reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nathalie dziekuję Ci za odpowiedź. Juz zadzwoniłam do lekarza - podobno jednorazowo moze tak sie zdarzać i jak nie towarzyszy temu gorączka, wymioty lub inne niepokojące objawy to OK> Mozę to przez moją ulubioną zupę gulaszową - ugotowałam duży gar i sama pochłonęłam go w 2 dni. A tam jest dużo zielonej papryki. I kupę przypraw.
Zobaczymy jak będzie dziś.

reklama
cześć mamusie my nocki mamy coraz lepsze mała śpi w łóżeczku już do drugiego karmienia czyli tak gdzieś do 5,30 w swoim łóżeczku walka nie poszła na darmo są efekty a wczoraj wieczorem sama była w małym pokoju i zasneła przy muzyce poważnej  ;D przeważnie tata z nią siedzi wieczorkami w pokoiku ale wczoraj stwierdził że strasznie nie podoba mu się Ewy muzyka ;D  i uciekł  :laugh:  do salonu a on sama sobie tam zasneła już o 20,30  ;D o 22 jak ja się kładłam spać na śpiocha ją wziełam do cyca i przespała do 2,30 a potem o 5,40 i już ze mną spała do bo tata wstał do pracy a ja nie lubie teraz spać sama  ;D
Natalia dobry transparent  ;D :laugh: :laugh: :laugh:

mi wczoraj też pediatra powiedział że kupa ddzieci karmionych piersią może się przytrafić każdego koloru tęczy ;D

Karinka kupka ze sluzikiem to objaw alergii tak samo kupka zielona  lub tez niestrawnosci. na pewno cos zjadlas nie tak przeanalizuj swoja diete - pewnie to ten gulasz.. czesto uczula tez mleko!

Hej laseczki i dzidziolki:)
wróciliśmy z USG, Kubuś był grzeczniutki i nawet nie fikał nóżkami tyłko ładnie trzymał kolanka razem:) Pani nam powiedziała że z tego co widzi to jest wszystko w porządku, już jestem spokojniejsza....z tego co widzę to ta nasza pani ortopeda doszukuje się nie wiadomo czego....no zobaczymy co powie we wtorek jak pójdziemy na wizytę z wynikiem.

Witajcie :)
Ale rzeście natrzaskały stron od wczorajszego wieczora ::) chyba macie bardzo grzeczne dzieci ;)
Nie wiem czy zdołam to nadrobić ale choć w części się postaram :p

Kacperek śpi już od godziny, ale pewnie zaraz sie obudzi, w tym czasie zdążyłam ogarnąć mieszkanie ale na forum znalazłam czas dopiero teraz. Jak Wy dajecie ze wszystkim rade, dziecko, dom, obiad i jeszcze ciągle na forum ???
Ja tylko jak mam wolną chwilke i ogarne mieszkanie to zaraz wpadam tutaj zobaczyć co u Was słychać, tak za Wami tęsknię :laugh:. Zostały mi jeszcze naczynia do umycia ale później pozmywam, bo stęskniłam się za Wami :D i musze zobaczyć co tu się dzieje beze mnie ;D ;D ;D

Witajcie :)
Ale rzeście natrzaskały stron od wczorajszego wieczora  ::) chyba macie bardzo grzeczne dzieci ;)
Nie wiem czy zdołam to nadrobić ale choć w części się postaram  :p

Kacperek śpi już od godziny, ale pewnie zaraz sie obudzi, w tym czasie zdążyłam ogarnąć mieszkanie ale na forum znalazłam czas dopiero teraz. Jak Wy dajecie ze wszystkim rade, dziecko, dom, obiad i jeszcze ciągle na forum ???
Ja tylko jak mam wolną chwilke i ogarne mieszkanie to zaraz wpadam tutaj zobaczyć co u Was słychać, tak za Wami tęsknię  :laugh:. Zostały mi jeszcze naczynia do umycia ale później pozmywam, bo stęskniłam się za Wami  :D i musze zobaczyć co tu się dzieje beze mnie  ;D ;D ;D

reklama
zdanka - gratuluję sukcesów w usypianiu, ja też próbowałam wdrożyć metody z "języka niemowląt" ale ciężko Gabi wychodzi samodzielne zasypianie, po tych próbach jest jeszcze gorzej. Wieczorem uśpić ją to nie lada wyczyn, marudzi, płacze i nawet wszystkie metody zawodzą. Na szczęście nocki przesypia idealnie.
magdamaj - dzięki za info - mleko już ograniczam.

Dziwne - czyżby dopiero po 2 miesiącach pojaiła się jakaś alergia u dziecka? Wcześniej nie bylo żadnych problemów, po trochu wprowadzałam wszystkie produkty i byłook. A teraz mała się pręży co rano a ja teraz tak bardzo uważam co jem. Ta zupa nie była wskazana mimo iż to była wersja mocno light. :-[ Trudno wprowadzimy kolejne ograniczenia

Do góry