reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

widzisz Aussi może to było przejsciowe, a juz chciałam ci doradzic pójscie do obojętnie jakiego lekarza, żebyś sie uspokoiła, bo jednak z brzuszkiem nie ma żartów, jak ja na początku miałam takie kłucia, rozciągania, wzdecia i inne tego typu atrakcje to w te pedy, jeszcze tego samego dnia byłam u prywatnego, bo mój akurat nie mógł mnie przyjąć, uspokoił mnie i od razu poczułam sie lepiej :)

didi - b milutkiego dnia ci życzę :D nic dziwnego że nie mogłas spać, ale już niedługo, całuski kochana

reklama
Hejka !!

Serdeczne dzięki za gratulacje :) !
Już jestem wypoczęta i pełna energii, ale niestety nie mam co robić ! ;D Za tydzień jadę do rodziców i będę już tam pewnie siedziała do przyjazdu mojego misia. Będzie mi tam weselej ! Jeszcze 65 dni ! :mad:
U nas dzisiaj jak zwykle baaardzo gorąco i duszno. Czekam z niecierpliwością na te deszcze z zachodu Polski ! Bo normalnie panuje katastrofa w lasach ! Ciagle się coś pali...
Pozdrowienia !

Aussi przestraszylam sie tymi Twoimi bolami. I podziwialam za spokoj. W sensie ze jeszcze u lekarza nie bylas. Rada na przyszlosc, ktora mi daly moje kolezanki bedace juz mamami: Jak tylko cokolwiek boli i niepokoi - natychmiast na izbe przyjec do szpitala polozniczego. Ja raz tak zrobilam. Bez zmruzenia oka mnie przyjeli przebadali wlacznie z usg (sposob na darmowe usg jaky ktoras miala problemy z wymuszeniem go na ginie...;) ). Wtedy to byla rozrastajaca sie macica wiec nic takiego. Po prostu moja hipochondria....ale teraz to juz bym sie bardzo przejela bo ciaza jest juz dosc duza.

A z tymi bolami to chyba ktos tutaj juz kiedys pisal, a ja tez to wtedy od lekarza slyszalam. Jezeli sa to klucia i bardziej po bokach niz na srodku brzucha - to raczej rozrasajaca sie macica. Jezeli srodek no i nie daj boze skurcze to wtedy dzidzia i juz moze byc bardziej powaznie. ale to oczywiscie wszystko zawsze nalezy sprawdzic.....

Beatko - GRATULACJE! Nic Ci nie mowilam ze to formalnosc itp, bo wiem jaki to stres dla broniacego sie...
pamietam jak przed ta zwykla formalnoscia bylam nieprzytomna ze strachu....Az mi sie smiac chce. Ale to dzisiaj - wtedy bardziej na placz mnie bralo....A to 15 minut i po krzyku. A egzamin z calych studiow to nie tylko na technicznych uczelniach jest. Ja na AE w Pozananiu tez mialam. No i pamietam jakby to bylo wczoraj ze jak sie obrona skonczyla to czulam sie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. az Ci zazdroszcze tego uczucia lekkosci ktore towarzyszy po takiej obronie.

Magi - u mnie w polnocnym pokoju wczoraj bylo nie do zniesienia. dzisiaj nie lepiej...Poszlam wczoraj do kolezanek sie ostudzic pod klima i dzisiaj mnie gardlo boli....:( Nigdy nie chorowalam, a w ciazy to by bylo juz 3 przeziebienie.....ale ze mnie cherlak...

dzisiaj coś z tą pogodą jest nie tak. Muli mnie okropnie i nic mi sie nie chce, głowa mnie boli. mam nadzieję, ze wy czujecie się lepiej. Pozdrawiam :)

Hej - duchota dzis okropna. Glowa mnie znow boli od tego cisnienia i aury :mad:

A ja od dzis mam wspolkolatorke w biurze - dotychczas mialam je tylko dla siebie ;) Bardzo sie lubimy, wiec ok, ale kazda z nas ma swoich klientow, zawsze bylam przyzwyczajona to swobody i ciszy, a tu teraz tekie brzdekanie nad glowa... :laugh: Musze sie teraz przyzwyczaic, meczace to jest...

A Klienci dzis wala drzwiami i oknami. Ze tez im sie tak chce przy piatku ;) To pracuje sobie dalej, buziaki dla Was i Waszych Maluszkow!!!

No to Magi troszkę Ci współczuję. Zawsze jak się jest samemu to człowiek czuje się swobodniej. Ale z drugiej strony masz do kogo się odezwać...i jest Ci weselej !
A jeśli chodzi o pogodę to rzeczywiście się coś dziwnego dzieje, bo o 13 poszłam sobie pooglądać Tv i zasnęłam...obudziłam się o 15 ;D . I tak spałam z głośno włączonym telewizorem ;D , pomimo że rano też sobie snu nie żałowałam...
Teraz chyba idę do sklepu, bo już od 4 dni nie mam pieczywa ::) . Nie chciało mi się wyjść... :-[

hej hej
Ja już się zagnieździłam u rodziców:), narazie bedę sobie mieszkać u nich póki warunki w naszym nowym domku nie bedą takie żeby można było zamieszkać:) wygodna jestem he he :D

Ale dostaję juz bzika bo ocieplają blok u rodziców i o 7 jest już brygada zwarta i gotowa... dzisiaj zaczęli od wiercenia a sa akurat na poziomie okna od mojego pokoju więc miałam pobudkę jakby mi ktoś w głowie robił otwór na studnię głębinową..... no i ciągle zasłonięte żaluzje bo panowie paradują sobie na rudsztowaniu przed moim oknem na II piętrze i zaglądają co się dzieje....zero swobody :mad:

A wczoraj wieczorem jak się juz połozyłam to chyba po raz pierwszy poczułam swoje maleństwo, to było takie coś dziwnego jakby mnie ktoś gęsim piórem od środka po brzuchu gilgał..... pierwszy raz w życiu miałam taki uczucie więc myślę że to własnie mój skarbeczek mamusi daje znaki :)

Pozdrówka :)

Witam wszystkie Mamusie!

Beata GRATULUJE!!!

Mnie ostatnio też trochę brzusio bolał, ale jakoś powyżej pępka, więc chyba nic związanego z Dzidziołkiem... po jednym dniu przeszło, więc może się Maluszek rozpychał...

Dostaję już od Niego nieśmiałe kopniaczki, pojedyncze, raz na czas - żaden z niego rozbójnik  ;D może po urodzeniu też będzie takie spokojne Maleństwo... i nie da mamusi za bardzo w kość, przynajmniej na początku  ;D ;D ;D

reklama
NARESZCIE WEEKEND ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no jeśli moje maleństwo będzie takie jak w brzuchu to chyba wcale nie będę spała :p
zaczynam interesować się fotelikami do samochodu dla maluszka. Słyszałyście o jakims porównaniu firm który jest najlepszy a co za tym idzie najbezpieczniejszy?

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Do góry