reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc Dziewuszki,
Beata - gratulacje!!! Trzymalam kciuk icala noc,ajaksierano obudzilam, totak zdretwialy, ze nie moglam ich odgiac!!! ;) To pewnie jakas impreza sie dzis szykuje, co? W koncu raz w zyciu jest taka okazja!!!

Didi - pewnie juz sie przytulasz, co? ;) ;

A musze teraz wrocic do innego tematu: bardzo bardzo brzuch mnie boli.Mam takie skurcze jak podczas okresu. Czy ktoras z Was tez tak czuje? Poza tym boli jak chodze... JAk spie i nie podkurcze nog... Koszmar.... NAwet jak siedze to mam wrazenie,ze mnie gdzies cos tam kluje caly czas....
Czy to tak powinno byc? Wsumiebrzuszekmamjeszcze malutki, moze to jest to ze rosnie?
O dlugich spacerach z psem moge zapomniec. Nie ujde...
Wizyte u gina mam dopiero 20.07.Probowalam sie dzis umowic jakos wczesniej, ale bez szans..Poza tym boje sie, ze gin m ikaze sie polozyc, a byloby to trudne...

reklama
Beatko..gratulacje..:)...to napewno najbardzie pomogly Tobie te kciuczki trzymane przez malenstwa..:)

aOLA..:)..no odzyskalam go ale tylko na 2 miesiace..:)..pozniej znowy jedzie  do Irlandi i znow nie bedzie co 2 miesiace..:(

Aussi..:)..jeszcze go nieprzytulam ..dopiero co niedawno dotarl do domku..a mieszka na drugim koncu miasta..:)..pospal troszke ..a u mnie bedzie jutro od rana..:)..dzisiaj pozwole nacieszyc mu sie powrotem do domku i piwkiem z kolegami..:)..a moj bedzi etylko jutro..:)..bo w sobote jedzie pod poznan na jakis zlot mlodziezy jako wychowawca czy opiekum..:)

Didi wiem że cięzko jest gdy najbliższy wyjeżdza a jak już jest z tobą to gdzieś po głowie chodzi ci myśl że niedługo znów pojedzie. Dlatego trzeba się cieszyć z każdej wspólnej chwili ;D będzie dobrze przecież mamy swoje fasolki ;D
Uciekam spać bo zaraz zasne na siedząco pa
.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Witam mamusie :)
Ale mialam ciezki dzien ciagly stres nieobylo sie bez lez ale naszczescie moja szwagierka zostala w domu i nic jej i mezowi sie niestalo mieszkaja w londynie ale tak przejelam sie ze brzuch mnie boli do tej pory dzieki bogu jest wszystko ok no i poprawila mi chumor jest w ciazy hurra co prawda styczniowa mamusia ale coz cala i zdrowa a ja spokojniejsza :)

Beatko! Gratulacje ogromne!!! :) :) :) No i do tego jeszcze piąteczka, super! Kolejny dowód na to, że co dwie głowy, to nie jedna...
Didi! Samych prezyjemności jutro, takie powroty, to świetna sprawa, sama to przechodziłam (dobrych kilka lat temu) i wiem jak one cieszą.
Aussi, może na wszelki wypadek skontaktuj się z lekarzen jak masz się zamartwiać, pewnie to wszystko się rozciąga i rośnie, ale dla świętego spokoju może warto.
A ja nie płaczę jakoś szczególnie, dziś się tylko zmartwiłam myślą, że skoro będę miała syna, to pewnie wezmą go do wojska ;) i cały dzień chodziła mi po głowie piosenka "przyjedź mamo na przysięgę", czyżby juz nadopiekuńczość mi się odzwała?
Kolorowych snów, tzrymajcie się, pa, pa!!!!

Oj Aprilka przestan wcale to nie prawda u mnie w rodzinie nikt nie byl w wojsku z braci moj mąż tez nie wiec starszy syn tez nie pojdzie hehe kurcze i mala poprawka najmlodszy brat odsluzyl i wrocil jest szczesliwy ze ma to za soba i mile wspomina chwile w wojsku wiec to nie jest regula ze ma cos byc nie tak
Przepraszam Beatko moje gratulacje powinnas oblac teraz dyplom oczywiscie sokiem :) nasza telepatia poskutkowala teraz tylko odpoczynek zasluzony i wszystkie stresy z glowy powinny odejsc w nie pamiec :)

Hej Dziewczynki!

Beatko - GRATULACJE!!!! Juhuu!!! Nie ma to jak zbiorowe tzrymanie kciukow, no i jakas Twoja zasluga tez musiala w tej 5 byc! ;) he he...

Aussi - Jak tak Cie brzusio mocno boli, to moze dla swietego spokoju idz na pogotowie, skoro gin nie chce Cie wczesniej przyjac. U mnie w ksiazce pisali, ze jak sie macica rozrasta, to moga wystepowac bole takie jak przy okresie, ale to z reguly na samym poczatku ciazy. No ale skoro kazda p;rzechodzi ciaze inaczej u Ciebie moze te bole zamiast na poczatku sa troszke dalej, ale jesli bardzo sie martwisz, to zasuwaj na pogotowie. Bedzie dobrze! ;D Przy moich bolach powiedzieli, ze skoro nie bylo krwawienia to powinno byc ok. Jesli i u Ciebie nie ma krwawienia, to pewnie tez jest ok, bo jak inaczej!! ;D ;D

Co do tej placzliwosci, to bardzo mnie to drazni, ale tez ciegle rycze. Ej tam!

Czesc dziewczynki..:)

Zycze wam milego dzionka..:)..ja juz na nodach od 7..:)..w nocy nie moglam spac krecilam sie i nici ze spania wyszla miedzy 1 a 3 ..lezalam i lezalam..:)..to chba z niecierpliwosci ..albo niemoglam sie doczekac kiedy ta noc minie ..:)..ale coz juz za 1,5 bede z misiakiem..:)..a teraz zmykam konczyc sniadanko..poapapa...milego dnia jeszcze raz

reklama
Helou Kobitki!!

Brzusio przestal bolec, jak tylko troche odpoczelam wieczorem. Zupelnie inaczej sie czuje!!!

Dbajcie o siebie Kochane!!! Czasem trudno jest pamietac caly czas, ze sie ma lokatora, ale trzeba. Dzidzie sa teraz najwazniejsze!!!!

Do góry