reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Cześć mamuśki
WANDZIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE, POCIECHY Z DZIECI I MĘŻA OCZYWIŚCIE ;D
Byliśmy dziś z mężem obejrzeć jak wyglądają prace na budowie naszego mieszkanka i okazało się że nasze pięterko już stoi Taka jestem podjarana, że już widac nasze okna i balkon tylko szkoda, że dopiero za rok się wprowadzamy
Dziewczyny z tym pisaniem to macie tępo, nienadążam czytać :
WANDZIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE, POCIECHY Z DZIECI I MĘŻA OCZYWIŚCIE ;D
Byliśmy dziś z mężem obejrzeć jak wyglądają prace na budowie naszego mieszkanka i okazało się że nasze pięterko już stoi Taka jestem podjarana, że już widac nasze okna i balkon tylko szkoda, że dopiero za rok się wprowadzamy
Dziewczyny z tym pisaniem to macie tępo, nienadążam czytać :
didi
Wanda!!..sto lat sto lat i jeszcze dluzej....wszystkiego naj naj ..spelnienia marzen pociechy z dzieciaczkow i meza ....duzo zdrowka i jak najwiecej szczesliwych chwil w zyciu..:0..no i duzo duzo pieniazkow...
a ja w koncu moge troszke odsapnac..:0..moj Al wczoraj nie spal caly dzien tylko tyle spal co byl na spacerku....a tak to nic a nic..no moze nie liczat tych 5 minutowych dzemek..>..a tak to dopiero zasnal mi przed 2..>...ale chyba musial bolec go brzuszek..ja juz padalam na paszcze ...kregoslup mi wyspadl calkowicie wczoraj i moja mama przyszla wnusia poniuniac i zasnal..obudzila mnie wlasnie przed 2 jak maly wciskal sobie piastki do buzki....no i tak przespal juz cala nic od tego momentu jak dalam mu amku..
ok..zmykam dalej sprzatac.,..mam nadzieje ze pozniej nbadrobie to co napisalyscie a strasznie duzo tego jest ..chyba ze juz nie bede nadrabiac tylko bede na boerzaco ..ale zobacze jak bedzie z czasem..
mamaCyprysia..ja juz jestem w fordonie....
didi
zapomnialam ....moj synus dzisiaj konczy 2 miesiaczki ....o godz.12:41....
hmm..i pomyslec ze dokladnie o tego godzinie co teraz 2 miesiace tamu ..wlasnie mnie golili.. ..i probolwalam urodzic silami natury a juz 15 minut poniej ..jechalam na sale operacyjna..
jejku jakie to wydaje mi sie odlegle
hmm..i pomyslec ze dokladnie o tego godzinie co teraz 2 miesiace tamu ..wlasnie mnie golili.. ..i probolwalam urodzic silami natury a juz 15 minut poniej ..jechalam na sale operacyjna..
jejku jakie to wydaje mi sie odlegle
didi
Moskito.. ...widzialam Gonie...hmm..gdzie ona mnam sie schowala niegrzeczna noooo
reklama
didi
jestesmy jak KGB.....hehe.,..oo..moj przystojniak juz steka mi w lozeczku..i bpombarduje je..hehe..ide zobaczyc co kombinuje..
Podziel się: