reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda dzidzia jak jest glodna to jak pisze Amelka - rzuca sie na smoczek i mlaszczze strasznie, moze i nawet wypluc i plakac. Najedzona zazwyczaj przysypia i jej z buzi wyatuje. Jak Lena jest glodna to tak jakos inaczej, lapczywie lapie tego smoka. Poznasz....

Ziemzia - fajnie ze Misienka taka malenka sie urodzila a tak ladnie przybiera! Nasz kochany Kotlecik forumowy....

Natalia piankowe lepsze bo lzejsze a te Emmaljungowe sa tak samo "miekkie" w prowadzeniu jak dmuchane. No i aspekt o ktorym nie pomyslalam wczesniej - lapanie gumy....masakra na spacerze zlapac gume! Nam to nie grozi!!! :) Ale Twojego koloru nie znalazlam w katalogu juz go nie ma. Musze na www poszukac.

reklama
Natalia a w ogole na tych zdjeciach to Ingusia jest troche do Lenki naszej podobna. Nie pislam tego wczesniej bo myslalam ze mi sie wydaje, ale Tomkowi przed chwila Naszego Forumowego Kotlecika pokazywalam i Tomek jak zobaczyl zdjecie to mowi "O ja ale pulpecik, a obok nasza Lenusia!" ;)

hellooo
w koncu chwilka czasu zeby cos w koncu odpisac bo glupio tak tylko czytac....

Ziemzia Misia jest po postu boska rozwala na łopatki...:)
no i zeczywiscie jak pisala Wandzia superowo macie z Nataliom ze mozecie sie spotykac..... tez bym tak chciala no i wyobrazcie sobie jak by to bylo fajnie nie tylko taka slodka dwojeczka bobasow na raz tylko wszystkie nasze dzieciorki na kupie....:) ::)

Pamciaw wysledzilam cie na allegro fajny ten wozeczek chicco sprzedajesz ...szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, ale z drugiej strony chyba juz na spacerowke sie nastawie....
ale dluga Lenka jest koszykarka chyba z niej wyrosnie...

..wiecej rzeczy nie pamietam i nie napisze z tej mojej sklerozy nie ma jak na bierzaco byc...

ketsa - no to ja proponuje spotkanie w Lodzi - jest w miare w centrum kraju i nikogo z Lodzi nie mamy ;D ;D ;D
To co, zlot grudniowych dzidziusio ??? hehehe :)

Lece spac, bo wlasnie jestem po 12 odcinku LOST !!!! wow :)

wandzia was bydgoszczanek chyba najwiecej wiec nic nie stoi na przeszkodzie jesli chodzi o spotkanie, chyba ze chodzi Ci o spotkanie akurat z nami. ;D

Smoczka Ingusia coś ostatnio nie chce, a to baaardzo źle bo ze smoczkiem w buźce zazwyczaj zasypia w łóżeczku czyli brak smoczka = zasypianie na rączkach. :-[ Muszę ją mocno przekonywać, żeby łaskawie zassała smoczusia.

Amelka wg mnie nie jest zbyt ważne jaki leżaczek się kupi. Ważne, żeby miał usztywnione oparcie pod plecki i funkcję leżącą, tylko tyle. Acha, jeszcze dobrze by było jakby dało się je kołysać (naszego się nie daje i brakuje mi tego bardzo). Sprawdź leżaczki Adbor, są na allegro chyba po 70 zł, to chyba najtaniej, a wydają się solidne, zobacz tylko czy mają usztywnione plecki i funkcję kołyski.

Czesć dzieciaczki,
mamusiom też cześć
wpadłam tylko zyczyć wam miłego dnia- ja spadam do łózka - jakieś cholerstwo mnie dopadło - mam gorączke, gardło boli, a głowe chętnie komuś oddam :( :( strasznie sie czuje!!!naprawde to zabrzmi śmiesznie ale jestem zanipokojona moim chłopczykiem - usnął o 20 i musiałam go budzić po 4 bo by mi pękły biusty, potem znowu usnął i tak śpi ::) ::) ::) zamiast sie cieszyć to ja sie zastanawiam co jest - moje rodzeństwo młodsze jak tak zaczynało spać - to był objaw nadchodzącej choroby!!!mam nadzieje ze Karol po prostu był strasznie zmęczony tym 2 miesięcznym byle jakim spaniem - dobra uciekam - jeszcze raz miłęgo dnia
papapapa

Nathalie dzieki właśnie o to mi chodziło, teraz już wiem czy mam się kierować przy kupnie leżaczka.

reklama
na my juz po sniadanku ja po jednym a mały po kolejnym ;D

my leżaczek dostalismy w spadku po innym dzidziolu ale jest niezbyt a ten z allegro od Didi wydaje sie fajny no i cena super ;)

co do spania w dzien w łóżeczku przez mojego smyka to bywa różnie :p ale na szczęście nie śpi już na rękach tylko albo na łóżku albo w leżaczku (tak jak teraz) no wczoraj spał całe 10 min w łóżeczku gdy odkurzałam w momencie wyłączenia odkurzacza obudził się a że miałam dużo prasowania odkurzacz chodził a ja prasowałam ::)

muszę trochę ogarnąć domek :p

Do góry