reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia - mysle że się Paulinka nie pogniewa na Ciebie za to wietrzenie ;) ty też niezmordowana kobitka jesteś ;) a jak tam Twoi przyjeciele???wiesz,Ci na litere H ;) :p

reklama
No kobitki
Jestem na bieżąco:)
To są normalnie jaja ile Wy postów potraficie napłodzić... szczególnie nocą ;D
Wanda - przyjmij baaaaardzo spóźnione HEPI BERZDEJ TU JU
Wilous - witaj ponownie
Klucha - szczerze współczuję tego co przeżyłaś, mam nadzieję że już wszystko teraz będzie dobrze
południowe mamusie - ja oczywiście piszę się jak najbardziej na wiosenne spotkanko
Paula - jeżeli znajdziesz czas to ja też bardzo proszę o te kołysanki, bo coś mi się nie mogą ściągnąć....... stephi@poczta.onet.pl

no i jeszcze mój nowy numer GG 4016654

No to narazie tyle:) więcej grzechów nie pamiętam

czesc
ale ja jestem walnięta obudziłam sie w nocy tzn mały mnie obudził tyle ze on zjadłi poszedł spac a ja dwie godziny leżałam i patrzyłam w sufit i w między czasie wstawiłam pranie i je powiesiłam ::) ;)

Wanda ja tez czasami otwieram balkon bo nie chce mi się iśc z małym na spacer Juz mam 14 odc Lost bedę dziś ogladać ;D
Klucha współczuje ja miałam zapalenie piersi i myślałam że umre z bólu ale to pewnie nic z porównaniu z tym co ty przezyłaś

i dziewczyny to że niekomepntuje zdjąć dzieciaczków nie znaczy ze mi sie nie podobaja poprostu wkółko pisac ze są przesliczme, słodziutkie, najwspanialsze.......
;D ;D ;D są poprostu idealne ;D ;D ;D

NO ja też chyba zapisze się z wami na listopadowy wątek ;D
moje gg 1579846 skoro już wszyscy się wymieniają to i ja podam ;D
a zaraz mykamy na spacerek ::) tylko najpierw amciu bo już głodny mały żarłoczek mi rośnie ::)

Helo!!!

Klucha, bidulko współczuję przeżyć. Grunt że już jest dobrze i daj boże żeby się nie powtórzyło.
Moskito, kupię tego komarka serio serio.
aOla, ja też mam tak czasem - budze się w nocy lub nie mogę zasnąć (co jest chore, bo od 2 miesięcy jestem niewyspana) i wtedy robię rózne rzeczy typu wieszanie prania.

Hejka!

Widzę że się rozggowałyście, więc i mój podaję GG 2461322

Nie nadrobiłam tego co ostatnio tak płodnie nabazgrałyście, litości! 17 stron w jeden dzień, Kacper mi nie pozwolił, tylko tak pobieżnie przeleciałam...

Klucha serdecznie współczuję, też miałam problemy z piersiami i zakończyło się to hamowaniem laktacji, mam nadzieję że u Ciebie do tego nie dojdzie, bo te przeklęte zapalenia i zastoje lubią nawracać! :(

Ola ja też po nieprzespanej nocy, wczoraj jak nigdy Małemu sie tak ulało 2 razy że nie mógł sobie z tą ilością poradzić i się podduszał, cała noc czujna czy dalej tak będzie żeby się nic nie stało, w nocy mu się też niestety raz zdarzyło pomimo odbijania! i potem to już jeden jego ruch a ja na nogach i obserwacja czy wszystko ok! rany

Paula czy ja też mogę prosić o te kołysanki...? anita.cz@poczta.fm

Nathalie teściowa pierwszorzędne teksty ma  ;D, jeszcze za czasów liceum nasza wychowawczyni - polonistka jak pytała ludzi przy tablicy, lub prowadziła dyskusję na lekcjach a mało kto co wiedział o co jej chodzi to zawsze mówiła, "a czego ja Was tu uczę przepisu na piernik, że nic nie wiecie?" to tak mi sie przypomniało odnośnie tego piernika hehe

A z tą pękniętą szyjką to niezłe jaja, ja też miałam pękniętą ale po urodzeniu łożyska wszystko dokładnie sprawdzali i od razu mnie zszyli bez żadnych problemów tak jak w miejscach nacięć, a teraz takie przeoczenie skończy się szyciem operacyjnym - co za głąby!!! niedouki!!!

Klucha współczuję :( własnie sie niedawno zastanawiałam ze tak nagle zniknełaś a Ty biedactwo miałaś takie przeżycia ale na pewno wszystko juz bedzie ok :)

Moskito mojej Iduni tez sie ten komarek podoba ;D ;D ;D chce zeby jej go kupić ::)

Paula wielkie dzieki :laugh: dostałam 1 i 2

reklama
no i nie wiem co ja chcialam....przywitac sie z Wami !!  ;) no i nie popisze sobie bo mnostwo mam do zrobienia domek ruina sprzatanko pranko i obiadek do zrobienia i na spacerek trzeba isc bo czoraj Ada ne byla  ::) a balkonu brak  :p ale mam kolekcje gg teraz bede Was meczyc niech tylko ktoras bedzie dostepna  >:D takze chowajcie sie lepiej  :laugh: :laugh:
milego dzionka !!!!!!!!!!!!!!! a Ola ma racje, wszystkie nasze dzieciaczki idealne  ;)

Do góry