reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A tak dla porownania wrzucam tutaj dwie foteczki - Wiktorka i Paulinki z kapieli - czyz nie sa podobni do siebie ???

Wiktorekkapie.jpg

kompanywiki.jpg

reklama
HEHE no troche podobni ale to chyba nie najswiezsze zdjecie bo jeszcze z pempuszkiem a na tych ostatnich zdjatkach bardziej widac podobienstwo ale trzymam sie pierwszej mojej wersji Wiki-Wańdzia, Paulinka-Paweł ;)

no staralam sie wybrac jakies takie w podobnej sytuacji :) No fakt - zdjecia nie najswiezsze - ale za to pewnie podobnie wtedy wazyli jak Paulinka miala 5 dni a Wiki 2 miesiace ;D ;D ;D hehehehe

Wandziu są bardzo podobni :) tylko Wiktorek chyba miał znacznie mniej włosków  :laugh:, ale w końcu Paulinka to dziewczynka i musi mieć więcej :)
U nas mówią różnie, niektórzy że Kacperek jest do mnie podobny inni, że do Pawła. Nieraz ktoś zobaczy Małego i mówi, że jest do taty podobny, ale napewno ma moje uszka (całe szczęście ;) ) takie zgrabne i moją brodę, a po tatusiu to napewno ma ptaszka ;). Z wiekiem będzie sie i tak zmieniał.

Dobra ide spać, Kacperka jak położyłam do łożeczka to sie rozbudził, ale chyba wreszcie zasnął na dobre.
Dobranoc Mamusie, przespanej nocki zyczę.

Paula25 - a no bo to wlasnie roznie bywa z tym podobienstwem i rozni ludzie roznie widza :) A Wiktorek faktycznie byl zupelnie lysy ;D ;D no a Paulinka iloscia wloskow tez nie grzeszy ;D ;D ;D

tez zmykam do lozeczka - dobranoc :)

Ja pitole Wańdzia teraz dopiero zajazyłam!!!prysznic chyba mi umysł odświeżył ;D
Ja cały czas myślałam ze na obu zdjeciach jest Paulinka----------- sa zajebiscie podobni jak blizniaki!!!

Niemożliwe jesteście! I Wy macie małe dzieci? Znowu 4 strony postów do czytania! :laugh:

Przyłączam się do grona weekendowych żon. Mój Tomek też nie ma cierpliwości i jak tylko Ingusia zapłacze to ja już mam lecieć z cyckiem. A jak tylko płacze, bo akurat ma gorszy humoreto Tomek zaraz analizuje co jej jest "Natalia, a może ona ma kolkę? Co dzisiaj jadłaś?" "a może jest głodna?" "a może jej się chce spać?" itp itd ponosi ją na rękach 1 minutę i mówi "Natalia, ona nie może się uspokoić". Nie zna jej zachowań i ciągle muszę mu tłumaczyć co Mała w danej chwili chce. Poza tym nie chce jej kąpać bo uważa, że ja to zrobię lepiej. To samo z obcinaniem pazurków. Na szczęście wychodzi z nią na spacerki i ją przewija.

reklama
Witam wszystkiem mamusie z przepięknymi dzieciaczkami!!! Wczoraj moja cierpliwość została wystawiona na ogromną próbe :mad: Troche śnieg popadał i internet od razu zaczął świrować - nie mogłam przeczytać co pisałyście - bo zanim sie cokolwiek otworzyło z Grudnia - pisało mi ze dokument nie zawiera danych ????? potem mogłam juz tylko czytać ostatnioą strone,a jak chciałam wysłać odpowiedz to już całkiem zawisł!!! Teraz pisze i nawet nie wiem czy to sie wyśle ::) ::) ::)
Faktycznie Nathalie jest co czytać :D
A czy jest jakieś grono mam które mają męża przy sobie???bo widze ze prawie wszystkie musicie sie rozstawać z połówkami, bidulki!!!Mój wraca podobnie jak mąz Pauli, więc uczestniczy i ma pieron podejście do dzieci odpowiednie - odziedziczył to po swoim ojcu ;D ;D
Ketsa aleś pikna kobitka ;) pasujesz do nas jak ulał, hehehe, my wszystkie jestesmy tu wyjątkowo urodziwe ;) ;) ;)
Wandzia - mi też sie wydaje że Paulinka do Pawła bardzo podobna,ale jak przysłałaś to zdjęcie małego Wikiego - masakra - bliźniaki ;D ;D ;D
Didi - my Cię utulim, pocieszym, rozweselim!!! A pomyśl ze chłop Twój wraca za miesiąc i osiem tygodni - zawsze to lepiej brzmi ;) ;) ;)
Neonku - witaj, dobrze Ci z oczu patrzy,wiesz??? Szalej na forum, szalej
Paaricia - tęskno tu za Tobą czarodziejko
Nathalie - powodzenia w szukaniu mieszkania, ale czemu Olsztyn, w Bydgoszczy słyszałam jest fajne mieszkanie do sprzedania - właścicielka z dwójką dzieci przeprowadza sie do Poznania i szuka kupca ;D ;D ;D
Martula - ale mi sie ta Twoja Nadia podoba ::) ::)

No to wysyłam - aż mi serce bije, może nie zawiśnie???w razie czego teks skopiowany - więc i tak bidulki będziecie musiały przebrnąć przez ten teks - chociaż jesli to czytacie - to znaczy ze już przebrnęłyście ::) ::) - gratulacje ;D ;D ;D

Do góry