reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
a my dopiero raz ale jak więcej jak go ciągle niema :p w sumie to było nor,alnie no ale ja po cc więc czego się spodziewać. A ile było podejść.......za każdym razem maly sie budził i po zabawie >:D

moja mama dzwoniła przyjedzie na dłuzej i pojedzie z nami na wesele ;D bo myslałam zeby zostawić małego ale musiałabym sciągnąć z 20 butelek pokarmu no i tak się zastanawiam czy już nie zacząć?Chyba lepiej byłoby go zostawić niż wozić 400km? w sumie to mam 2msc na ściąganie Jak myślicie?

Hejka!

Nie wiem dziewczyny jak to robicie, ze tyle piszecie! Ja normalnie nadal nie mam na nic czasu...Może to trochę tez przez to, że mąż mnie od kompa goni! ;)

Dzisiaj mój Walenty przyniósł mi bukiet czerwonych róż i pyszniutkie czekoladki z wisienkami.... ;D! A za chwilę chyba zamówimy pizzę i otworzymy czerwone winko! ;D

Jeśli chodzi o przytulanki to my zaczęliśmy w 3 tyg. i 5 dn. i było naprawdę super! A teraz już w ogóle nie czuję tego mojego pociętego brzuszka. Seksik na porządku dziennym... Normalnie rewelka. ;D ;D ;D

Ola - my to jednak mamy chyba ze sobą coś wspólnego...Ten barometr pokazuje mi to co Tobie! ;D
Wanda - ja też myśle, że to hemoroidy. Ja miałam cos podobnego ze dwa tyg temu, ale przeszło! Myśle, ze sporo pomaga spożywanie duzych ilości błonnika. ;) A na Mazurach było świetnie, chociaz nie ma jak to w domu! ;D
Joeey - zdjęcia wkleję jak tylko znajdę więcej czasu. A Mikołaj naprawdę sporo urósł. Waży już 6 kg! ;D

Moskito pisze:
Wanda - to "jeszcze tu wróce" aż mnie przestraszyło ;D ;D ;D to takie w stylu Chucka ;)

hehehehe - no dokladnie tak mialo zabrzmiec :p w stylu Chucka :)

Joeey - pijesz do mojej sklerozy tak ??? :p :p ot Ty :p hehehe Jutro kupie ;D

Ola..:)..hehe u mnie doprzytulania tez bylo wiele wiele setek podejsc bo za kazdym razem jak juz cos to Al sie budzil ..:D :D..albo my juz w trakcie a on sie budzi i cale szczescie ze byl w lezaczku to moglam go bujac i dalej kozystac z przyjemnosci..:D :D..a pozniej smialam sie bo musialo to zabawnie wygladac..:)

Witam mamusie!!!

Siedzę sobie i nudzę się.... Moja córeczka śpi już dosyć długo, a to nienormalne u niej w dzień, więc nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czytałam sobie grudniowy wątek, ale z czasów ciąży i bardzo żałuję, że was wtedy nie odkryłam. Czasami byłam taka zagubiona i samotna.  :(

Moskito pisze:
Wandzia - to jeszcze mi powiedz,że umiesz tak z półobrotu ;D ;D ;D ;D ;) ;)

a jasne ze tak ;D ;D ;D

ogladalyscie moze m jak milosc ??? jaka mialam zwalke ze marta orodzila prawie 4kg dziecko z takiej plaskiej poduszki !!! Mogli jej bardziej brzuch wypchac :p

reklama
Do góry