ketsa pisze:Aaaaa a na włosy mam swoj patent ale to troche pisania by bylo... jednym słowem bardziej naturalne metody stosuje i dzieki temu z fryzjerem sie czesto nie musze widywac a i wlosy mniej zniszczone sa.... no ale nie bede zanudzac
a to ja sie z checia dowiem czegos blizej... ja tez nie lubie zbyt duzo chemii na glowie ;D
Aussie - jestesmy na etapie szukania kupcow mieszkania - przez dwa dni - poniedzialek i piatek przewinelo sie przez moj dom (tzn mieszkanie) 15 posrednikow i 2 klientow !!! normalnie szok !! posrednicy zapewniaja ze mieszkanie sie sprzeda, bo jest mniej mieszkan niz chetnych - takze narazie czekamy ;D ;D ;D
A Yariska jest boska - moje ulubione kolorki tych autek to bladorozowa, bladozielona i bladoniebieska ;D ;D ;D Jakbym wygrala w totka, to bym sobie wszystkie trzy kupila i jezdzila na zmiane ;D ;D ;D
Chociaz jak juz przy samochodach jestesmy, to musze przyznac ze jak tylko siadlam do Audika to juz nie zmienie tej marki chyba ;D czlowiek to sie jednak przyzwyczaja My myslimy zeby nastepne autko sobie kupic tez Audi oczywiscie, ale kombi - no coz, rodzinka sie powiekszyla, wiec i bagaznik trza zwiekszyc ;D ;D zeby moc swobodnie sobie wyjezdzac No a znajac moje mozliwosci, to musi byc jeszcze bagaznik na dach do tego kombiaka ;D hehehe
Amelka - no tez mnie zastanowilo to My razy dwa