reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

W temat fotelików przyznam, że się jeszcze nie zagłębiałam, ale podobno sporo różnych opinii na ich temat można wyczytać między innymi na forum gazety (gazeta.pl)...

Mam w końcu sprawny komputer ;D, więc będę miała mniejsze zaległości!, ale nie na długo bo za tydzień wyjeżdżam na 2-tygodniowy wakacyjny wypadzik :laugh:

Buziaki dla Kruszynek!

reklama
Ale tu pusto chyba kazda z Was poczula juz wolne narzekacie na duchote i upaly a u mnie ciagle pada juz mam dosc deszczu jak sie zaczelo w czwartek popoludniu tak ciagle nic tylko mokro jestem chyba najszczesliwsza moja mama przyjezdza do mnie po kilku miesiacach no i pierwszy raz zobaczy mnie okraglutka juz sie nie moge doczekac aby wdrapac sie na kolana sobota zleci szybko ide na impreze z mezem coprawda zakladowa ale bedzie super festyn poprowadzi ślazaczek ktory mial swoj program w tvn (babska szkola jazdy ) :) bedzie wesolo boślazacy to chyba najzabawniejsi ludzie no i wreszcie najem sie grilowanego mieska odezwe sie dopiero w niedziele jak przywioze mamcie z katowic ale zapewniam ze za Wami tez bede tesknic :) spijcie slodziutko kochane grubaski papatki i cmokaski :)

wstałam dziś o 7 jakbym szła do pracy :p i oczywiście jestem wyspana ale jeśli naprawde miałabym iść do pracy to pewnie oczy same by mi się zamykały ;)
agamarkam ale masz fajnie ja tez bym pogrilowała ale nie zanosi się na to :( Moja mama tez mnie nie widziała od 3msc i nie zobaczy jeszcze przez 4msc bo przyjeżdza dopiero 20 listopada. Ciekawa jestem czy ona wogóle zobaczy mnie "na żywo" z brzuchem bo jeśli urodze z 2tyg wcześniej to gdy wróci ja juz będę bez brzucha (a przynajmniej bez dzidzi w brzuchu ;D )

Wiecie co mnie najbardziej przeraża? Że nie zjem grzybowej ani pierogów z kapustą i grzybami roboty mojej mamy na wigilie, ale jeśli zdąży wrócić przed porodem to będzie pierwsze moje życzenie ;D (aż mi ślinka poleciała)

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Wiesz ja tez sie nad tym zastanawialam co to bedzie ?? ale zawsze po troszku probuje kazdej potrawy wigilijnej bez obzarstwa oczwywiscie moj syn jak mial niespelna 4 miesiace sam sie najadl w wigilie kapusty z grzybami i co najsmiejszniejsze nic mu nie bylo nawet wzdec wiec staram sie byc optymistyczna ja spalam zaledwie trzy godziny to chyba z przejecia impreza dawno juz nigdzie z mezem nie wychodzilismy a teraz obiecal mi ze nadrobimy do porodu (mam nadzieje )ciezko go gdziekolwiek wyciagnac bardziej przeraza mnie mysl ze juz zaczelam sie cieszyc ze moge swobodnie gdzies wyjsc a tu figa znow siedzenie w domu i jedyna atrakcja to ławeczka pod blokiem ale taki los a on lubi płatac nam figle :)

Ja też dzisiaj jakoś wcześnie wstałam. Nie chciało już mi się spać. I teraz się zastanawiam co ja tu będę dzisiaj sama robić :( . Znowu będzie mi się dzień dłużył. Byłam właśnie z psem i spojrzałam na termometr : u nas już w cieniu jest 27 stopni. Zapowiada się gorący, duszny dzień. Nawet wiaterku nie ma... :p
No nic idę pooglądać chyba Tv albo za sprzątanie się wezmę, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi...

jade na 2dni do taty bo my dwa takie samotne żuczki ;D mama we Włoszech mąż w Holandii :(
dzis będzie chyba upał nic tylko leżakować i grillować 8) szkoda że nie mam gdzie :(
to do jutra udanego weekendu

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Hej Mamuski!

Ale wam fajnie, ze macie cieplo! U nas chlod i jeszcze pracuje caly weekend i jakby bylo malo samochod nam sie wczoraj zepsul a naprawa kosztowala tyle co nowiutki wozeczek + lozeczko... Humor mialam wczoraj paskudny. No i jeszcze przez caly dzien mi sie plakac chcialo przez to co sie stalo w Londynie. Doly totalne. No ale dzis lepiej! Wybralismy sie do kina wieczorkiem i bylo bardzo fajnie - wreszcie jakas atrakcja! ::)
Milego weekendowania Mamusie!! ;D ;D

Czesc Dziewczynki!!!
A u nas. w Poznaniu wlasnie przeszla ooooooooogromna burza. Szkoda tylko, ze nas zastala w samym srodku grilowania na dzialce :(((. KArkowke jednak sie dalo uratowac i byla przepyszna. Teraz powietrze jest rewelacja. Nie mialabym, nic przeciwko temu, zeby nie bylo upalow w tym roku. Takie 20-25 zupelnie by mi wystarczylo.

Tu rzeczywiscie cisza w weekend...
To ja ide odsapnac...
Ksiazka w dlon i lezec....

Jeszcze weekend nie minal, to moge Wam wszystkim zyczyc milego leniuchowania...

Paaricia - nie przepracowuj sie. Weekend jest weekend!!!

CZesc mamunie,..:)

Ja znow w domku sama bez mojego miska..:)..opuscil mnie tym razem na 10 dni i jest pod poznaniem na zlocie mlodziezy czy czyms takim...:)..ale i tak jestem juz bardzo szczesliwa ze jestw domku..jak dowiedzialam sie z tv o tych zamachach w łondynie to doslownie poplakalam sie ze szczescia ze on juz przekroczyl granice Polski..:)..dzisiaj odpoczywalam sobie pol dnia bo strasznie glowka mnie bolala ..taki upal i duchota ze szok....musze sie pochwalic ze moj misiak na przywitanie ze mna kupoil mi przeogramniasty bukiet margaretek..:)..mile mnie zaskoczyl..:)..chociaz mi i tak wystarczylby soczysty buziak..:)..wczoraj pojechalismy w bory tucholskie na dzialeczke ..:).odwiedzic znajomych ..a pozniej do niego do domku..:)..jego rodzice wyemigrowali na dzialeczke i mieslismy puste mieszkanko dla siebie..:)..co za luz..moglismy robic to co lubimy ..:)..czyli swobodnie pobiegac na golaska w taki upal..ale nie biegalismy tylko lezelismy a moj misiak trzymal kalendarz i wybieral imiona..:)..no i wybral a raczej zgodzil sie ze mna ze jak bedzie dziewczynka to Michalinka...a jak chlopczyk to Julian ( Julek) po jego dziadku ..ale droczy sie ze mna ze bedzie Albert..:)no a dzisiaj bylismy na zakupkach przed wyjazdem i odwiedzilismy jubilera..:)..stwierdzil ze idziemy popatrzec jakie sa pierscionki odpowiednie na zarenczynowy..:)..no i pokazalam jaki mi wpadl w oko..:)..no a teraz siedze i ledwo zyje ..dosyc ze bol glowy to jeszcze jakies mdlosci mnie lapia..:(

reklama
Oj Didi!!!
Chyba trudno sobie wymarzyc bardziej romantyczny weekend, co?
Kiedy to bylo.. pierscionek zareczynowy... ::)
Szkoda tylko, ze tak krotko.
Zawsze co dobre szybko sie konczy...

Do góry