reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja tez chce na spotkanie buuuu :)

Fuczak a czy Twoje malenstwo spi na boczku ? bo mojej Idzie tez sie nieraz mocno ulewa w nocy ale jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby sie zakrztusila lezac na boku, wszystko od razu sie wylewa z buzki i po prostu rano ma obrzygane ramionka ;D tylko musi byc porządnie podparta za pleckami bo inaczej od razu sie odwraca

zgadzam sie z joeey i aolą, wszystkie dzieciaczki cudne, nudno pisac ciągle to samo ;D ;D ;D

reklama
Cześć Mamuśki i Dzidziorki
Wczoraj na czacie cała Bydgoszcz i Amelka. No a co Krakowowi też się coś należy :p
Wanie pyed chwil Julka wzwalia y siebie poowe butelki

mamaCyprysia - no to git ze wtorek pasuje - jeszcze tylko niech sie inne Bydgoszczanki spreza zeby im pasowalo, ustalimy miejsce i mozemy smigac - masz jakis pomysl ??? Tylko blagam, nie pisze ze fordon - ja w ogole nie znam tej dzielnicy :p hehe

Moskito - maz Cie bije ??? hehehehe :p zartuje of course - ale luk brwiowy to mi sie nieziemsko z boksem kojarzy :) A znajomym na H powiedzialam ze mam ich w dupie i poszli sobie (a powinni zostac) hehehe Takze polecam ten srodek tez na Ha z Herbapolu :)

Steffi - dzieki za spoznione zyczonka :) Spoznione nie spoznione wazne ze szczere no nie ??? hehe :) Zreszta nie martw sie, nie robie sobie zadnej listy pt Kto mi nie zlozyl zyczen :p hehehe

Ola - no ja tez juz wczoraj po polnocy sciagnelam i powiem Ci szczerze ze gdybym Paulinki nie miala to na pewno juz bym w nocy obejrzala, a Wiktorka do przedszkola bym nie zawiozla bo bym nie miala sily ;D ;D ;D Takze tez dopiero dzis bedziemy ogladac !! A jak tam wrazenia po 13 odc ??? Bo ja jeszcze bardziej przekonuje sie do tego ze najbardziej podoba mi sie Sawyer ;D ;D ;D Nieziemski jest - jak w ogole caly serial :) Ale najbardziej chyba lubie Locka ;D ;D ;D  no i nowi bohaterowie tez sa fajni - w ogole polecam Ci drugie forum - jeszcze tam nie mialam czasu zajrzec, ale zamierzam - http://www.thelost.fora.pl/index.php  - to forum lostomaniakow ;D ;D ;D

Znowu za wcześnie mi się wysłało i coś się włączyło że miałam zamiast z to y :p
Klucha ale miałaś przejścia.Współczuję
Julka budziła się dzisiaj w nocy cztery razy do jedzenia,a teraz nie śpi od siudmej już mi ręka odpada od chuśtania a ona ma oczy jak pięciozłotówki.
Furczak tak jak mówi Gochna, jak się boisz że się zaksztusi to kładz na boczku np.na zwiniętym kocyku.
Dzieciaczki śliczne,teraz ja wklejam zdjęcia z przed chwilki.

a wiecie co... musze sie do czegos przyznac - dzis juz drugi dzien z rzedu odsypiam nocne forumowanie ;D ;D ;D
Jeszcze mam lozko nieposcielone, bo Paulinka se w nim spi teraz - a wczesniej tj o 10 polozylysmy sie razem i sobie zdrzemnelam sie z godzinke - Paulina oczywiscie nie spala, takze to byl taki moj zajeczy sen, no za to teraz jak juz wstalam i otrzezwialam - bo mialam z tym problem, to ta se zasnela w najlepsze ;D ;D ;D

Zaraz bede jechac po Wiktorka i jedziemy do McDonalda bo mu obiecalam ze na frytki pojedziemy - jak dobrze ze on tylko frytki lubi !!! Przynajmniej sie nie roztyje niepotrzebnie - chociaz teraz troche by mu sie wiecej przydalo tych kilogramow, bo ma niedowage.. noa le ja nie o tym chcialam... no i jedziemy na frytki, bo w koncu jak obiecalam dziecku to musze dotrzymac slowa, potem jak wroce to moze jeszcze na chwilke uda mi sie wpasc do Was, ale wieczorkiem Pawel wraca, wiec pewnie przez weekend bede malo aktywna :p No ale nie martwcie sie - na pewno bede zagladac :)

Wanda, ja też dzisiaj miałam niedobory snu i leżałam do 10.30... Ogólnie jestem leń i nic mi się dzisiaj nie chce. Chyba pójdę na spacer, świeże powietrze dobrze mi zrobi.

Moskito, śpisz czy co??? To wręcz podejrzane, ze tak nagle ucichłaś... ;D ;D ;D

po ilosci postow widze ze nie tylko mój Pysio dzis wyjatkowo upierdliwy :p
przez godzine miałam wlaczony odkurzcz bo inaczej nie zrobiłabym obiadu teraz wreszcie zasnąl ciekawe jak długo a ja mam jeszcze góre prasowania

Wanda ten 13odc był jednym z gorszych wogóle wkurza mnie ta druga seria mało się dzieje ale podobno w 3 ma się zacząć juz wyjaśniać
Paula kołysnaki wysłane

Hejka!

O matko dziewczyny, od półtorej godziny siedzę przy kompie (na szczęście Mikołaj śpi) ;D i dopiero teraz skończyłam nadrabianie 22 stron zaległości! Nie było mnie zaledwie 1,5 dnia! ;) Normalnie jestem w szoku, ze macie tyle czasu... ;D

Juz nie pamiętam co miałam napisać... :laugh:

Joeey - zapraszam serdecznie! A w ogóle jak Natalia przeprowadzi sie w wakacje do Olsztyna to będziemy mogły regularnie się spotykać! :laugh:

Któraś z dziewczyn pytała jak często podaje sztuczne mleko: a więc z reguły co 3, max. 3,5 godziny po 150ml wody + 5 łyżeczek mleka. Ze dwa razy dziennie przepajam herbatką Hippa na przeziębienie, bo Miki ma jakiś katarek...

Wanda - super, że hemoroidy poszły w dupkę.... ;)

Natalia - teściową masz świetną...Pewnie tez bym często się zastanawiała nad tym co ona chce mi powiedziec... ;D A skąd pochodzi ? Czy jest z Gdańska ?

A co do gg to mój numer to: 6395663

Dzisiaj byłam u gina i tak...Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Cerazette (choć jeszcze mam 5 sztuk) i od dzis przechodzę na Yasmin. Nie karmię juz piersią, więc spoko...Musze Wam powiedzieć, że jakoś mnie psychicznie męczyło, że Cerazette to pigułki jednoskładnikowe i wcale nie powodują niedojrzewania komórki jajowej i uniemożliwienia zapłodnienia. Normalnie może dojść do połączenia plemnika z komórką jajową, tylko one uniemożliwią zagnieżdżenie się zarodka... :p

No, a te to już inna bajka... :laugh:

Co gorsze...mam nadżerkę, która już była przed ciążą i niby poród naturalny miał ją teoretycznie zlikwidować, a była cesarka. No i kurcze bede chyba miała jakis zabieg, którego juz sie bardzo boje... :-[
Czy któraś z Was ma taki problem ?

reklama
Beata ja miałam wypalaną nadzerke dawno dawno temu, nic przyjemnego ale da sie przeżyć :) nie ma sie czego bać, tym bardziej jesli przezyłaś cesarke ;) ;D

Do góry