reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Aussi, a wlasnie bylam ciekawa jak tam koncert i machanie wyszlo ;) Tak cos mialam podejrzenie, ze nie zostalam zrozumiania z tym machaniem, hihi ;D Dzis szukalam zdjec, myslalam ze pokaza, jak to wyszlo, ale nie widze. Fakt, ze w tym natloku zajec weszlam raptem na onet ;D Takie oto obfite poszukiwania. Jak mowisz ze wrazenie super, to wierze na slowo :)
Podziwiam, ze z brzucholkiem zdecydowalas sie na ten koncert, ja bym sie co nieco bala, a maz mi kategorycznie zapowiedzial, ze z brzuchem sobie moge wybic z glowy ;)
Jesli chodzi o alkohol, to ja wzielam lyka piwa raz od meza, 2 dni temu, bo jakies nowe pil i ciekawa bylam smaku. Ten cerber mi wszystkiego zabrania ;D Zartuje, i tak sama trzymam sie z daleka od alkoholu, nie chce truc dzidziolka chucherka maluskiego :-*

reklama
MAgi- siedzielismy na trybunach i o tloku nie bylo mowy. Pelna kulturka. Troche mnie martwil ten halas...
Ale czy dzidzia juz slyszy normalnie w 17 tygodniu?

Aussi, spokojnie. W tym programie o rozwoju plodu, ktory byl na NG mowili, ze do dzidzi docieraja bardzo znieksztalcone dzwieki - a tam juz byla mowa o 26 tygodniu, jak wlaczylam. Dzidzia nie rozroznia dzwiekow, i tylko mame slyszy inaczej, bo od wewnatrz. Mysle ze ma porzadna ochrone w postaci tluszczyka, skorki i wod plodowych, na pewno jej decybele nie zaszkodzily. Nie martw sie ;) Na pewno slyszala tylko jakis stlumiony szum, pewnie jej sie podobalo ;)

Beatka!
Trzymamy za Ciebie kciuki - ja i mój mały facecik! będzie dobrze, obrona to taka formalność, zobaczysz będzie całkiem miło.

Hej Dziewczynki!

Sni mi sie dzis pokoj w ktorym lezalam po porodzie. Byla tam jeszcze jakas babka. W sumie nie wiem czy to bylo po czy przed, bo bylysmy tam w jakims oczekiwaniu. Tuz wczesniej snily mi sie rozne wozki! Ech... Ale mam ostatnio monotematyczne sny! ::)

Beatko - trzymamy kciuki mocno!! Tak jak Aussi mowi - obrona to juz pikus po napisaniu pracy! ;D

Aussie - ciesze sie ogromnie, ze sie tak fajnie bawilas!! O Dzidzie sie nie martw. Moja praca wymaga m.in. chodzenia na koncerty i to glownie metalowe mi sie trafiaja (niech nasiaka skorupka!) i Dzidzia jest ok, ostatnio sie troche wiercil/a ale generalnie to ok. Tak jak Magi powiedziala - do Maluszka dochodza bardzo splaszczone dzwieki i cos mi sie majaczy, ze tylko niskie, albo wysokie - musze Meza zapytac, On pamieta takie dziwne rzeczy! Dosc ze spoko!! ;")) Grunt, ze Cie nikt nie zmiazdzyl! ;D

Magi - zdjecia z U2 widzialam na portalu Wyborczej www.gazeta.pl, ale dosc cienkie. Chyba jakiegos amatora wyslali, a szkoda!

czesc mamuski..:)

Aussi..:)..super ze swietnie sie bawilas..:)..maluszkowi tez napewno sie podobalo..a jak slyszal i zrozumial cos ze tego spiewania to napewno nie bedzie mial tego tobie za zle..:)..niech maluszek poznaje sie na tym co dobre juz od malenkosci..:)

a my juz dzidziolkiem po sniadanku..:)..a wczorar na kolacyjke a raczj na deser zjedlismy 3 wielkie marchewy i dzidziuchowi chyba bardzo smakowaly b pozniej pukal chyba po wiecej..ale ja juz nie mialam gdzie miescic..:)

a dzisiaj bede siedziala i wyczekiwala znaku od tatuska..bo juz za kilka minutek bedzie londowal w Berlinie..:)...boze jak sie ciesze az mi teraz leki leca..:)..juz popoludniu bedzie w domku,...:)...niemoge sie doczekac jak sie do niego przytule..:)..

Didi kochana jeszcze chwilka i bedziecie razem!! Ale to wzruszajace!! Uwielbiam powitania!! :D Pozdrow Mezusia od nas wszystkich!!

reklama
Do góry