reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

:)...co do spania w lozeczku to musze pochwalic mojego synusia.:D..wczoraj pospal w nim az pol dnia..:D..bylam zdziwiona i co kilka minut stalam nad nim i sprawdzalam czy on aby napewno spi.>:D.....a on smaacznie chrapulkal sobie z panem misiem za pleckami.:D

reklama
hej mamuski.. I'm back  ;D babcia wlasnie pojechala na lotnisko..to bylo naprawde milych kilka dni..czytalam Was prawie na biezaco no i zajrzalam do galerii a tam widze natalkowa i ziemziowa misie no super jakie sliczne laski no i kluseczka Ziemzi niesamowicie zdrowo odzywiona, tez chcialabym miec takiego kotlecika, jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem ile wazy Adunia ale niestety nie startuje z Waszymi dzidziami w zawodach bo chyba jest daleko w tyle  :-[
wstawie tez kilka nowych zdjec bo dawno Ady nie bylo wsrod wirtualnego kuzynostwa  :laugh:
Amelka nic dodac do tego co napisala Ci Natalka, moze jedynie sprawdz jeszcze przy kupnie czy lezaczek jest dostatecznie gleboki zeby dziecko lezac zapiete nie zsuwalo sie w dol bo wiele takich bubli robia  :)
Moskito zycze zdrowka  :) :)
Wanda jesli chodzi o pieski to polecam buldoga francskiego..maniery, ciagle spi i niesamowite wrazenia zapachowe gdyz niesamowicie pierdzi  :laugh: moj buldozek Nas opuscil niestety w zeszlym roku przezywszy 13 lat  :-[ ale kocham ta rase niestety chyba nie do malych dzieci bo zadnego z Nim pozytku i zabawy  :laugh: :laugh:

hej kobitki
u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień... już się nie mogę doczekać południa jak pójdziemy na spacerek:)

Moskito - nie daj się temu choróbsku, wracaj do zdrowia:):)

Amelka ja też ostatnio buszowałam po allegro w poszukiwaniu leżaczka i dla mnie (oprócz tego co napisała Nathalie) ważne też było żeby leżaczek miał takie profilowane boki... żeby nie był całkiem płaski i trzymał główkę...
ale mój dylemat rozwiązali dziadkowie i kupili Kubusiowi takie cudo

hej hej,musiała cos znalezc w internecie i nie moglam sobie odmówic przyjemnoosci kukniecia na forum
, mlody u mnie na reku wcina sobie!
dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia,na razie temp rosnie-buuuu!czekam na wizyte

Steff
i - cudo hustawa,i milego spacerku
Joeey- super ze udala sie wizyta mamusi,pisz teraz duuuzo,bo lubie cie czytac - choremu nie odmówisz,nie??? ;D ;D ;D
aOla - dobrze ze przeleją Ci pieniążki na konto- inaczej musiałabyś iść do Mopsu z taką duużą torbą na pieniądze.
Didi - to ja dumna razem z Tobą z Ala, mój juz się cąłkiem zaprzyjaxnieł z łóżeczkiem - tfu tfu,zeby mu sie nie odwidziało
Pamcia - ja mam dmuchane koła i już pierwsza guma za nami - złapałam w salonie na szczęście a nie na spacerze!fajnie nie???
No moje gibkie ciałko ;D ;D ;D odmawia posłuszeństwa,więc lece do łóżka!!! papapa

Wpadniemy tu później - ja i mój forumowy nałóg - nawet choroba mi nie przeszkodzi ;D ;D ;D

Wandzia no zlocik grudniowek to bylby super pomysl ...łodz hehehe to mi odpowiada bo moj maz z tamtad pochodzi...:), no ale pomysl sam w sobie warty uwagi, tylko pewnie nie tak szybki do realizacji......

Moskito trzymaj sie kobito ja tez to przerabialam... a na bol głowy francuzi w XVIII wieku gilotynke polecali... ;)

Didi   hehehe kupujemy ten sam lezaczek na tej samej aukcji... tak wlasnie wczoraj wpadl mi ten nick na allegro i znajomy sie wydał :):):)

Steffi bajerzasty ten lezaczek ale chyba dzieciatko szybciej z niego wyrosnie niz z tych zwyklych ..czy sie myle?

aOla no a o ktore pieniazki zlozyliscie ten wniosek o becikowe czy te z tego zasilku rodzinnego? bo moj maz tez ma za zadanie tym sie zajac ale nijak nie moge sie z nim dogadac co i jak powinno sie robic dokladnie.

Ketsa on jest "wielofunkcyjny"

Huśtawka posiada:
- 2 prędkości
- 5 piosenek z regulacją głośności
- 2 zabawki na zdejmowanym z bujaczka pałąku
i jest przeznaczona dla dziecka do 11 kg.

Bujaczek łatwo się zakłada i zdejmuje z huśtawki.
Bujaczek przeznaczony jest dla dziecka od 0-3 lat lub do 18 kg.
Konstrukcja i zapięcie ( 3-punktowe pasy) pozwalają pozostawić w nim maluszka bez obawy o jego bezpieczeństwo.
Dzięki rozkładanej z przodu nóżce blokującej , dziecko może w nim jeść swoje pierwsze posiłki.

mnie się wydaje trochę przebajerzona ale jak dziadki fundują .... to się nie odmawia ;D ;D

steffi mi sie bardzo podoba i ja wlasnie tez chcialabym z hustawka bo wtedy mialabym pewnosc, ze moja Ada w nim wysiedzi ;) :laugh: :laugh: poza tym jesli malec wyrosnie to sa dwie opcje:
a) sprzedac na allegro,
b) zrobic sobie drugie dziecko :)

Ketsa my sie pospieszylismy i pierwszy wniosek złozylismy w grudniu (wtedy to było 500zł) i to juz dostałam a teraz złozylismy o becikowe. Niestety 500zł jestem w plecy bo juz mi nie wyrównaja do tych 500zł
Mokito no torba musiałaby byc duża ;) no ale 1000zł piechota nie chodzi
Steffi fotelik zarąbisty
Wanda ile jest wszystkich odcinków drugiego sezonu Zagubionych?Ja powinnam mieć 12pierwszych w piątek więc wiem co będę robić w weekend. Kiedyś mi dawałaś link z czego ściągasz możesz jeszcze raz?

reklama
Wanda Emilka jak jest głodna to nie chce smoczka, a dajemy jej smoczek tylko przed spaniem, żeby sobie chwilę possała i się uspokoiła, a potem go sama wypluwa.

Amelka ja kupiłam na allegro leżaczek firmy Adbor, tej firmy mamy też wózek :) i jestem zadowolona.

Do góry