reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Olu jak to zlozylas juz o becikowe ??? przeciez ustawa wchodzi w zycie 9 lutego i dopiero od tej daty mozna skladac wnioski - tak mi powiedziano w mopsie i tak tez czytalam wiec o co chodzi ??? mozna juz ??? i jakie dokumenty twoj maz skadal tylko akt urodzenia i ksero dowodu czy wypelnialiscie jakis wniosek ???

reklama
Moskito - trzymaj się maleńka i duuużo pij i duuuużo karm!

Steffi - bujaczek pierwsza klasa!!

A ja się powoli zbieram na szczepionko i spacerek, potem mamy gości - ciekawe czy Kotlecik ich wykrzyczy z domku po tym szczepieniu, czy nie? - więc pewnie dopiero póóóźźźnym wieczorkiem będę miała chwilkę na kompa....

Właśnie aOla - napisz wszystko dokładnie co i jak, czy to podanie to jakiś druk jest, czy samemu się pisze? A jeśli druk, to czy coś dziwnego potrzeba do wypełnienia? np. coś czego napewno ie wezmę :laugh:, a jak sama pisałaś, to jak to ma wyglądać?

Miłego dzionka i trzymajcie kciuki, żeby waga się pod Misią nie zarwała!!  :laugh:

Czesc dziewczynki :)

Ja najpierw chcialam sie pochwalic ze mam juz 4-letniego synka :) Wchodzilam tu juz o 10:30 - ale nie moglam wejsc bo cos sie chrzanilo chyba z forum - i wtedy moglabym spokojnie napisac, ze dokladnie 4 lata temu Wiktorek sie urodzil :) No ale teraz moge napisac, ze dokladnie 4 lata temu o tej godzinie bylam juz najszczesliwsza mamusia na swiecie z synkiem przy sobie, kompletnie wykonczona i calkowicie zachwycona ;D ;D ;D

Ola - jest 12 odcinkow LOST. wczoraj w usa nie lecial 13 odcinek, tylko jakis stary z 1 serii, a to dlatego ze mial podobno kluczowe znaczenie w nastepnych odcinkach i dlatego go przypominali - takze bedziesz miala wszystkie jak dotad nowe odcinki. 13-ty leci jednak za tydzien w srode, takze za tydzien w czwartek go sciagam - bo juz jestem po obejrzeniu tych 12-tu !!!! Normalnie jak obejrzysz to mozemy se na gg pogadac na ten temat - no szok poprostu co tam sie dzieje !!! Ale nic nie powiem, zebys sobie spokojnie obejrzala !!!! Ale normalnie rewelacja !!!!
A wlasnie z jakiegos brukowego pisemka tesciowej dowiedzialam sie ze Kate i Charlie w rzeczywistosci sa para !! Tez szok - bo ona sliczna a on - zupelnie nie moj typ. A Tobie ktory sie bohater podoba najbardziej ??? Ja nie moge sie zdecydowac miedzy Sawyer'em Jackiem a Saidem ;D A najbardziej lubie chyba Locka ;D

Dobra, koncze juz te wywody na temat Zagubionych - podaje Ci jeszcze raz linka do stronki z ktorej sciagam odcinki - http://www.osloskop.net/r/16540.html
i linka do stronki z ktorej sciagam napisy - http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27

Pozdroweczka - ja zmykam, bo dzis caly dzien spedzam z Wiktorkiem - w koncu ma urodziny i to jego dzien :) Pawel wzial wolne i dzis do nas wraca wieczorkiem, wiec tez jeszcze zdazy zlozyc mu zyczonka i postrzelac z petard z tej okazji :) Buziaczki :)

ja wróci mój mężuś o napisze wam jakie dokumenty trzeba składać bo ja zupełnie nie wiem :p ;D

Wanda zdecydowanie Sawyer ;D Jack to zupałnie nie mój typ Gdzies czytałam ze jest ich albo 24 albo 29 tujest fajne forum zagubionych http://www.thelost.xt.pl/ i tu jest własnie opis ze jest ich 24

mały chce JEŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA DUZO ZDRÓWKA MNÓSTWA ZABAWEK I USMIECHÓW NA TWARZY SUPER LASKI W STYLU DODY I POCIECHY Z SIOSTRY I RODZICÓW

Jesli kochany Wiktorku o czyms zapomnialam to dopisz do listy bo zycze Ci wszystkiego co sobie tylko zamarzysz  ;)

ciocia joeey

Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata
Dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni.
Duzo wzlotow i szalenstw,
Dobrych madrych i oddanych przyjaciol,
Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi.
Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci
I jeszcze jedno : abys milosc czerpal z nieskonczonego zrodla

Wiktorku w teoim wielkim dniu zycze Tobie jeszce spelnienia marzen..:)..cioteczka Danka z Albercikiem

oo tak wszystkiego najlepsiejszego dla Wikiego wymarzonych zabawek i spelnienia marzen no i zeby nie musial wiecej paskudnych antybiotykow zjadać... no i w zalaczniku przydalo by sie happy birday a'la Merlin Monroe w wykonaniu Dody oczywiscie ;) to od ciotki klotki - ketsy i mlodszego kumpla -Maksikaq

WIKTORKU CIOTKA STEFFI TEŻ CI ŻYCZY WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I JESZCZE UPRAGNIONEGO PSIAKA

reklama
Wiktorku - Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry