reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda dzidzia jak jest glodna to jak pisze Amelka - rzuca sie na smoczek i mlaszczze strasznie, moze i nawet wypluc i plakac. Najedzona zazwyczaj przysypia i jej z buzi wyatuje. Jak Lena jest glodna to tak jakos inaczej, lapczywie lapie tego smoka. Poznasz....

Ziemzia - fajnie ze Misienka taka malenka sie urodzila a tak ladnie przybiera! Nasz kochany Kotlecik forumowy....

Natalia piankowe lepsze bo lzejsze a te Emmaljungowe sa tak samo "miekkie" w prowadzeniu jak dmuchane. No i aspekt o ktorym nie pomyslalam wczesniej - lapanie gumy....masakra na spacerze zlapac gume! Nam to nie grozi!!! :) Ale Twojego koloru nie znalazlam w katalogu juz go nie ma. Musze na www poszukac.

reklama
Natalia a w ogole na tych zdjeciach to Ingusia jest troche do Lenki naszej podobna. Nie pislam tego wczesniej bo myslalam ze mi sie wydaje, ale Tomkowi przed chwila Naszego Forumowego Kotlecika pokazywalam i Tomek jak zobaczyl zdjecie to mowi "O ja ale pulpecik, a obok nasza Lenusia!" ;)

hellooo
w koncu chwilka czasu zeby cos w koncu odpisac bo glupio tak tylko czytac....

Ziemzia Misia jest po postu boska rozwala na łopatki...:)
no i zeczywiscie jak pisala Wandzia superowo macie z Nataliom ze mozecie sie spotykac..... tez bym tak chciala no i wyobrazcie sobie jak by to bylo fajnie nie tylko taka slodka dwojeczka bobasow na raz tylko wszystkie nasze dzieciorki na kupie....:) ::)

Pamciaw wysledzilam cie na allegro fajny ten wozeczek chicco sprzedajesz ...szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, ale z drugiej strony chyba juz na spacerowke sie nastawie....
ale dluga Lenka jest koszykarka chyba z niej wyrosnie...

..wiecej rzeczy nie pamietam i nie napisze z tej mojej sklerozy nie ma jak na bierzaco byc...

ketsa - no to ja proponuje spotkanie w Lodzi - jest w miare w centrum kraju i nikogo z Lodzi nie mamy ;D ;D ;D
To co, zlot grudniowych dzidziusio ??? hehehe :)

Lece spac, bo wlasnie jestem po 12 odcinku LOST !!!! wow :)

wandzia was bydgoszczanek chyba najwiecej wiec nic nie stoi na przeszkodzie jesli chodzi o spotkanie, chyba ze chodzi Ci o spotkanie akurat z nami. ;D

Smoczka Ingusia coś ostatnio nie chce, a to baaardzo źle bo ze smoczkiem w buźce zazwyczaj zasypia w łóżeczku czyli brak smoczka = zasypianie na rączkach. :-[ Muszę ją mocno przekonywać, żeby łaskawie zassała smoczusia.

Amelka wg mnie nie jest zbyt ważne jaki leżaczek się kupi. Ważne, żeby miał usztywnione oparcie pod plecki i funkcję leżącą, tylko tyle. Acha, jeszcze dobrze by było jakby dało się je kołysać (naszego się nie daje i brakuje mi tego bardzo). Sprawdź leżaczki Adbor, są na allegro chyba po 70 zł, to chyba najtaniej, a wydają się solidne, zobacz tylko czy mają usztywnione plecki i funkcję kołyski.

Czesć dzieciaczki,
mamusiom też cześć
wpadłam tylko zyczyć wam miłego dnia- ja spadam do łózka - jakieś cholerstwo mnie dopadło - mam gorączke, gardło boli, a głowe chętnie komuś oddam :( :( strasznie sie czuje!!!naprawde to zabrzmi śmiesznie ale jestem zanipokojona moim chłopczykiem - usnął o 20 i musiałam go budzić po 4 bo by mi pękły biusty, potem znowu usnął i tak śpi ::) ::) ::) zamiast sie cieszyć to ja sie zastanawiam co jest - moje rodzeństwo młodsze jak tak zaczynało spać - to był objaw nadchodzącej choroby!!!mam nadzieje ze Karol po prostu był strasznie zmęczony tym 2 miesięcznym byle jakim spaniem - dobra uciekam - jeszcze raz miłęgo dnia
papapapa

Nathalie dzieki właśnie o to mi chodziło, teraz już wiem czy mam się kierować przy kupnie leżaczka.

reklama
na my juz po sniadanku ja po jednym a mały po kolejnym ;D

my leżaczek dostalismy w spadku po innym dzidziolu ale jest niezbyt a ten z allegro od Didi wydaje sie fajny no i cena super ;)

co do spania w dzien w łóżeczku przez mojego smyka to bywa różnie :p ale na szczęście nie śpi już na rękach tylko albo na łóżku albo w leżaczku (tak jak teraz) no wczoraj spał całe 10 min w łóżeczku gdy odkurzałam w momencie wyłączenia odkurzacza obudził się a że miałam dużo prasowania odkurzacz chodził a ja prasowałam ::)

muszę trochę ogarnąć domek :p

Do góry