reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

moskito no faktycznie widze ze sie z soba nie dogadujesz ;D dobranoc wszystkim.jutro egzamin na 8 i 10 mam zle przeczucie :( ide spac.trzymajcie kciuki.

reklama
Dzień dobry!!!chyba jestem tu pierwsza, więc życze wszystki miłego dnia i nie wiem czy sie myle???ale zaryzykuje

Wandzia - sto lat, zdrowia, szczęścia, pomyślności,zdrowych grzecznych dzieci, pieniędzy, fajnego mieszkania, dobrego kupca na stare, obrony na 5 i wogóle wogóle

birtday.gif

Jeśli sie myle - udawaj,że masz dziś urodziny,ok???? ;) ;D ;D ;D ;D ;D

mamaCyprysia - daj znać jak poszło,ok???
Paaricia - faktycznie Anglia to lepsza opcja - bliżej, tanie linie i te sprawy ;D ;D ;D

Witajcie dziewczynki :)

Tak, przerazajaca historia... wczoraj jak wracalam do domciu to jechalam 60 poza miastem i nie wiecej a w miescie 40-50 !! szok !! No ale jakos dojechalismy... no ale moja siostra jak jechala z Bydzi do domku, to znowu byla swiadkiem kolejnego wypadku, tak jak dzien wczesniej i to w tym samym miejscu !!! No ale juz bylo pozno i pelno ludzi juz stalo, wiec pojechala dalej.

Moskito - no patrz kochana, nawet nie dalas mi szansy sie pochwalic ;D ;D ;D Tak, mam dzis urodzinki :) Ale fajnie :) Szkoda tylko ze snieg pada, no ale nic - to i tak najladniejszy lutowy dzien - zaraz po 2 lutym, kiedy to Wiki mial urodzinki :p hehehe :) Takze dzieki bardzo za zyczonka - i nic nie musze nawet udawac :) Bo mam je wlasnie dzisiaj :) Stara dupa juz jestem :)

Wanda wszystkiego najlepszego w Twoje kolejne 18ste urodziny ;D Właśnie ściągłam 13odcinek ale z innej stronki i ściągał się 2h dzis go będę oglądać ;D

a my własnie wstalismy mały poszedł spac dopiero ok 22.30 a przez półtorej godziny płakał coś miał z brzuszkiem no ale pote, wstawał co 4h i tak do 9.30 pospalismy. Mały juz zjadł teraz mamusia idzie na śniadanko

No to jednak nie mam sklerozy ;D ;D ;D

Wandzia - ciesze sie,ze dojechaliście bez przeszkód do domu - i strasznie Cie przepraszam,że odebrałam Ci przyjemność pochwalenia sie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) No to świętujcie kochani ;D
aOla - smacznego życzę ;D

Ola - dzieki za zyczonka :) Ja tez juz po 13-tym jestem :) Zajebisty serial... ale sobie teraz nie wyobrazam tego ogladania tylko 1 odcinka na tydzien ;D ;D ;D

Moskito - no co Ty... 23 to moja ulubiona i szczesliwa liczba poprostu :) a koncze 19 latek :p ;D ;D ;D ;D ;D hehehehehe

Wandzia- ano przecież, 19, zapomniałam ;D ;D ;D
Kurcze - a da rade jakoś wysłać te odcinki???bo ja czekam i czekam i doczekac sie nie mogę i mnie po prostu szlag trafia ::)

reklama
turodziny20918sp.jpg

Wandziu

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.

Do góry