reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beatka!! - gratulacje, ciesze się że wszystko w porządku... no i widze że przyszłe małe ksiezniczki zdominowały grudzień..... zobaczymy czy coś będzie u mnie widać ;D... wizytę mam w czwartek. Odebrałam dzisiejsze badania i wszystko w normie... mocz, cukier i morfologia..... jedynie nieznacznie podwyżdszone granulocyty i MPV, ale zaprzyjaźniona pielęgniarka powiedziała mi że to normalne w ciąży i nie ma co panikować :)

reklama
No przynajmniej na razie jest 2:2. Ziemzia i Beata beda mialy dziewczynki, a Aprilka i ja chlopcow.
Czy moze kogos pominelam?

Beata, super, gratuluje dziewczynki :) Nasza teoria wziela calkiem w leb. ;D Beda jajca, jak sie okaze ze i moja dzidzia to dziewczynka ;) Z tymi wymiarami to sie zleklam, bo ja mialam niecale 2 tyg temu robione usg, tzn w 18 tygodniu i dzidzia miala 11,5 cm i sie wystraszylam takiej rozbieznosci :) Ale to bylo wlasnie podane od glowy do pupki, wiec jak patrze na wymiary, ktore Ziemzia podaje, to wszystko ok ;) I zgodnie z tym, co w necie pisza :)

Nasmazylismy sobie z mezem frytek straszna ilosc....tak na oko poltora kilo, albo wiecej....juz czuje moj zoladek jutro ::) ::) ::)

Goniu...:)..pewnie ze bede trzymala za Ciebie kciuki rowniez..:)..a jakzeby inaczej..:)

Magi..podziel sie frytasami:)...chociaz ja za bardzo nie moge bo pozniej meczy mnie zoladeczek i na koniec strasze w kibelku..:D  ale zjadlabym sobie troszeczke..:)

A ja uwielbiam frytasy, mogłabym jeść i jeść i nic mnie nie boli ! ;D Magi, jutro pojadę do mc donalda. Bo ziemniaków nie mam...chyba, że mogą być młode ! Ale chyba są za wilgotne, nie ? Czy robisz z młodych ? Bo już zgłupiałam... :D . Wiesz co...ta nasza teoria chociaż Tobie muuusi się sprawdzić ;) A właśnie...gdzie są moje cycuchy jak to dziewczynka :p

Beata, ja tez uwielbiam, ale potem mnie zgaga meczy :mad: Ale co poradze. To najchetniej popilabym od razu coca cola z litr najlepiej, ale staram sie ograniczac z ta cola nieszczesna. A my kupujemy juz takie gotowe, z wora (kupilismy 2,5 kg ::) ) Mysle, ze z mlodych ziemniakow bylyby ok! Jak masz frytownice to na pewno sie zrobia, a i na patelce wychodza niezle ;D kiedys patelke testowalam, obecnie mam wynalazek w postaci frytownicy ;) Pycha fryty!

Witajcie! Nie mam ostatnio czasu nadrobić zaległości, a w sobotę wyjeżdżam na 2 tygodnie to wogóle będę w tyle... :mad:

Witam serdecznie NOWE MAMUSIE!

Ziemzia co to były te kłucia w szyjce macicy, orientowałaś się o co to chodziło, bo ja miałam w ciągu ostatniego tygodnia trzy razy takie pojedyncze, ale przyznam szczerze, że się tym za bardzo nie przejęłam... pytanie czy powinnam???

dobranoc dziewczynki i dzidziolki ..:)..kolorowych snow i milej nocy..:)..zmykam do lozeczka hasku..ale napewno nie bede mogla spac w nocy ..jak znam zycie bo bed nawet przez sen myslala o tym jutrzejszym moim USG....papapa...i jeszcze raz kolorowych snow

reklama
Aussi - masz rację.... nie wiem czemu cały czas wydawało mi się że mamy więcej rozpoznanych dziewczynek.......ech z matematyki nigdy orłem nie byłam ;D

Do góry