reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

:)...co do spania w lozeczku to musze pochwalic mojego synusia.:D..wczoraj pospal w nim az pol dnia..:D..bylam zdziwiona i co kilka minut stalam nad nim i sprawdzalam czy on aby napewno spi.>:D.....a on smaacznie chrapulkal sobie z panem misiem za pleckami.:D

reklama
hej mamuski.. I'm back  ;D babcia wlasnie pojechala na lotnisko..to bylo naprawde milych kilka dni..czytalam Was prawie na biezaco no i zajrzalam do galerii a tam widze natalkowa i ziemziowa misie no super jakie sliczne laski no i kluseczka Ziemzi niesamowicie zdrowo odzywiona, tez chcialabym miec takiego kotlecika, jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem ile wazy Adunia ale niestety nie startuje z Waszymi dzidziami w zawodach bo chyba jest daleko w tyle  :-[
wstawie tez kilka nowych zdjec bo dawno Ady nie bylo wsrod wirtualnego kuzynostwa  :laugh:
Amelka nic dodac do tego co napisala Ci Natalka, moze jedynie sprawdz jeszcze przy kupnie czy lezaczek jest dostatecznie gleboki zeby dziecko lezac zapiete nie zsuwalo sie w dol bo wiele takich bubli robia  :)
Moskito zycze zdrowka  :) :)
Wanda jesli chodzi o pieski to polecam buldoga francskiego..maniery, ciagle spi i niesamowite wrazenia zapachowe gdyz niesamowicie pierdzi  :laugh: moj buldozek Nas opuscil niestety w zeszlym roku przezywszy 13 lat  :-[ ale kocham ta rase niestety chyba nie do malych dzieci bo zadnego z Nim pozytku i zabawy  :laugh: :laugh:

hej kobitki
u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień... już się nie mogę doczekać południa jak pójdziemy na spacerek:)

Moskito - nie daj się temu choróbsku, wracaj do zdrowia:):)

Amelka ja też ostatnio buszowałam po allegro w poszukiwaniu leżaczka i dla mnie (oprócz tego co napisała Nathalie) ważne też było żeby leżaczek miał takie profilowane boki... żeby nie był całkiem płaski i trzymał główkę...
ale mój dylemat rozwiązali dziadkowie i kupili Kubusiowi takie cudo

hej hej,musiała cos znalezc w internecie i nie moglam sobie odmówic przyjemnoosci kukniecia na forum
, mlody u mnie na reku wcina sobie!
dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia,na razie temp rosnie-buuuu!czekam na wizyte

Steff
i - cudo hustawa,i milego spacerku
Joeey- super ze udala sie wizyta mamusi,pisz teraz duuuzo,bo lubie cie czytac - choremu nie odmówisz,nie??? ;D ;D ;D
aOla - dobrze ze przeleją Ci pieniążki na konto- inaczej musiałabyś iść do Mopsu z taką duużą torbą na pieniądze.
Didi - to ja dumna razem z Tobą z Ala, mój juz się cąłkiem zaprzyjaxnieł z łóżeczkiem - tfu tfu,zeby mu sie nie odwidziało
Pamcia - ja mam dmuchane koła i już pierwsza guma za nami - złapałam w salonie na szczęście a nie na spacerze!fajnie nie???
No moje gibkie ciałko ;D ;D ;D odmawia posłuszeństwa,więc lece do łóżka!!! papapa

Wpadniemy tu później - ja i mój forumowy nałóg - nawet choroba mi nie przeszkodzi ;D ;D ;D

Wandzia no zlocik grudniowek to bylby super pomysl ...łodz hehehe to mi odpowiada bo moj maz z tamtad pochodzi...:), no ale pomysl sam w sobie warty uwagi, tylko pewnie nie tak szybki do realizacji......

Moskito trzymaj sie kobito ja tez to przerabialam... a na bol głowy francuzi w XVIII wieku gilotynke polecali... ;)

Didi   hehehe kupujemy ten sam lezaczek na tej samej aukcji... tak wlasnie wczoraj wpadl mi ten nick na allegro i znajomy sie wydał :):):)

Steffi bajerzasty ten lezaczek ale chyba dzieciatko szybciej z niego wyrosnie niz z tych zwyklych ..czy sie myle?

aOla no a o ktore pieniazki zlozyliscie ten wniosek o becikowe czy te z tego zasilku rodzinnego? bo moj maz tez ma za zadanie tym sie zajac ale nijak nie moge sie z nim dogadac co i jak powinno sie robic dokladnie.

Ketsa on jest "wielofunkcyjny"

Huśtawka posiada:
- 2 prędkości
- 5 piosenek z regulacją głośności
- 2 zabawki na zdejmowanym z bujaczka pałąku
i jest przeznaczona dla dziecka do 11 kg.

Bujaczek łatwo się zakłada i zdejmuje z huśtawki.
Bujaczek przeznaczony jest dla dziecka od 0-3 lat lub do 18 kg.
Konstrukcja i zapięcie ( 3-punktowe pasy) pozwalają pozostawić w nim maluszka bez obawy o jego bezpieczeństwo.
Dzięki rozkładanej z przodu nóżce blokującej , dziecko może w nim jeść swoje pierwsze posiłki.

mnie się wydaje trochę przebajerzona ale jak dziadki fundują .... to się nie odmawia ;D ;D

steffi mi sie bardzo podoba i ja wlasnie tez chcialabym z hustawka bo wtedy mialabym pewnosc, ze moja Ada w nim wysiedzi ;) :laugh: :laugh: poza tym jesli malec wyrosnie to sa dwie opcje:
a) sprzedac na allegro,
b) zrobic sobie drugie dziecko :)

Ketsa my sie pospieszylismy i pierwszy wniosek złozylismy w grudniu (wtedy to było 500zł) i to juz dostałam a teraz złozylismy o becikowe. Niestety 500zł jestem w plecy bo juz mi nie wyrównaja do tych 500zł
Mokito no torba musiałaby byc duża ;) no ale 1000zł piechota nie chodzi
Steffi fotelik zarąbisty
Wanda ile jest wszystkich odcinków drugiego sezonu Zagubionych?Ja powinnam mieć 12pierwszych w piątek więc wiem co będę robić w weekend. Kiedyś mi dawałaś link z czego ściągasz możesz jeszcze raz?

reklama
Wanda Emilka jak jest głodna to nie chce smoczka, a dajemy jej smoczek tylko przed spaniem, żeby sobie chwilę possała i się uspokoiła, a potem go sama wypluwa.

Amelka ja kupiłam na allegro leżaczek firmy Adbor, tej firmy mamy też wózek :) i jestem zadowolona.

Do góry