reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Cześć mamuśki :)

WANDZIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE, POCIECHY Z DZIECI I MĘŻA OCZYWIŚCIE ;D

Byliśmy dziś z mężem obejrzeć jak wyglądają prace na budowie naszego mieszkanka :) i okazało się że nasze pięterko już stoi :D :D Taka jestem podjarana, że już widac nasze okna i balkon :D :D tylko szkoda, że dopiero za rok się wprowadzamy :p :D
Dziewczyny z tym pisaniem to macie tępo, nienadążam czytać ::)

birtday.gif

Wanda!!..sto lat sto lat i jeszcze dluzej..:)..wszystkiego naj naj ..spelnienia marzen pociechy z dzieciaczkow i meza ..:D..duzo zdrowka i jak najwiecej szczesliwych chwil w zyciu..:0..no i duzo duzo pieniazkow..:D.

a ja w koncu moge troszke odsapnac..:0..moj Al wczoraj nie spal caly dzien tylko tyle spal co byl na spacerku..:)..a tak to nic a nic..no moze nie liczat tych 5 minutowych dzemek..>:D..a tak to dopiero zasnal mi przed 2..>:D...ale chyba musial bolec go brzuszek..ja juz padalam na paszcze ...kregoslup mi wyspadl calkowicie wczoraj i moja mama przyszla wnusia poniuniac i zasnal..obudzila mnie wlasnie przed 2 jak maly wciskal sobie piastki do buzki..:)..no i tak przespal juz cala nic od tego momentu jak dalam mu amku..:)

ok..zmykam dalej sprzatac.,..mam nadzieje ze pozniej nbadrobie to co napisalyscie a strasznie duzo tego jest ..chyba ze juz nie bede nadrabiac tylko bede na boerzaco ..ale zobacze jak bedzie z czasem..:)

mamaCyprysia..ja juz jestem w fordonie..:)..

zapomnialam ..:)..moj synus dzisiaj konczy 2 miesiaczki ..:)..o godz.12:41..:)..

hmm..i pomyslec ze dokladnie o tego godzinie co teraz 2 miesiace tamu ..wlasnie mnie golili..:D :D..i probolwalam urodzic silami natury a juz 15 minut poniej ..jechalam na sale operacyjna..:D

jejku jakie to wydaje mi sie odlegle

ciekawe jak tam Wioluś na nowym mieszkanku, pewnie jeszcze neta nie podpieli ::)
Agnes.kol - ale super uczucie musi być tak patrzeć w swoje przyszłe okno ;D ;D ;D ten roczek szybko zleci ;)

reklama
Do góry