reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

nooo:(..ale to tylko 10 dni i pozniej jedziemy nad morze:)..szybko mina te dni..:0..tak cudnie bylo..widzial 1 raz brzusio..:)..bo jak wyjezdzal to nie bylo widac..a teraz ..tulil sie do niego..glaskal..:)..mowil ze to jego brzusio..jego kochane 2 w 1..:)

reklama
czyzbym była pierwsza dzisiaj :)

hej mamuśki....
Wstałam, patrzę przez okno i zamiast pięknej pogody, szaro zimno i ponuro... uświadomiłam sobie że na taką pogodę nie mam co na siebie włozyć... (odwieczny problem kobiet....ciężarnych też  ;D )...wszystkie rzeczy w które się mieszcze są raczej na gorące i słoneczne dni..... ech czas chyba sie wybrać na zakupy w poniedziałek....

Dzisiaj śniło mi się żep oszłam do restauracji i zamówiłam jakieś danie o bardzo egzotycznej nazwie... czekałam na nie pół godziny ponad.... i jak przyszło do płacenia pani podsuneła mi rachuneczek na kwotę 3,5 tys złotych...... na szczęście się obudziłam he he

No to tyle a teraz idę na śniadanko... trzymajcie sie cieplutko :)

Czesc..mamunie i dzidziunie..:)

U nas w bydgoszczy sloneczko i zapowiada sie ze znow bedzie duchota..jak narazie w cieniu jest 24 stopnie..:)..a co dalej...napewno jak zwykle w taka pogode bedzie bolala mnie glowa..:(..ale coz..:)..dzisiaj ide na zakupki:)..wiec humorek poprawi sie ..:)..milej niedzieli laseczki..

własnie wróciłam od rodziców a tu taka cisza
wczoraj jak wsiadałam do autobusu to marzyłam o deszczu i wykrakałam go sobie bo jak wysiadałam to już lało i zmokłam okrutnie :p
dzis też prawie cały czas leje i tylko spać mi sie chce. Zaraz będzie dzwonił mój mężuś ;D

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Hej Mamusie!

Wczoraj po raz pierwszy ktos obcy niesmialo zapytal czy jestem w ciazy!! Ale bylam dumna ;D ;D ;D Bede musiala sie pstryknac niedlugo do galerii brzuszkow, bo w te spodnie w ktorych pstrykalam poprzednie zdjecie juz sie nie mieszcze! ;')) Kupilam takie fajne ciazowe spodnie ze streczu, ale one beda super na bardzo zaawansowana ciaze, jak narazie to je podwijam, zeby nie odstawaly na brzuchu no i mi spadaja. ::) No ale moje poprzednie spodnie, ktore kupilam z okazji ciazy juz ledwo ledwo sie dopinaja. No i jestem w kropce! Te spadaja, a te ciasne. :p Nie chce za duzo ciuchow kupowac bo co ja potem z nimi zrobie no i za ta kase wolalabym jakies ciuszki dla Malenstwa zaliczyc. Ech los kobiet ciezarnych! ;)

Didi ale mialas czaderski weekend! No i sie cholera wzruszylam jak o tym tuleniu sie tatuska do brzusia opowiadalas i o podchodach pierscionkowych ;D Ale to romantyczne!! ;D ;D

czesc dziewczynki..:)

widze ze ruch na forum bardzo maly..:)..ale co sie dziwic jak pogoda dopisuje to napewno mamusie odpoczywaja sobie i dotleniaja dzidzie na dzialeczkach..jeziorkiem..lub jeszcze w innychprzyjemnychmiejcac..:)

Paaricia..koniecznie musisz pstryknac nowa foteczke go galerri brzucholkow..:)..

a ja teraz zmykam na sniadanko..paa

Czesc Mamusie :)
Ale poszalałam wybawilam sie chyba za wszystkie czasy pojedlismy grilowanego mieska poszalelismy w tancu na asfalcie nawet pogoda byla dla nas bardzo łaskawa pozostalo zmeczenie i wspaniale wspomnienia tego bylo mi trzeba odpoczac od krzyku dzieci poczuc sie zadbana i w centrum zainteresowania bylo suppeeerrr.A zwienczeniem wspanialej soboty przyjazd mojej mamy nawet niewyobrazalam sobie jak bardzo tesknilam za nia szkoda ze mile chwile tak szybko mijaja i znow nastal szary dzien hehehe ale coz za rok tez bedzie festyn i znow tyle ze w piatke juz poszalejemy na asfalcie poznamy same znane osobistosci wiec nie takie smutne chyba :)

A u mnie cally weekend byla piekna pogoda. Burza i ulewa ogromna byla w sobote w Waw podobno ale nie wiem na pewno bo bylismy u rodzicow na dzialce gdzie zaczelo lac dopiero pod wieczor jak wracalismy juz do Waw w ktoerj juz wtedy bylo pieknie i cieplo...Tak wiec ominelam brzydka pogode.

Strasznie Wam wspolczuje ze sie tak zle czujecie. Ja na szczescie od kiedy przeszly mi mdlosci czuje sie super.

pozdrowionka i milego tygodnia!

Helou. No wlasnie, widze, ze nie tylko ja mam ciagle dolegliwosci. Jestem troche rozczarowana, bo sadzilam - i tak tez sie mowi - ze w II trymestrze kobieta czuje sie dobrze. A mi ciagle cos dokucza. Bole glowy zwiazane z tymi upalami mam ciagle, no i moje problemy z krzyzem ::) Nie bede juz zanudzac. Cale szczescie samopoczucie mam deczko lepsze, bo juz mi szlo w jakas doline...

reklama
hej, hej, ale miałam przyjemny week, wybyczyłam się w borach tucholskiech całe dwa dni, nazbierałam jagód, usmażyliśmy kiełbachy, małe rzeczy a jak cieszą. No, a przede wszystkim świeże powietrze, nawet pływałam trochę, super poczuć sie tak leciutko. Ale skwar był okrutny, uciekałam w cień ile się dało a i tak plecki zjarane. A teraz niestety, znowu ostry tydzień, ale, jeszcze 3 tyg. i hajda w Bieszczady a potem nad morze. Miłego dnia wszystkim życzę, a dla Didi gratulacje i specjalne buziaki :) trzymaj tak dalej dziewczynko, ściskam.

Do góry