reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Amelka no to w fajnym miejscu mieszkasz ladna okolica... ja zupelnie z drugiej strony krakowa od wschodniej strony-trasa na sandomierz

Didi no wlasnie ktory zamowilas ja ten niebieski z 1 zdjecia no ciekawe co to przyjdzie co prawda jest z wibracjami ale za taka kase to roznie moze z tym byc no zobaczymy

reklama
Stefi narobiłaś mi strasznej ochoty na ten bujaczek już nawet namówiłam Pawła żebyśmy taki kupili Ewie za kaske z becikowego ;D tylko jestem ciekawa czym on jest zasilany ???

Amelka my mamy taki sam wózek :) faktycznie jest ciężki, ale ja akurat go nie noszę, bo mieszkamy na parterze, a na zimę jest wspaniały!!!

Amelka to ten lezaczek
83994958

ale ja wybralam taki kolorek tego lezaczka..:)
83994958_1

czesc dziewczyny.tyle mnie czasu tu nie bylo ze teraz nie zdaze nadrobic wszystkiego.
caly czas uzeralam sie z kolkami malego i latalam po lekarzach.dopiero od wczoraj jest ok/

DUZO ZDROWKA DLA  WIKTORKA!!

Cześć dziewczynki :)
Byłam dziś u gina, wszystko ok, mozna się przytulać ;D tylko mi jakoś się niechce..zobaczymy ;D :p
My leżaczek mamy pożyczony od kumpeli..i dobrze bo trochę on kosztuje ;) a tak poużywam i oddam ;D
Steffi rewelacja ta bujanka ;D
Jestem stanowczo za Sawyerem ;D ;D ale  Jack też niczego sobie ;D
moja tez jak jest głodna to smoka prawie z kółkiem połknie ;D ;D a jak najedzona to zasypia i go wypluwa ;)

WIKI WANDZIOWY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D :D

didi Cypryś z rana ma troszke babolkow w nosku i wczoraj kaszlal troszke ale na spacerki z nim chodze bo dostalam odgorne pozwolenie:)

amelka my chyba sie nie znamy...ostatnio do tylu jestem.
musze znalezc chwilke i nadrobic wszystko.

nie zycze nikomu takich kolek jakie ostatnio goscily w brzuszku mojego misiaczka,strasznie sie biedny nacierpial!!

reklama
Do góry