reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

my juz mowimy dobranoc.Cypryś i tata juz spia(tata zasnal przy usypianiu malego)i ja tez juz lece.foteczki powklejane.mozna juz podziwiac ;)
chyba musze jakos jutro zaleglosci nadrobic bo caly czas gdzies z tylu i pisze posty wcale nie na temat(za co przepraszam)dobranoc dla mamusiek i kruszynek.  do jutra

reklama
Joeey no dzieki królowo za takie słowa hehehe miło to zawsze usłyszeć jak sie tego na codzien nie ma........
No ale ja tu widze ze nie tylko grudniowe dzieciaczki ale i mamusie sa ...powyzej sredniej krajowej  ;D hihi po kims w koncu te maluszki wszystkie takie urokliwe (chociaz nie wszystkie mamusie sie pokazują a powiem wam ze lubie ogladac zdjecia i wynajdywac podobienstwo do rodzicow) Tak ze zachecam - pokazcie sie mamusie i tatusie :)

MamaCyprysia  nonono chłop jak dąb siekawe jak by wypadł w konfrontacji z Misiom Ziemzi....

My z Kacperkim własnie czytamy sobie forum :) Mały brzdąc nie chce spac już od 20 jak go wykąpalismy  ::), a od tego czsu juz 2 razy jadł  ::). Duzy nasz chłopiec za to juz dawno spi :), ale niech sie chłopak wyspi, bo musi wstac o 5:30 do pracy  :p. Naszykowałam Małemu butle z mlekiem sztucznym, bo myslałam, ze sie nie najadł z cyców i dlatego nie  chce spac, no ale nie chciał, nie wypił ani kropelki  ::). Ale zaczyna ziewać wiec jest nadzieja :)

Ketsa - no ja ostatnie fotki jakie wstawilam to i ze mna i z Pawlem - czekam wiec na podobienstwa ??? Co zes wynalazla - bo co osoba to inna gatka ;D

No powiem ci ze mi sie wydaje ze Paulinka to do Pawła podobna , a za to Wiki do Ciebie ......może na zywca inaczej ... ale na zdjeciach zdecydowanie tak...;)

fakt - ze zdjec ciezko czasem cos wywnioskowac :) Ano Wiki to taki chudzielec za mna - tzn ja zawsze bylam taka chuda (teraz juz nie :( ale spoko spoko - jeszcze bede ) natomiast mnie sie wydaje ze Paulinka robi sie z dnia na dzien bardziej podobna do Wiktorka :) A Wiktor jak byl maluski to byl czysty Pawel - mowie Ci !!!! Nikt nie mowil inaczej - kazdy jak ich widzial to mowil ze duzy i maly Pawelek ida ;D ;D ;D teraz sie chyba wymieszal :)

ketsa Cyprianek jest chetny na randke z kazda i z misia ziemziowa i wandziowa paulinka i lenka,ingusia,olusia i wszystkimi innymi.z kazda da rade!!taki z niego lowelas

No nareszcie zasnął mi na ręku, położyłam go do łóżeczka, ciekawe jak długo pośpi :)

Co do facetów to ja na szczęście mam swojego przy sobie, chociaż tez późno wraca z pracy, bo o 18:30 ale zawsze troche pouczestniczy w życiu Kacperka i moim :). Jednak tez jest niecierpliwy i strasznie szybko sie denerwuje, potrafi głośno mówić do Małego a nawet jak sie zdenerwuje kiedy Mały płacze potrafi na niego krzyknąć co mnie strasznie wpienia  ::) :( Ja zawsze zwracam mu na to uwagę, bo przecież dziecko i tak nie zrozumie, więc po co te nerwy, a jak płacze to znaczy że cos mu dolega. Ach te chłopy.... ::) ::) ::) Kacperek chyba tą niecierpliwość i złość odzidziczył niestety po tatusiu, bo strasznie niecierpliwy jest do jedzenia, jak jest głodny to już natychmiast musi mieć cyca!  ::) ::) Co ja sie mam z tymi chłopami!  ::) ;)

Dziewczynki chyba mnie bierze jakieś przeziębienie :( zaczyna boleć mnie gardło i kręcić mnie w nosie :( Zaraziłam się chyba od Pawła bo on niedawno mial katar i boje sie teraz żeby Kacper nie zachorował, bo przecież cały czas ma ze mną styczność. Poradźcie mi czym moge sie podkurować i jakie moge wziąć leki karmiąc piersią ???

No tak do trzech miesiecy to sie chyba klaruje wszystko, a i tak kazdy pewnie co innego widzi, no i jak ktos nie ma was na codzien to tez inne spostrzezenia bedzie miał
Ja na przyklad od poczatku ni cholery zadnego podobienstwa U Maksa nie widziałam ale teraz juz sie to troche zmienia właśnie

Powiem jutro Astkowi zeby sie ogolił to dam go do porównania  ;D

reklama
MamaCyprysia no widac ze mozliwosci to on ma.... ;D, no a mama tez niezła...jak juz mu kobitki do łóżka podrzuca... ;D

Paula kurcze to nawet nie wiem co ci poradzic ale kuruj sie chociaz mleko z miodem albi troche czosnku ...moze to nie zaszkodzi,
A do męża zycze cierpilosci bo to jednak chyba jest dosc normalne faceci po prostu nie maja wyczucia do dzieciaczkow i musza sie tego nauczyc, tego i cierpliwosci przede wszystkim. Ja własnie niedawno Astkowi wytknęłam ze nie ma takowej i ze do mnie to moze nie miec ale przynajmniej Do Maksa to moze by sprobował.... facet jak to facet zatnie sie w takim momencie ale przemysli i moze cos dotrze za którymś razem.
Zresztą tak sie mowi ze dziecko uczy cierpliwosci...tylko ciekawe jak dlugo ta nauka ma trwac

Do góry