reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito ja jestem z południa ;D i proponuję spotkanie w Rzeszowie co wy na to ??? Znasz to miasto chyba bo mi się zdaje że kiedyś pisałaś że tu studiowałaś nie ???
jestem pod wrażeniem mojego dziecka dzisiaj zapięłam pałąk do leżaka i sziedzi już tak ze 20 min i gada do nich i stroi takie fajowskie miny że hej ;D

reklama
Gabi - ty bestyjko ;) ale już kiedyś rozmawiałam z męzem że moglibyśmy sie przejechać do Rzeszowa- na sałatke w Reducie ;)

NO i skończyło się gadanie terz muszę nogi do bujania używać i śpiewać lalala ;D no ale nadal jestem pod wrażeniem bo do dzisiaj wymagał 99% mojej uwagi :)
KIedy przyjedziecie na tą sałątkę ???
Zaraz wróci mój Walenty ;D
aaaaaaa przypomniałam sobie dlaczego moje dziecko dzisiaj jest jak zaczarowane :laugh: bo 3 godzinki w ciągu dnia był z dziadkiem i musieli poważnie porozmawiać stąd taki grzeczny ach żeby mu już tak zostało 8)

Witajcie :)
Nie ma mnie dziś na forum, bo mam troche sprzątania, prasowania, no i przygotowuje kolację dla Pawła :) ;)  :laugh:
Wpadłam tylko na chwilkę, aby życzyć Wam udanych, pełnych miłości Walentynek  :D :D :D

No i Kacperek przesyła wszystkim dziewczynkom najserdeczniesze życzenia Walentynkowe i tysiące buziaczków  :-* :-* :-*

miem01005kf.gif

hej hej..:)...

wszystkiego najlepszego dla wszystkich malenkich laseczke od mojego ALusia z okazji dnia sw. Walentego..:)..:)..hmm..rosnie mi maly Romeo..:D :D

a co doprzytulanka..to ja oczywioscie casarzowa..:D..bzykalam sie z moim Pepe tylko 2 moze 3 razy..bo co jak co jemu juz tak czesto sie nie chce tak mi mowil ..:D..a ja mam ochote ciagle tak jak przed ciaza..a u niego to mi sie wyfdaje ze to jakis lek..:D :D..ale co tam..kochalismy sie jak kiedys.>:D..hmm...tak prawie..byl to taki lekki hard cor..:D :D..ale zawsze lepszy lekki niz nic..:)..no i nic mnie nie bolalo..no moze po 1 razie tak troszke brzuchol bolal ale juz po 2 nic..:)

Ło matko jak przeczytała swojego posta patrzę terz i see tak myśle jaki ze mnie analfabeta ;D ale chciałam napisać teraz a nie też ;D ojoj
no i mały mi zasnął sam w leżaczku bez noszenia na rękach no cud normalnie cud ;D

Witajcie kochane ;D

No zdecydowanie gdybym byla japonka tez bym sie nie cieszyla zbyt czesto o ile w ogole bym sie cieszyla ;D ;D ;D

Ja juz jestem po 2,5 godzinnym spacerku z mloda - i normalnie caly spacer przespala jak suselek, a teraz juz jej sie nie chce spac w ogole :) No i stalam kolo apteki przez jakies 15 minut, ale nie wpadlam na to zeby sobie wejsc i kupic ta masc na hemoroidy ;D ;D ;D Jestem najlepsza :)

No i Wiki juz po 1 dniu w przedszkolku po chorobie :D Ale zadowolony ;D ;D ;D
No nic, mykam narazie - ale ja tu jeszcze wroce :p

Agnes.kol - no co Ty, nic się nie bój, musisz sie zrelaskować i poddać mężowi ;) poproś go, żeby się zajął Tobą szczególnie - i pomalutku, bez pośpiechu nacieszcie sie sobą (porady seksuologa - Lwicy Moskitowicz ;)) będzie lux- chyba nie chcesz spędzić reszty życia w celibacie ;)

Didi - z Ciebie to dopiero diabełek ;)

Wanda - to "jeszcze tu wróce" aż mnie przestraszyło ;D ;D ;D to takie w stylu Chucka ;)

reklama
Agnes musisz sie przemoc...moja pierwsze razy tez nie byly idealne ale to naturalne a jaka frajde bedzie mial twoj mezus >:D no ja tez bym sobie dzisiaj pobaraszkowala ale Artur znowu w Niemczech siedzi i musze poczekac do czwartku lub nawet piatku :-[ ale dol buuuuuuu...........................................................................................................................
Wanda ale przeciez my blondynki ;) :laugh: :laugh: :laugh: wiec normalka !! tez tak mam ;) :laugh: :laugh:

Do góry