reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witaj Paaricia - no, ze mnie to taka stara ale nowa mamcia ;D ;D ;D Nie wiem czy nadrobiłaś wiec w razie czego pisze - ja byłam wcześniej Zdenka, ale żebyśmy sie wam nie myliły jestem już Moskito ;D ;D ;D
Wiesz???tak teraz sobie myśle - ze Twój synek na pewno coś wymyśli żeby Cie pocieszyć (choć pewnie nie będzie musiał nic robić - wystarczy że jest ;D ;D) Popatrz jakie powitanie wam zafundował - na pożegnanie pewnie też wymyśli coś oryginalnego ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Moskito - a cos mi podpowiadalo, ze moze zanim sie przywitam z "nowa mamusia" powinnam dotrzec do jej zrodel, :D ale potem pomyslalam, ze nie chce byc niegrzeczna i udac ze nie widze nowego loginu. ;D To moze jednak mam jakas intuicje?? he he... Dzieki za pocieszenie. Faktycznie moze Maly cos wymysli. :laugh:

Ja tylko na chwilke bo idziemy sie zaraz ubierac
Moskito - czym sciagasz powiedz mi koniecznie !!!!!!!! Bo ja przez noc sciagalam 4 pierwsze 2 serii ale kurde sciagnal sie tylko 3 !!! a na co mi 3 bez 1 i 2 :)

Pati no jak to dobrze zaciagac jzyka u kogos jeszcze. Tak sei zasugerowalam niestabilnoscia 3kolowcow ze nie sprawdzilam jak sie zachowuje przy identycznym nacisnieciu wozek 4 kolowy.....musze to sprawdzic! Koniecznie! I moze to tylko strach ma wielkie oczy! No a opis wywrotki zrobilas doskonaly - wiem o co chodzi bo probowalam wywracac 3 kolowca wiec wiem jak sie wywraca. Ale co do tego zeby oceniac ktora wywrotka "bezpieczniejesza" to juz bym sie nie zapedzala.....JAk sie dziecko z wozkiem wypitoli to czy na bok czy do przodu - jeden pies! I chcialabym tego uniknac!!!! Joeey a jak Ty sie na to zapatrujesz jako uzytkownik 3 kolowca?

Lece na sniadanko!

PS Pati wiem jak to jest jak sie termin pozegnania zbliza i niby wszyscy jeszcze sa a my juz placzemy ze ich nie bedzie....Mam to samo i doskonale Cie rozumiem! Swego czasu jak moj ex maz jeszcze byl moim chlopakiem to mialam to samo. On konczyl studia we Francji - ja zaczynalam w Polsce. Widywalismy sie 1 w miesiacu wiec i tak b czesto ale ja i tak non stop plakalam. Najpierw ze go nie ma (z zalu), potem ze juz zaraz bedzie (z radosci)potem ze jest (z radosci) a potem ze go zaraz nie bedzie (z zalu) i tak w kolko.....wiem co czujesz i juz mi sie lzy na oczy cisna na sama mysl.....Trzymaj sie!!! Pomysl ze masz Atreiiusia ktory Ci wszystko wynagrodzi i wynagradza i ze masz ladna pogode i cieplo......!

czesc dziewczynki..:)

u mojego maluszka bez zmian a nawet wydaje mi sie ze gorzej..:(..wczorajsza noc ladnie spal a dzisiejsza to ciagle strasznie kaszlal .ja czowalam tylko a spalam malo..no i jak juz dostanie sie maly do cycka to pociagnie chwilunie i puszcza..znowu possie kilka sekund i puszcza..wyglada to tak jakby za plytko lapal sutka..no i teraz nie wiem czy mam dzwonic do lekarza bo on pwiedzial jak zobacze ze cos sie zmienilo to mam dzwonic i wtedy wdrazymy do leczania ten antybiotyk..:(..mierzylam malemu w nocy temperature i mal 37,1..a rano juz 37,2..nie wiem cy mam juz bardziej panikowac..bo podobno temperatua mierzona w odbycie u dzieci to zaczyna sie od 37,6..kurcze juz sama nie wiem..Piotr na mnie wyzywa ze panikuje..ale to malutkie dziecko i bardzo bardzo sie martwie..przecierz choroba u takich maluszkow postempuje szybko..

MamaCyprysia..a jak u Ciebie wyglada karmienie..??

Paaricia - nooo, intuicja zadziałała!!A tak wogóle to nie wiem czemu, ale kojarzysz mi sie z czarodziejką.

Wandziu ja mam program BearShare(mozna go za darmo ściągnąć), ale coś cienko narazie idzie mi ten Lost!!!Ale za to muzykę ściąga rewelacyjnie. Hahaha będzie beret jak sie okaże że ty też go używasz ;D ;D ;D ;D

Didi - ja Cię doskonale rozumiem że panikujesz, no ale cóż - musisz po prostu obserwować,mierzyć temp i na szczęscie zawsze możesz użyć w ostateczności tą receptę. Ale co ja Ci tu mówie - przecież sama wiesz!!!My posyłamy Albercikowi dużego całuska (na zdrowie).

a macie napisy do zagubionych2? i jak tak to skąd bo chętnie bym ich ściągła ale nie ma napisów :p

u nas nocka podobna do poprzednich mały ma już chyba swoje godziny do jedzonka czyli idzie spać o 21 i je o 2,5 a potem przed 8 teraz lezy w lezaczku i gada z misiami ;D zobaczymy czy znowu bedzie walka z łóżeczkiem ::)

Steffi trzeba było mu porysować lakier ;D
Joeey ja też oglądam "Gotowe na wszystko" tzn je sobie nagrywam a oglądam w tym czasie Zagubionych. Dziś po południu bede je oglądać. Jak tam twoja walka z łózeczkiem ;)

ja małego wciąż zostawiam z tatusiem dziś też zaraz uciekam na miasto na zakupy potem wracam dać mu cycka i dalej w długa do marketu ;D

Cześć dziewczynki :)
Ja tez oglądam i "Zagubionych" i "Gotowe na wszystko" tylko szkoda że obydwie serie sie skończyły :( ale z tego co wiem druga seria "Zagubionych" zaczeła lecieć na programie AXN w niedzielę o 20, teraz będzie drugi odcinek ;)
Mała super przespała nockę, całą w swoim łóżeczku i bez wiekszego marudzenia :D i dziś rano udało jej się parę razy zagaworzyc, no normalnie super :D :D
Paaricia rozumiem jak to cięzko żegnać się z najbliższymi, szczególnie że tak daleko mieszkają ;)
Steffi no chyba bym temu facetowi oczy wydrapała!! co za palant :mad: :mad:

reklama
Cholerka, posta mi wcielo no !!
Moskito - ja uzywam Shareaza albo eMule... teraz ciagne z eMule, bo przez Shareaze nie chcialo sie sciagnac...

kurde, mialam takiego dlugiego poscika i dupa no...

a napisy - prosze bardzo http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27 stad sciagam :) a serial jest tutaj - tzn tu macie linki wg ktorych od razu mam gotowe do sciagania przez eMule - kopiuje linka do eMule, robie start i pozniej pobieram :) http://www.osloskop.net/r/16540.html :)
No serial jest poprostu swietny !!!!
A mi sie kurna sciagnal odcinek 3 z 2 serii, a pierwszy nie chce isc - i to jest poprostu niebezpieczne !!!! Bo juz kurna zajrzalam i wiem co bedzie - tzn tylko kawaleczek widzialam...
Podobno ma byc 6 sezonow krecone... normalnie juz sie nie moge doczekac... A druga seria leci w niedziele na AXN o 20 - ja nie mam niestety tego kanalu - narazie lecial jeden odcinek, teraz bedzie drugi :)

Wlasnie byla u mnie polozna - i wiecie co... Paulinka wazy 4670 !!!! Pamcia - niezla babka z tej mojej corci co ??? Normalnie szok, co za babeczka !!!!

Do góry