna zobaczyc mala gwiazdeczke i jej mame, ktora debiutowala wysmienitym gaszeniem swiatla ;D ;D ;D
Buziaczki i zagladaj do nas czesciej :) Oczywiscie jak czas na to pozwoli :)

Moje maleństwo dopiero teraz przysnęło. Niestety grudnióweczki też już śpią, nawet niepokonana Moskito.Spokojna noc?
Jeszcze tu wrócę i sprawdzę później..

Pamciaw super ze sie odezwalas!No i fajnie, ze z Lenki juz taka gwiazdeczka! :laugh:

Ojej jako ze czytam na raty zapomnialam juz co chcialam napisac...

U nas temperaturka juz calkiem minela i Atreiiu ma dzis swietny humorek! ;D

Martula ja juz nie spie!! ;D

Neon rozwalilas mnie ta konkurenja wagowa z kotem! ;D ;D

Didi - przesylam Wam obojgu duuuuuzo pozytywnej energii! Super ze jestes taka dzielna za Was oboje. Czasem mnie to juz wkurza ze musimy byc silne za facetow. A co moze Tobie jest latwiej?! A jednak to nie Ty okazujesz depresje. Znam to az za dobrze... No i kto to powiedzial, ze to niby faceci to ci silni a kobiety "slaba plec"??? Wrrr...

Ano Paaricia, witaj. Reszta mogłaby się przenieśc do Twojej strefy czasowej, bo nie ma z kim gadać. Umówiły się na czata, wchodzę - i sama ze sobą czatuję. Chyba,że to cisza przed burzą i zaraz będzie zmasowany atak. Chwilowo spadam umyć włosy i jeśli dzidziuś da, powrócę za chwilę :)

reklama
ha !!! ja tu jeszcze jestem :) Mialam sie polozyc juz, ale czekam, bo jeszcze 20 minut ma mi sie sciagac 14 odcinek Zagubionych ;D ;D ;D

Do góry