reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Olu jak to zlozylas juz o becikowe ??? przeciez ustawa wchodzi w zycie 9 lutego i dopiero od tej daty mozna skladac wnioski - tak mi powiedziano w mopsie i tak tez czytalam wiec o co chodzi ??? mozna juz ??? i jakie dokumenty twoj maz skadal tylko akt urodzenia i ksero dowodu czy wypelnialiscie jakis wniosek ???

reklama
Moskito - trzymaj się maleńka i duuużo pij i duuuużo karm!

Steffi - bujaczek pierwsza klasa!!

A ja się powoli zbieram na szczepionko i spacerek, potem mamy gości - ciekawe czy Kotlecik ich wykrzyczy z domku po tym szczepieniu, czy nie? - więc pewnie dopiero póóóźźźnym wieczorkiem będę miała chwilkę na kompa....

Właśnie aOla - napisz wszystko dokładnie co i jak, czy to podanie to jakiś druk jest, czy samemu się pisze? A jeśli druk, to czy coś dziwnego potrzeba do wypełnienia? np. coś czego napewno ie wezmę :laugh:, a jak sama pisałaś, to jak to ma wyglądać?

Miłego dzionka i trzymajcie kciuki, żeby waga się pod Misią nie zarwała!!  :laugh:

Czesc dziewczynki :)

Ja najpierw chcialam sie pochwalic ze mam juz 4-letniego synka :) Wchodzilam tu juz o 10:30 - ale nie moglam wejsc bo cos sie chrzanilo chyba z forum - i wtedy moglabym spokojnie napisac, ze dokladnie 4 lata temu Wiktorek sie urodzil :) No ale teraz moge napisac, ze dokladnie 4 lata temu o tej godzinie bylam juz najszczesliwsza mamusia na swiecie z synkiem przy sobie, kompletnie wykonczona i calkowicie zachwycona ;D ;D ;D

Ola - jest 12 odcinkow LOST. wczoraj w usa nie lecial 13 odcinek, tylko jakis stary z 1 serii, a to dlatego ze mial podobno kluczowe znaczenie w nastepnych odcinkach i dlatego go przypominali - takze bedziesz miala wszystkie jak dotad nowe odcinki. 13-ty leci jednak za tydzien w srode, takze za tydzien w czwartek go sciagam - bo juz jestem po obejrzeniu tych 12-tu !!!! Normalnie jak obejrzysz to mozemy se na gg pogadac na ten temat - no szok poprostu co tam sie dzieje !!! Ale nic nie powiem, zebys sobie spokojnie obejrzala !!!! Ale normalnie rewelacja !!!!
A wlasnie z jakiegos brukowego pisemka tesciowej dowiedzialam sie ze Kate i Charlie w rzeczywistosci sa para !! Tez szok - bo ona sliczna a on - zupelnie nie moj typ. A Tobie ktory sie bohater podoba najbardziej ??? Ja nie moge sie zdecydowac miedzy Sawyer'em Jackiem a Saidem ;D A najbardziej lubie chyba Locka ;D

Dobra, koncze juz te wywody na temat Zagubionych - podaje Ci jeszcze raz linka do stronki z ktorej sciagam odcinki - http://www.osloskop.net/r/16540.html
i linka do stronki z ktorej sciagam napisy - http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27

Pozdroweczka - ja zmykam, bo dzis caly dzien spedzam z Wiktorkiem - w koncu ma urodziny i to jego dzien :) Pawel wzial wolne i dzis do nas wraca wieczorkiem, wiec tez jeszcze zdazy zlozyc mu zyczonka i postrzelac z petard z tej okazji :) Buziaczki :)

ja wróci mój mężuś o napisze wam jakie dokumenty trzeba składać bo ja zupełnie nie wiem :p ;D

Wanda zdecydowanie Sawyer ;D Jack to zupałnie nie mój typ Gdzies czytałam ze jest ich albo 24 albo 29 tujest fajne forum zagubionych http://www.thelost.xt.pl/ i tu jest własnie opis ze jest ich 24

mały chce JEŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA DUZO ZDRÓWKA MNÓSTWA ZABAWEK I USMIECHÓW NA TWARZY SUPER LASKI W STYLU DODY I POCIECHY Z SIOSTRY I RODZICÓW

Jesli kochany Wiktorku o czyms zapomnialam to dopisz do listy bo zycze Ci wszystkiego co sobie tylko zamarzysz  ;)

ciocia joeey

Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata
Dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni.
Duzo wzlotow i szalenstw,
Dobrych madrych i oddanych przyjaciol,
Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi.
Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci
I jeszcze jedno : abys milosc czerpal z nieskonczonego zrodla

Wiktorku w teoim wielkim dniu zycze Tobie jeszce spelnienia marzen..:)..cioteczka Danka z Albercikiem

oo tak wszystkiego najlepsiejszego dla Wikiego wymarzonych zabawek i spelnienia marzen no i zeby nie musial wiecej paskudnych antybiotykow zjadać... no i w zalaczniku przydalo by sie happy birday a'la Merlin Monroe w wykonaniu Dody oczywiscie ;) to od ciotki klotki - ketsy i mlodszego kumpla -Maksikaq

WIKTORKU CIOTKA STEFFI TEŻ CI ŻYCZY WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I JESZCZE UPRAGNIONEGO PSIAKA

reklama
Wiktorku - Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry