reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paaricia ciesze sie ze poruszyłaś problem bolu podczas "przytulania" bo ja tez go mam (tzn. problem :) ) :( tez próbowalismy pare dni temu i nic z tego nie wyszło i sie martwiłam bo tu wszystkie co pisały na ten temat to tylko ze super i ze dawno juz zaczeły az mi głupio było pytać czy jeszcze komus sie nie udało. na kontroli u gina juz byłam i niby wszystko ok a bzykac sie nie da bo miałam wrazenie ze mi cos tam peknie, normalnie gorzej niz przy utracie dziewictwa ;D ale mnie pocieszyłas ze to normalne, moze trzeba nam wiecej czasu po prostu :)

Witam panie
Ale wy fajnie macie Bydgoszczanki ze spotkanko mozecie sobie zorganizowac , a wlasciwie to sie dziwie dlaczego dobiero teraz......
A my perły południa niestety tak porozrzucane ze ze spotkaniem to nie tak łatwo....niestety
...no i smutno mi boze  ;D bo mi brakuje towarzystwa na tej mojej wsi ....

Tak narzekacie na te trudnosci  w przytulaniu ze pomyslalam ze moze pomogl by taki zel nawilzajacy Feminum sie chyba nazywa moze warto sprobowac.

Natalko a tutaj sie nie da wrzucic tych fotek kazdemu tak z osobna ci sie chce wysylac? jak tak to tez prosze ketsa@wp.pl ale moze lepiej juz tu

Natalia aszyczek@tlen.pl
Gochna mój Piotruś ku mojej rozpaczy odziedziczył po mnie tylko nos :p A tak chciałam zeby nos miał po tatusiu a uszka po mnie niestety jest na odwrót
Moskito jak jeszcze raz próbowałam to wyszło mi cos takiego ze jesteśmy jak Strus pędziwiatr i Kojot niby źle ale zyc bez siebie nie możemy

reklama
Ketsa perełko ;D - już ja się postaram żeby spotkanie doszło do skutku - to kto jeszcze na południu mieszka????kogo mam postraszyć?????
aOla- no to całe szczęście że wyszło co innego - w przeciwnym wypadku musielibyście sie rozstać ;) ;D ;D ;D żartuje oczywiście

Gochna,Paaricia
- a może potrzebujecie "dłuższego rozbiegu"???niestety większość kobiet po porodzie odczuwa blokadę, nie ma co ukrywać,że wszystko tam jest"po staremu"!!!a zmienić to mogą tylko panowie - muszą sie dwoić i troić i będzie dobrze ;) no juz bardziej w bawełne owinąć nie potrafiłam!!!Spokojnie - potrzeba trochę czasu i będziecie w tej samej sytuacji co ja i Gabi ;) życze Wam tego ;) ;D

Do góry