reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda koleżanka rodziła w wigilię i też hemoroidów nabawiła sie dopiero teraz, tzn. pewnie one sobie tam były tylko teraz dały znać o sobie i sie powiększyły :( Współczuję Ci :(

Donia ja teżmyślałam, że szybko schudnę, a tu waga stoi w miejscu :( ale niestety jestem "ciasteczkowy potwór"

magdamaj nas cięli gdzie indziej :) i dalej czasami boli :(

reklama
jeny ja sie jeszcze nie probowal;am seksic ale po tych waszych opisach juz chyba nie sprobuje :( jak sobie wyobrazam to juz mnie boli.

a moj Walenty ma dzisiaj urodzinki ,bo on jestOWOCEM WIELKIEJ MILOSCI i urodzil sie 14.02 :p

wandzia jakies propozycje odnosnie spotkania? chyba jeszcze wszystkie sie nie wypowiedzialy.nie?

a moj synus chyba zaczyna przesypiac cale noce,dzis znow obudzil sie dopiero po 8.

Wanda kup Hemorol z Herbapolu :)
ja sama przy porodzie peklam, jeden szew mialam po tym, zaczelam bzykanko po 4tyg. bo moje kochanie sie nie moglo doczekac, pierwsze trzy razy byly nieprzyjemne ale teraz rewelka po tak dlugiej przerwie, w ciazy nie mialam ochoty a teraz chce wiecej i wiecej tylko partnera brak :laugh: :laugh: dzis sama na Walentynki :-[ :-[ straszne to, poprzednie 3 spedzalismy razem ale dola mam.....aha, tylko nie idzcie dzis czasem na ''Ja Wam pokaze'' bo film zenujacy od pierwszej minuty pomimo swietnej reklamy - ja zasnelam nawet...ale u mnie to normalka bo spioch jestem a teraz mam z tym utrudnione zadanie przy Adzie :)
Natalka rozumiem Cie doskonale bo moja Ada przez ostanie 2 dni w ogole nie spala w ciagu dnia i nie moglam nic zrobic no porazka co bylo blisko to po 10 minutkach wielkie oczy tylko na spacerku przysnela ale po wejsciu do domku rozbudzenie na maksa no i dzisiaj po spacerku spi teraz, tylko ja rozebralam i nawet nie wyjelam z gondolki w strachu, ze sie moze obudzic..wyrodna matka ze mnie ale odkurzyc ktos musi w domku a sama jestem :-[

po wczorajszej kapieli w mace ziemniaczanej po czerwonych kropkach nie ma sladu ;) :) :)
dzwonilam jeszcze do przychodni w sprawie przedluzajacego sie rozwolnienia i kazali mi przyjechac o 16..straszyli odwodnieniem ! a smecta niestety nie pomogla albo robilam w zlych proporcjach bo tam trudno wywazyc pol sasztki i ona tez calej nie wypijala..ale sie rozpisalam..ok to teraz robie barometr uczuc ;D

:laugh: :laugh: :laugh: napisali mi, ze W OGNIU NASZEJ NAMIETNOSCI MOZNA SIE NAWET POPARZYC :laugh: :laugh:

wszytskiego najlepszego dziewczynki Wam zycze w dniu sw. Walentego..oby tej dzien byl wyjatkowy i oby Was rozpalila wlasnie ta namietnosc..... :) :) :) :) tylko sie nie poparzcie ! :laugh:

Donia niezłe, nie? :laugh: :laugh: :laugh: Jeśli któraś z Was jeszcze chce wiedzieć czemu Japonki się nie uśmiechają to niech poda swojego maila.

kurcze a ja po 12latach bycia razem dowiedziałam sie ze "Jedynie wiara w to,ze moze byc dobrze was uratuje! Mozecie przenosic gory ale raczej osobno.....

i teraz mi to mówia ;D

natalia czemu?daj na priva

;D ;D ;D Agnesa Kubus wyglada oblednie !!! moja Ada sie na takiego walentynkowego amanta pisze dzis wieczorem  ;)  :laugh: :laugh:

reklama
Witajcie Walentyny ;)
W sumie nie potrzebowałam barometru żeby sie o tym dowiedziec - ale Romeo i Julia przy nas wymiękają tzn przy mnie i lubym moim ;D ;D ;D
Wanda współczuje Ci tych kiblowych przygód- też tak miałam - bolesny poród jeża ::) ::) ::) przejdzie ;) na sąsiada ;D
Matko aOla - to widocznie jesteście ludźmi ogromnej wiary i nadziei ;D ;D ;D- ale głupoty wyszły,nie????tak jaby to od imienia zależało ;) ;)

A ja znalazłam prezent dla męża - na pewno go rozpali ;D ;D ;D kupiłam mu ....zapalniczke - widocznie miałam jakąś zaćme umysłu - zamiast zniechęcać go do palenia - ja mu z ogniodajką wyjechałam ::) ::) ::) Palił tak od święta- okazjonalnie :( a teraz jak mu dam takie cudo srebrne to zacznie więcej - hhhhmmmmm - głupia ja ::) ::)

Do góry